Frp Oynamanın Yasi

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

biz de kingofdamnedle orta ikide mi ne başlamıştık
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

frpye başlayacak kişinin belli bi olgunluk seviyesinde olması şart. en azından gerçek dünya ile fantazya dünyasını ayırabilcek kadar. tabi bööle bi olgunnuğu yaşla ölçmek pek doğru diil ama kabaca bi yaklaşımla 15 civarı olabilir.

yannız burda bilfiil frp OYNAMAKtan bahsederek yazdım bunu. yoksa, fantastik eser okumak için bööle bi sınır olması gerektiini düşünmüyorum. masal niyetine okunabilir. Ama okumak ile başka bi karakteri sahiplenmek arasında dağlar kadar fark olduu bi gerçek
War, war never changes...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

ben 13 yaşında başladım 70 yaşına kadar da oynarım ( 70 yaşında elimin eyeğımın tutmayacağını farzediyorum)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

tabiki farklı yaşlarda başlanabilir.Ancak kişinin belli bir olgunluğa ulaşması şarttır,genelleme yaptığımız için istisnaları dikkate almamak zorundayız.kendini pikachu yerine koyan bazı ufaklıkların neler yaptığınıda biliyoruz sonuçta.
jesterthedoommaker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jesterthedoommaker »

valla oynasınlar batırsalarda oynasınlar çünkü çok gördüm adamım diyip frpden birşey anlamadan usta geçinen resmen frpyi ayaklar altına alanları ve bunların en küçüğü 15 en büyüğü 24 yaşınadydı yani dediğiniz sınırlaara uyuyo ufak çoçuklar batırısa en azından çoçuktur yapar diyip geçebiliyosunuz takmıyosunuz fazla........
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Sanırım söylediğimde yanlış anlaşılan bir şey var,ben frp'yi rezil ederler batırırlar o yüzden oynamasınlar demiyorum.Ben gelişme çağındaki bir çocuğun psikolojisini olumsuz etkileyebileceğini söylüyorum.
jesterthedoommaker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jesterthedoommaker »

erethan wrote:Sanırım söylediğimde yanlış anlaşılan bir şey var,ben frp'yi rezil ederler batırırlar o yüzden oynamasınlar demiyorum.Ben gelişme çağındaki bir çocuğun psikolojisini olumsuz etkileyebileceğini söylüyorum.
yaa o konuda zaten haklısında bide ayrıça böle bişi daha var anlamında yazmak istemiştim.....................
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

anladım,yanlışlık olmuş o zaman.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Walla 8-9 yaşları uygundur. Ben o yaşlarda başladım (biliyorum biraz erken :mrgreen: )
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

benim frp'de daha bir senem bile dolmadı. hırfg. Allahtan fantastik kurgu vardı da içimde uyuyan frp canavarını o şekilde bastırmışım.O da olmasaydı halim ne olurdu acaba :mrgreen:
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yaş sınırının dışında tabi birde oyunu oynayan kişinin sosyal yapısı önemli.(zenginlik fakirlik diye ayırmayın)
Eğer A kişisi oyundaki karakteri yada kitaptaki kaakteri gerçek hayattaki bunalımlı yada sorunlu dünyadan kopmak için oynuyor yada okuyorsa İşTE SİZE FRP NİN KATİLİ gelişiyor diyebilirim...

Ã?rnek : Bizim bu güne kadar ki gelişmemizi engelleyen basının kamçı vurması ile alevlenen intahar olayları...
Okuyor yada oynuyor sonra kendısını o dünyada hayal edip gerçek hayata uyarlıyor .Karşılık lamayınca istenilmeyenm sonuçlar doğuyor...

Yaş sınırı ile beraber aile eğitimi şart ki A kişisi ne olup bittiğini öğrensin...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

dilbao'ya katılmamak elde değil.
PicagoR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PicagoR »

Ben 13 Yaşımdayken tanışmıştım ilk... DD türkçe seyi çıktığında arklarda alıp oynamıştık ben oynatmıştım hatta ama öyle iğrenç oyun olmaz daha zarların ne için atıldığını falan bilmiyodum :D

şimdi 14 Yaşındayım da ne ne işe yara onu biliyorum en azından. Gerçi Manisa gibi bi yerde yaşamnın dezavantajları büyük bu konu açısından. Adını bile duymamış halkın yüzden 99 u...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

yetişecekler abisi meraktan öğrenecekler doğru olan kuralları yaşlarına verelim bırak da hayal güçleri gelişsin, çocukluklarını yaşasınlar!! :D
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bak hayal gücünün desteklenmesinde üstüne tanımam.
Ayak üstü bir hikaye anlat deseler hemen anlatırım.
Ve bu oyunun geliştirdiği şey : tasfir yeteneği eğer anlatan kişi tüylerinizi diken diken ediyorsa bilinki o iyi bir anlatıcıdır...
Ben bunu bilir bunu sölerim
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Post Reply