Frp Oynamanın Yasi
frpye başlayacak kişinin belli bi olgunluk seviyesinde olması şart. en azından gerçek dünya ile fantazya dünyasını ayırabilcek kadar. tabi bööle bi olgunnuğu yaşla ölçmek pek doğru diil ama kabaca bi yaklaşımla 15 civarı olabilir.
yannız burda bilfiil frp OYNAMAKtan bahsederek yazdım bunu. yoksa, fantastik eser okumak için bööle bi sınır olması gerektiini düşünmüyorum. masal niyetine okunabilir. Ama okumak ile başka bi karakteri sahiplenmek arasında dağlar kadar fark olduu bi gerçek
yannız burda bilfiil frp OYNAMAKtan bahsederek yazdım bunu. yoksa, fantastik eser okumak için bööle bi sınır olması gerektiini düşünmüyorum. masal niyetine okunabilir. Ama okumak ile başka bi karakteri sahiplenmek arasında dağlar kadar fark olduu bi gerçek
War, war never changes...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
jesterthedoommaker
- Kullanıcı

valla oynasınlar batırsalarda oynasınlar çünkü çok gördüm adamım diyip frpden birşey anlamadan usta geçinen resmen frpyi ayaklar altına alanları ve bunların en küçüğü 15 en büyüğü 24 yaşınadydı yani dediğiniz sınırlaara uyuyo ufak çoçuklar batırısa en azından çoçuktur yapar diyip geçebiliyosunuz takmıyosunuz fazla........
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
-
jesterthedoommaker
- Kullanıcı

yaa o konuda zaten haklısında bide ayrıça böle bişi daha var anlamında yazmak istemiştim.....................erethan wrote:Sanırım söylediğimde yanlış anlaşılan bir şey var,ben frp'yi rezil ederler batırırlar o yüzden oynamasınlar demiyorum.Ben gelişme çağındaki bir çocuğun psikolojisini olumsuz etkileyebileceğini söylüyorum.
Jester cares not,
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Yaş sınırının dışında tabi birde oyunu oynayan kişinin sosyal yapısı önemli.(zenginlik fakirlik diye ayırmayın)
Eğer A kişisi oyundaki karakteri yada kitaptaki kaakteri gerçek hayattaki bunalımlı yada sorunlu dünyadan kopmak için oynuyor yada okuyorsa İşTE SİZE FRP NİN KATİLİ gelişiyor diyebilirim...
Ã?rnek : Bizim bu güne kadar ki gelişmemizi engelleyen basının kamçı vurması ile alevlenen intahar olayları...
Okuyor yada oynuyor sonra kendısını o dünyada hayal edip gerçek hayata uyarlıyor .Karşılık lamayınca istenilmeyenm sonuçlar doğuyor...
Yaş sınırı ile beraber aile eğitimi şart ki A kişisi ne olup bittiğini öğrensin...
Eğer A kişisi oyundaki karakteri yada kitaptaki kaakteri gerçek hayattaki bunalımlı yada sorunlu dünyadan kopmak için oynuyor yada okuyorsa İşTE SİZE FRP NİN KATİLİ gelişiyor diyebilirim...
Ã?rnek : Bizim bu güne kadar ki gelişmemizi engelleyen basının kamçı vurması ile alevlenen intahar olayları...
Okuyor yada oynuyor sonra kendısını o dünyada hayal edip gerçek hayata uyarlıyor .Karşılık lamayınca istenilmeyenm sonuçlar doğuyor...
Yaş sınırı ile beraber aile eğitimi şart ki A kişisi ne olup bittiğini öğrensin...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Ben 13 Yaşımdayken tanışmıştım ilk... DD türkçe seyi çıktığında arklarda alıp oynamıştık ben oynatmıştım hatta ama öyle iğrenç oyun olmaz daha zarların ne için atıldığını falan bilmiyodum
şimdi 14 Yaşındayım da ne ne işe yara onu biliyorum en azından. Gerçi Manisa gibi bi yerde yaşamnın dezavantajları büyük bu konu açısından. Adını bile duymamış halkın yüzden 99 u...
şimdi 14 Yaşındayım da ne ne işe yara onu biliyorum en azından. Gerçi Manisa gibi bi yerde yaşamnın dezavantajları büyük bu konu açısından. Adını bile duymamış halkın yüzden 99 u...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bak hayal gücünün desteklenmesinde üstüne tanımam.
Ayak üstü bir hikaye anlat deseler hemen anlatırım.
Ve bu oyunun geliştirdiği şey : tasfir yeteneği eğer anlatan kişi tüylerinizi diken diken ediyorsa bilinki o iyi bir anlatıcıdır...
Ben bunu bilir bunu sölerim
Ayak üstü bir hikaye anlat deseler hemen anlatırım.
Ve bu oyunun geliştirdiği şey : tasfir yeteneği eğer anlatan kişi tüylerinizi diken diken ediyorsa bilinki o iyi bir anlatıcıdır...
Ben bunu bilir bunu sölerim
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı