4 kişi geleceğini söyleyip gelemediğinden ben de üstün futbol yeteneklerimi sahaya sürdüm. Maçın yıldızı oldum doğal olarak. Sahada ayak basmadığım yer kalmadı, ben de baktım sahada ayak basmadık yer kalmamış ikinci yarının başında tribünleri denetledim. Maçtan sonra B.taşa indik ama çok oturmadık. şu an sol ayağım şişmiş durumda
-Halı Saha Günü İzlenimleri-
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
-Halı Saha Günü İzlenimleri-
Kampüs içindeki halı sahaya doğru yollanmıştım. 'Ağaçlı Yol'dan yukarı çıkarken karşı kapıda bir güruh gördüm. Bu kişiler haftasonları kapalı olan ufak kapıdan girememiş. Dolayısıyla üzerinden tırmanmaktaydılar. 'Ahahaha tiplere bak' dedim önce. Fakat bir süre sonra keskin elf gözlerim bu tiplerin hiç de yabancı olmadığını gösterdi...
4 kişi geleceğini söyleyip gelemediğinden ben de üstün futbol yeteneklerimi sahaya sürdüm. Maçın yıldızı oldum doğal olarak. Sahada ayak basmadığım yer kalmadı, ben de baktım sahada ayak basmadık yer kalmamış ikinci yarının başında tribünleri denetledim. Maçtan sonra B.taşa indik ama çok oturmadık. şu an sol ayağım şişmiş durumda
yürürken dahi acı veriyor...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
galdlirim:maç oynamadan ayağı sakatlanan kişi!..
berbat oynadınız..sıkıntıdan patladık yeminerle
bizim kıl garson a ne demeli scythe abi?
bu arada çok kötü bir fotoğrafçıyım sanırım,dragonfly hiç memnun diildi..
berbat oynadınız..sıkıntıdan patladık yeminerle
bu arada çok kötü bir fotoğrafçıyım sanırım,dragonfly hiç memnun diildi..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
evet sanırım dün maç yapanların hepsi seninle hemfikirdir abi.
ya ben bile acaba ben bi futbol yeteneği miyim yoksa arkadaşlar olanaksız şekilde berbat mı oynuyor diye düşünmeye başkadım bu arada scythe ve sackhi şov yaptılar
ya ben bile acaba ben bi futbol yeteneği miyim yoksa arkadaşlar olanaksız şekilde berbat mı oynuyor diye düşünmeye başkadım bu arada scythe ve sackhi şov yaptılar
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
[quote]
[/quote]
sorma yaa.. bütün kıllıklar bizi buldu o gün.. sabah bakırköydeki temizlikçi
hani şu demirlere oturmamıza izin vermeyen .. sonra da çay içmeden oturamazsın diyen garson.. ve açılmayan kapılar
...
sabah ben galadlirim majenta paladneey bakırköyde buluştuk... önce ben de gelecem deyip deyip gelmeyen dragonfly sonra da taksim otobüsü ağaç etti bizi bakırköyde... atladık dolmuşa geldik biz de
... biraz erken toplanmışız herhalde bi saat kadar da diğer elemanları bekledik beşiktaşta... kazasız belasız ulaştık sonunda maslağa.. gerçi ben bıraktıktan sonra galadlirimimiz sakatlanmış ...
...
maç hakkında söylenecek çok şey yok herhalde.. ben enerji fazlamı boşaltamadım.. o ne öyle her atak gol her atak gol
theodorici gönderdik yine bişey çıkmadı karşıdan... neyse yendik kısaca işte sonuç :
[b][size=24]21-11[/size][/b]
[/quote]
sorma yaa.. bütün kıllıklar bizi buldu o gün.. sabah bakırköydeki temizlikçi
sabah ben galadlirim majenta paladneey bakırköyde buluştuk... önce ben de gelecem deyip deyip gelmeyen dragonfly sonra da taksim otobüsü ağaç etti bizi bakırköyde... atladık dolmuşa geldik biz de
maç hakkında söylenecek çok şey yok herhalde.. ben enerji fazlamı boşaltamadım.. o ne öyle her atak gol her atak gol
[b][size=24]21-11[/size][/b]
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

maçın başında drizzt'e 15 atalım mı dedim.Sonuç:
21-11 yendik :lol 8-J
Bu arada aklımdan geçen ve yapmamak için zor durduğum hayvanlık....
Bu b.köyde heykelin altında buluşacağız dedik.Ben de gidip tam heykelin altındaki havuzun orda bekleyecektim.
yapardım da..... :p
21-11 yendik :lol 8-J
Bu arada aklımdan geçen ve yapmamak için zor durduğum hayvanlık....
Bu b.köyde heykelin altında buluşacağız dedik.Ben de gidip tam heykelin altındaki havuzun orda bekleyecektim.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Maçın gidişatı benim sağ ayakkabımın tabanının fire ball yemesi ile zaten kötüye doğru yollandı.
İleleyen dakikalardada sol ayaktan yiyince darbeyi çıplak ayak koştum.Baktım olmadı dahilik yaparak ayakkabının üstüne çorap geçirdim...
bu arada sahaya yabancı madde olrak ayakkabı tabanı attım.Resmen şarapnel gibi heryere dağıldı ayakkabım...
İleleyen dakikalardada sol ayaktan yiyince darbeyi çıplak ayak koştum.Baktım olmadı dahilik yaparak ayakkabının üstüne çorap geçirdim...
bu arada sahaya yabancı madde olrak ayakkabı tabanı attım.Resmen şarapnel gibi heryere dağıldı ayakkabım...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı