Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Dragonfire wrote:"Ohh aziz büyücü Firan yada daha yeni adın ile Aziel'mi demeliyim?"
Sırıtışını gizlemekte hiçte zorlanmayan sarışın adam büyücüye dönerek desteyi uzatır; "Peki ya sen sen bir el oynamazmısın?"
"ahh talen galiba senin isim hafında bi yanlışlık var. firan doğru ama Azel açıkçası tanımadığım bir şahsiyet."

"neyse aslında pek de vaktim yok ama sein şu destenle yaptığın numaraları merak ettim. peki oynayalım o zaman. ama umarım bir terslik olmaz?"
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

iyice meraklanan cleric oyunun sonunda bir kargaşa çıkmaması için dua eder
çok zaman geçti çok şey değişti...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bu arada gorath'ın nereye kaybolduğunu merak etmektedir
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

NOOB firbleyi aramaya koyuldu sabah yanına geleceğini söylemişti ama etrafta gözükmüyordu!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

noob'un yanına gelen cleric noob'un omzuna elini koydu
*kardeşim büyük bir ihtimalle bir işi çıkmıştır eğer arzu edersen sana ben yardım etmeye çalışayım
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

"Kararımı verdim lord dragonfire a hizmet edeceğim" "ilerisi için çok düşündüm , ilerideki hayatımı , yardım olmadan çok fazla bir şey başaramayacağımı, yüce rahip eğer kabul ederseniz" cebinden ormanda çok nadir bulunan gümüş ağacının yaprağını çıkardı "bu hadiyeyi size ve tüm tapınağa armağan etmek istiyorum"
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet NOOB kararın beni çok sevindirdi. Gnom yaprağı alır ve elinde getirdiği bir kutunun içine atar bu kutuda zaman durmaktadır ve yaprak hiç çürümeyecektir. Sonra Noob a üzerinde kumsaati olan bir madalyon verir. Bu tanrıma olan inancın sembolüdür Noob ve kaçınılmaz sonun ardındaki ödülü de sembolize eder onun inanları için. Ancak şimdi Noob senin kaderin rahiplik ya da şovalyelik değil. Senin içinde görebildiğim kadarı ile doğa sevgisi var. Karar sana ait ancak bence doğaya git ve kaderini yaşa ne zaman ihtiyaç duysan tapınağın kapıları sana açık olacak. Ve ıssız soğuk ve fırtınalı gecelerde ilk doğan Yarısı olan Lordumuza adına dua et.. Ufak gnomda senin huzur içinde bir hayat sürebilmen için dua edecek dostum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Ben lorduma hizmetlerin en iyisini yetiştiricem her zaman hayalim olan dünyanın en iyi okçularını yetiştiricem bunun için zamanın karargahına gidicem, her emre uymaya hazırım, halkım eziyet çekerken orman bu kadar sessizken onları, ormana dönemem. Noo fingolfine olan saygısından arkasını dönmeden yavaşça başı öne eğik olarak zamanın karargahına doğru hareket eder. Gözlerinden yaşlar süzülmektedir, halkını kurtarmak için hiç bir şeyi arkasına koymayacaktır.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

maeglin çadırın içine yavaşça girdi.içerde kimse yoktu yada hepsi mabetteydi içeri girmek için üstad firble diye yavaşça seslendi tapınağa girmek için ona ihtiyacı vardı
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Noob'un bu sefer de yayını okşayan cleric yolun açık olsun dostum Dragonfire seni korusun der we ona bir ayna werir *bu ayna sayesinde zor durumda kalırsan bana ulaşabileceksin sadece kapağını aç we ismimi fısılda sana yardım etmeye gelirim der
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Rahibe dönerek dizlerinin üstünde çöker saygıyla başını eğerek verilen aynayı alır ve büynuna astığı küçük çantasına yerleştirir . "sağolun yüce rahip" yavaşça arkasını rahibe dönmeden saygıyla çadırdan çıkar. İleriye bakar ufuk çizgisine doğru, mutludur , doğru yerde bulunduğundan ve doğru kişiye hizmet ettiğinden emindir. Zamanın karagahına doğru yola koyulur.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

yürü ey NOOB yolun açık olacaktır Dragonfire yanında olsun
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hoş geldin Paladneey senin gelişin beni sevindirdi. KLaragahta işler nasıl gidiyor. Barış ve refahı sağladığınızı duydum.
Gnom uzun zamandır aklında olan hazırlıklardan bahsedecektir. Bir büyü festivali der. Bu ilk defa olacak. Bu aynı zamanda kaosun sona erişinin kutlaması olacak. Büyücü yarışları ve kutlamalar düzenlenecek. Sen Palaadneey tanrımızın en kutlu yardımcılarına dahil olan sen. Bu konuyu ilk sana açmış olmak beni sevindirdi. Yarın tüm tapınağa açacağım. Başrahip Majenta başta olmak üzere yine de ilk sana açmak istedim. şimdi dostum karargahta işler nasıl gidiyor senden ve Gorathdan savaşçılar arasında lordumun inancını yamanızı istemiştim. Gerekli yeteneği ve yeterliliği olanlara da bu hizmeti verme seçeneğini sunabilirsiniz. Noob karargaha gelince ona paladinliği isteyip istemediğini sorun eğer istemiyorsa yine de okçu birliğini kurabilir. Bunu yapmak zorunda olmadığını lordumun bunu yapmasa da onun yanında olacağini tabii iletin ona. Tapınağın kumandanları Gorath la sensiniz. Bu konuda size sınırsız güvenim var.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

NOOB arkadaşım yanlış anlama ama avatarından anladığım kadarıyla , bir elf ranger canlandırıyorsun , gayet iyi fakat bir elf olarak gelcem , gitcem diye konuşman benim gözüme çok batıyor.Tabii istediğin gib yazarsın ama belki farkında olmadığın bir yanlıştır diye düşündüm.

Saygılar ve Sevgiler...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Asuthay wrote:NOOB arkadaşım yanlış anlama ama avatarından anladığım kadarıyla , bir elf ranger canlandırıyorsun , gayet iyi fakat bir elf olarak gelcem , gitcem diye konuşman benim gözüme çok batıyor.Tabii istediğin gib yazarsın ama belki farkında olmadığın bir yanlıştır diye düşündüm.

Saygılar ve Sevgiler...
Druidde olabilirmişsin doğayla etkileşiminde benim gözümden kaçmış ama farketmez daha kibar konuşmalısın.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Locked