FRP DE AşK DA VAR MI acaba?
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Pekala açıklama gerekecek sanırım...
Benım karakterım şu anada evli bunda anlaştık.Ben evli birisi gibi davranmaya gercek hayatımdada gayret edıyorum ve şu anda da bunu seviyorum çunkı oyunda yapılan yanlıslar gercek hayatta yapılmıyor...
Benım karakterım şu anada evli bunda anlaştık.Ben evli birisi gibi davranmaya gercek hayatımdada gayret edıyorum ve şu anda da bunu seviyorum çunkı oyunda yapılan yanlıslar gercek hayatta yapılmıyor...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Yalnız burda frp'deki aşktan bahsediyoruz gerçek hayattan değil. Frp içinde aşk kavramının uygulanmasının güzel olup olmayacağı ve uygulanırsa nasıl uygulanması gerektiğini konuşuyoruz.
Dragonfly yalnız ben hala anlamadım yaptığın uygulamanın anlamını ve yararını. şimdi sen gerçek hayatta bekar olduğun halde evliymiş gibi davranıyorsun güzel. Peki mesela ne yapıyorsun biraz örnek versene tartışalım. şimdi olasılıklar üzerinden tahmin yapmayım yanlış şeyler söylerim belki, senin bunu nasıl uyguladığın önemli olan. Ve görünüşe göre memnunsun, ilginç bir yöntem bulmuş olabilirsin merak ediyorum.
Dragonfly yalnız ben hala anlamadım yaptığın uygulamanın anlamını ve yararını. şimdi sen gerçek hayatta bekar olduğun halde evliymiş gibi davranıyorsun güzel. Peki mesela ne yapıyorsun biraz örnek versene tartışalım. şimdi olasılıklar üzerinden tahmin yapmayım yanlış şeyler söylerim belki, senin bunu nasıl uyguladığın önemli olan. Ve görünüşe göre memnunsun, ilginç bir yöntem bulmuş olabilirsin merak ediyorum.
Taşlar unutana dek...
Vaay bee hoşlanmadıın kızları ben evliyim diyip geri mi çeviriyosun tabii evli birini oynattıın için de güzel bir şekilde evli numarası yaparak vallahi fena deil gibi geldi.. Ama benim onu uygulamama geek yok gibi.. Zaten pek duygusal kız arkadaşımın olma şansı henüz yok.. Hele bi şu sınavları atlatayım bakalım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Palisdan kesinlikle yorumun doğru.Evet ebn gerçek hayattada evli gibi davranıyorum eğer aşkın duraklarından bir evlilik ise ben bu duraktan geçerek kendımı hem hazılıuorum hemde neşelenıyorum çünki seçme şansımın olduğu bılmek güzel bir his...
Gerçek hayattaan bir örnek karşımda bir bayan bana baktığında ki bu her erkeğin hoşuna gider baklımak ve incelenmek( tabı bakıs var bakıs var) yüzüğümü gözteriyorum(Kednıme bır alyans aldımda
)
İnanırmısınız ilgi dahada artıyor (bayanlar bu sözüme kızmasın genelleme yok) bu nasıl bir duygu bilmezsiniz (haz aldıgımdan değil) bence deneyın Doğadaki aşk kavramı nasıl ayaklar altına alınıyor...
Gerçek hayattaan bir örnek karşımda bir bayan bana baktığında ki bu her erkeğin hoşuna gider baklımak ve incelenmek( tabı bakıs var bakıs var) yüzüğümü gözteriyorum(Kednıme bır alyans aldımda
İnanırmısınız ilgi dahada artıyor (bayanlar bu sözüme kızmasın genelleme yok) bu nasıl bir duygu bilmezsiniz (haz aldıgımdan değil) bence deneyın Doğadaki aşk kavramı nasıl ayaklar altına alınıyor...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ben başlığa uygun birşey yazmak istiyorum:frp de aşk var mı var! neden ? çünkü..sadece seven birinin elini yakmayan bir çiçek vermişti bana bir drow.. işte o zaman aşk neymiş anlamıştım frp de..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
jesterthedoommaker
- Kullanıcı

yaa bence frpde aşk olması çok zor olsa çok güzel olur eğer dm tasvirleriyle gerektiğinde cilveleriyle acısıyla o duyguyu yaşatabiliyosa gerçek hayattaki gibi yavaş yavaş oyuncuyu karşı cinsteki npcye hayran bırakabiliyosa frpde aşk mutlaka olmalı htta sırf frp olmalı çünkü hiç yoktan orda mükemmel ilişkiyi yaşama şansın daha fazla gerçek hayatta aşk tam anlamıyla işkence (nitekim bende mazoşistim o ayrı konu)
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
Whatever you live or not!...
Ancak frp'de eğer gerçek hayatın değişik bir taklidinde bulunuyorsak aşkı da gerçeğine uygun bir şekilde acısıyla tatlısıyla yaşamak mantıklı olabilir. Ancak diğer yandan amacımız (kişiden kişiye değişir bu amaç) hayatın zevk veren yönlerini masaüstünde yaşamaksa belki o zaman sadece tatlı uçarı kısımlarını yaşamaktan bahsedebiliriz (ancak ben buna tam katılamayacağım çünkü aşk acısının da aşkın parçası aynı zamanda bir zevk olduğuna inanırım, aşk bütün yaşanır, jester gibi ben de biraz mazoşistim galiba.)
Dm'in aşkı oyun içine nasıl empoze etmesi gerektiği ve oyuncuların da bunu nasıl kabul etmesi gerektiği konusu da ilginçtir.
Dm'in aşkı oyun içine nasıl empoze etmesi gerektiği ve oyuncuların da bunu nasıl kabul etmesi gerektiği konusu da ilginçtir.
Taşlar unutana dek...
Ben frp oynarken harbi aşıkmış gib yaparım ama sonra hrbiden aşık olurum ondan bu işlere bulaşmıyorum,frpde aşık olanlara da uyuz oluyorum!!-----heeee bir de aşık olduğum kızın güzelliği de önemli tabiii çirkinse ben oynamıyorum der oyunda çıkarım yada başka aşık olmak isteyen varsa o olsun derim 
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Ghost_OF_A_Rose