en ii kılıç

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Sen alma. Ben zaten uzun süre çevirdiğimi söylemedim. Kolumun uyuştuğunu da söyledim. Sadece çevirebiliyorum. Sonrası iyi olmuyo.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Sonrası etafta dolaşan kafası kolu kopmuş adamlar oluyordur heralde :) işin şakası bir yana ben şu olayı denek istiyorum ama makul bir şeyle başamak daha iyi katana mesela bence en iyi saldırı silanı tabı benım gücüme göre...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

abi ama katana dediğimiz kılıçta emin değilim ama birkaç kat demirden dövüldüğü için ağır olur...yani kaliteliş olanları. o yüzden ne kadar ince gözükürse gözüksün ağır olur...yanlış mı biliyorum?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

katana 6lb. (large)
longsword 4 lb. (medium)
graetsword 15lb (large)
(elimdeki kayanaklar böyle diyor.)
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Abi bendeki katana yaklaşık 4 kilo ama rahatlılla çevirebiliyorum ama bendeki eğitim katanası gerçek katanalar biraz daha ağır oluyor olsa olsa 8 kilonun üstüne çıkmaz diye tahmın edıyorummm
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

katananın ağırlığı amacına göre değişiyor. benimki normal boyutlarda ama dekor için yapılmış bir katana o yüzden bir iki kilo falan anca vardır. japonyadan icqyla konuştuğum birinde halis mulis gerçek katana vardı ve çocuk çalışırken epey zorlandığını söylüyordu. (demek ki ağır)

bu arada en iyi kılıç two handed bir greatsworddur. hem saldırı hem savunma. ikisi bir arada. kalkan derdi yok. üstelik sir gawain de bir greatsword ustasıydı. :)
Domine, serva animos nostros...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

karakılıç

Post by NOOB »

Büyüyü emen ve onu karşıdaki kişiye karşı çok büyük bir ğüçle gönderen two handed türünden bir silah vurur kısaca büyücü slayer denebilir. ayrıca sadece onu yapan kişi onu kullanabilir ve taşıyabilir oluşması için büyünün kapısının açılıp ona büyü akması gerekir...
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Blade3
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blade3 »

abi kim ne derse desin en iyi silah longsword dur bi de iki eklinize birer tane aldığınızda offf kimse tutamaz sizi tabii biraz fazla feat gerektiriyo ama yinede iyi. biçer-döver gibi dalıyosunuz aamların üstüne elf lerin bu iş için süper feat leri var
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Sana katılıyorum ama heralde düz longswordları kastedmiyorsundur?
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Blade3
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blade3 »

hayır bahsettiğim kılıçlar masterwork yada (+1,+2,+3,+4,+5) büyülüler oluyor ve ender bulunuyor tabii oyun için.
elime bir kılıç alıp çevirmişiliğiim yoktur hiç, bunu sopalarla veya büyük bıçaklarla denedim ama ilerde bi tane pala veya uzunundan biir kılıç yaptırmayı düşünüyorum 8)
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

bence en ıyısı moon blade ama kullanmak ıcın elf olmak lazım cokkkkk ınt ve wis lazım lazımda lazım ama kılıc elflerin en iyi kılıcı denebılır +6 olması mılyon tane buyu barındırmasıda cabası
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Holy Avenger derim bende muhteşemdir bana göre sanki benim için yaratılmış :D .
Tercihen Carsomyr tabii :) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

Eldarin wrote:Holy Avenger derim bende muhteşemdir bana göre sanki benim için yaratılmış :D .
Tercihen Carsomyr tabii :) .
sana canı gönülden katılıyorum ama o kılıc sadece çok zor bı görev için paladıne tanrısı için verilen hatta tanrının kutsamasıyla kılıcının bı cesıt upgradelı hali hem görev bıyınce yada paladin ölünce kılıc eskı halıne gerı dönüyor o yüzden kullanım süresi ve amacı açısından çok kısıtlı
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

olsun canım farketmez ben yine de Holy Avenger ı değişmem hiçbir şeye :) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

eldarın kardesım sende harıka bı paladın ruhumu gızlı yoksa paladınler genc ölür der paladın 's handbook ama galiba o ölümü sen kabullenmişsin buda güzel ve cesaret isteyen bi seçim kutlarım kardeşim :D
Post Reply