Gelin savaşçılar kötülüğe karşı sava
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

HAHAAHA hangi zulümden bahsediyorsun...
Senin arkadaşların bana saygısızlık yaptılar..
Saçma suçlamaarını da kabul etmiyorum...Elf ırkı tapınağımda onur konuğudu , misafirliğini bildiği sürece..
Dragonfire başına senin gibi büyük bir bela aldıysa baya bir şansa ihtiyacı olucak çünkü ZAMAN senin gibi bir soruna çözüm değil...
Senin arkadaşların bana saygısızlık yaptılar..
Saçma suçlamaarını da kabul etmiyorum...Elf ırkı tapınağımda onur konuğudu , misafirliğini bildiği sürece..
Dragonfire başına senin gibi büyük bir bela aldıysa baya bir şansa ihtiyacı olucak çünkü ZAMAN senin gibi bir soruna çözüm değil...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Ya onların beynini yıkadın yada benim adamlarım sana gerek kalmadan intahar ederlerdi, ama senden beklenir ya o pis vampirine hepsini yem etmişsindir ama , sen kaybeden tarafta olacaksın bunu bil.
HAHAHAHAHA
Ölümün tanrısı ama ölümsüz değil!!!
HAHAHAHAHA
Ölümün tanrısı ama ölümsüz değil!!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Kusura bakma Noob benliğini kaybetmişsin lütfen sakin ol.Aklın çok karışık ve duymayan bir yarasa gibi haryere çarpıyorsun farkında değilsin.Dikkat et dostum kendine zarar vericek o dilin...Tamam sakin ol artık...
Bir karargahtasın ve nerede olduğunu hatırla.Lord Oren sana belliki acıdı ki şu ana kadar konuşabildin.
Bir karargahtasın ve nerede olduğunu hatırla.Lord Oren sana belliki acıdı ki şu ana kadar konuşabildin.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ã?LÃ?M tanrısı ama ölümsüz değil ha??
SEN Ã?YLE SAN... diyarlarda emeklemeyi yeni bırakıp iki ayağının üstüne kalkmış bir zavallı için fazla cesur konuşuyorsun...
Ölüm bedeninden önce ruhunu alır emin ol...
Irkının genel özelliklerinin tam tersine aceleci, tedbirsiz ve kabasın...
SEN Ã?YLE SAN... diyarlarda emeklemeyi yeni bırakıp iki ayağının üstüne kalkmış bir zavallı için fazla cesur konuşuyorsun...
Ölüm bedeninden önce ruhunu alır emin ol...
Irkının genel özelliklerinin tam tersine aceleci, tedbirsiz ve kabasın...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Peki ben kenardan seni seyredicem ama tekrar seni uyarmak isterim,aklında neler vara bunu saygı dahilinde söyle bence ,karşındaki bir insan değil,senin olmasa bile inananları olan ilahi kudretli bir tanrı.
Benim inandığım ilahi gücün öğrettiklerinin içinde seninde bileceğin gibi güçlü olan zayıf olanı ezer yani doğal seleksiyon bu Tabiat kanunudur, sen nasıl olurda bu kanuna karşı gelmek üzere kendinden kat be kat üstün bir varlığa meydan okursun,bilmezmiş gibi davranma lütfen.
Sözledikerim bir ültimatom değil sadece bir uyarı ...
Benim inandığım ilahi gücün öğrettiklerinin içinde seninde bileceğin gibi güçlü olan zayıf olanı ezer yani doğal seleksiyon bu Tabiat kanunudur, sen nasıl olurda bu kanuna karşı gelmek üzere kendinden kat be kat üstün bir varlığa meydan okursun,bilmezmiş gibi davranma lütfen.
Sözledikerim bir ültimatom değil sadece bir uyarı ...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

RP DIşI: mrk etme noob rp ile gerçek arasındaki farkı ii bilorum 
için rahat olsun, karakter olarak ne kadar birbirimizden nefret etsekte o sadece rp de kalır..
Bence ileri derece duyma yeteneğini kullan ve Maximilian'ın sözlerine kulak ver... şU anda hayattaysan ırkının kadim üyelerine duyduğum saygıdandır NOOB...
benimle karargahımla ve komutanıımla dalga geçtin ve eğlendin..cezasını da çekiyorsun...
BENCE şANSINI ÇOK ZORLAMA...
için rahat olsun, karakter olarak ne kadar birbirimizden nefret etsekte o sadece rp de kalır..
