bunnar bana son sözlerin gibi geldi birazHükümlü wrote:ha bu arada sakın bundan iki büyük ve iki küçük bardak içtikten sonra büyük dolu bir bardak viskiyi fondiplemeyin sonra neler yapacağınızı allah bilir!![]()
![]()
(sözlerim tecrübeleri,mle orantılıdır)
camia hangisini beğenerek içer?
-
jesterthedoommaker
- Kullanıcı

kırmızı şarap gibisi varmı şu dünyada yaaa köpek öldüren bile olsa tek geçerim her türlü lırmızı şaraba aşığım ruhu olan başka kaç içki biliyosunuzki........ kırmızı şarap göbeğini içat etmiş adamım beh tamam görünüşü çok kötü ama dünyanıın en rahat yastığı (deneyenler öle diyo valla ben onların yalancısıyım) her türlü yarıyo yani şarap tamam diğer içkileride çok severim mesela tekila oda ok ayrı bi içki hatta hatta kaka likörü bile olsa içerim ama şarap yaaa ahhhh ahhhhhhhhhhhhhh!.......
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
Whatever you live or not!...
Hükümlü demiş ki:
ha bu arada sakın bundan iki büyük ve iki küçük bardak içtikten sonra büyük dolu bir bardak viskiyi fondiplemeyin sonra neler yapacağınızı allah bilir!
(sözlerim tecrübeleri,mle orantılıdır)
bunnar bana son sözlerin gibi geldi biraz
hemde nasıl! ama son sözlerim burda ağza alınmaya uygun değil
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Ne diyorsunuz ya böyle başlık açılır mı, harbi sinirlendiriyor beni, caiz mi ya , ne yaptığınızı sanıyorsunuz, içkiymiş iç kafayı bul sonra arabanın altında kal veya balkondan kendini at , aptal aptal şeyler söyle, devam edin ya cehennemde de zebaniler size içirir başka şeyler!!!! HİÃ? TASVİP ETMİYORUM!!!1
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
doğrusu yanlışı belirtilmiş zaten ve bende bunu gösteriyorum artık uymazsa kendi bileceği iş ama yaşlanınca da öyle camiye gidip dua eder Allahım beni affet diye namza kılarlar ama şimdi gençler bırak ya din neki değil mi? yazık başka bir şey demiyorum sadece yazık!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
birileri din konusunun kişisel birşey olduğunu unutup,tuhaf mesajlar atmış buraya...komik geldi bana yazdıkların,nice müslüman bilirim ramazanda otuz gün içip,bittiği anda zilzurna sarhoş olan intikam alır gibi,ben hiç değilse içmesinide adabında yaparım,denildiği gibi beğenmiyorsan okuma ve yorumda yapma gerek yok,yanılacakmı eh kaynak ortada eğitimide veriliyor,bırakta bu karar bize kalsın.