Bence ileri derece duyma yeteneğini kullan ve Maximilian'ın sözlerine kulak ver... şU anda hayattaysan ırkının kadim üyelerine duyduğum saygıdandır NOOB...
benimle karargahımla ve komutanıımla dalga geçtin ve eğlendin..cezasını da çekiyorsun...
BENCE şANSINI ÇOK ZORLAMA...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bunun gerçek olabilme ihtimali olsa şuracıkta seni böcek gibi ezerdim.. ama sen asla benim kadar güçlü olamayacaksın...
Sen nankörsün NOOB üste çıkmaya çalışma...
Eğitim alanını Karargaha taşıdım sen ve okçuların için karargahın düzenini değiştirdim.. karşılığında başrahibi ve komutanı saymanı söyledim
ama sen naaptın..
beni küçük gördün, insanlarla benim adıma konuştun, benim temsil edeceğim yerleri benden izinsiz açtın..
komutana saygısızlık ettin ve bu saygısızlığını başrahip önünde devam ettirdin...
Sen gücün nerde olduğunu ve nasıl elinde tutacağını bilmeyen ırkının yüzkarası bir canlısın...
Sana bahşedilen özellikleri ve yaşamı haketmiyorsun..
Onları senden çekip almak isten bile olmazdı ama dediğim gibi ırkına saygım var...
Dİyarlar beni tanır NOOB ne olup ne olmadığımı bilir.. birşeyi yapacaksam yaparım..yapmayacaksam yapmam. Uzun düşünürüm kesin karar veririm..Olduğum gibi görünürüm ve Göründüğüm gibi olurum.. Benim kaosumun taktığı maskenin adı DÖZEN yeniyetme elf...
Sen nankörsün NOOB üste çıkmaya çalışma...
Eğitim alanını Karargaha taşıdım sen ve okçuların için karargahın düzenini değiştirdim.. karşılığında başrahibi ve komutanı saymanı söyledim
ama sen naaptın..
beni küçük gördün, insanlarla benim adıma konuştun, benim temsil edeceğim yerleri benden izinsiz açtın..
komutana saygısızlık ettin ve bu saygısızlığını başrahip önünde devam ettirdin...
Sen gücün nerde olduğunu ve nasıl elinde tutacağını bilmeyen ırkının yüzkarası bir canlısın...
Sana bahşedilen özellikleri ve yaşamı haketmiyorsun..
Onları senden çekip almak isten bile olmazdı ama dediğim gibi ırkına saygım var...
Dİyarlar beni tanır NOOB ne olup ne olmadığımı bilir.. birşeyi yapacaksam yaparım..yapmayacaksam yapmam. Uzun düşünürüm kesin karar veririm..Olduğum gibi görünürüm ve Göründüğüm gibi olurum.. Benim kaosumun taktığı maskenin adı DÖZEN yeniyetme elf...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Noob hırıltılı bir ses duyar.Yeter artık korucu senın sınıfından olanları utandırıyorsun.Bir an önce kendine gel.
Burada olanları ilerde nasıl açıklayacaksın.
Hırıltılı ses yükselir bir anda bir tiz bir uluma sesi duyulur.Hayaller gerçeklerle karışır ortamda bu ses dahada belirginleşir.
Burada olanları ilerde nasıl açıklayacaksın.
Hırıltılı ses yükselir bir anda bir tiz bir uluma sesi duyulur.Hayaller gerçeklerle karışır ortamda bu ses dahada belirginleşir.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Noob arkasını döner kimseyi tınlamaz bir vaziyette yolun daoğru koyulur. Kafasında sadece bir düşünce vardır ve ölene dek ona odaklanacaktır. Okunu ve yayını çıkarır, yayını gerer, gerer ,gerer "Bu ok benim yıldızım olsun" der ve havaya atar.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Yaprak gibi yeşil gözlü,buz kadar soğuk bakışlı kurt karargahtan çıkan adama doğru yavaşça ilerler.Dışarı çıkışını bekler...
Beklerken arkasına dönüp Lord Orene bakar.Ve anlaşılamayacak kadar hırıltılı bir ses ile tekrar gelirim diyerek.Koşarak Noobun yanından geçer ve ormana doğru hızlanır...
Beklerken arkasına dönüp Lord Orene bakar.Ve anlaşılamayacak kadar hırıltılı bir ses ile tekrar gelirim diyerek.Koşarak Noobun yanından geçer ve ormana doğru hızlanır...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı