Ufak bi Öadır
Firble paldyneey çok riskli bir anlaşma yapmıştır bu durumda eğer bana düzşecek bir görev varsa emrinizdeyim. Bu durumda ümidim az gorathın yeni hali hakkında duyduklarım doğruysa çok zor bir yolculuk olacak bu, aslında ormanın perileri ona yardım edebilir ama paldyneey buna izin verir mi bilmiyorum, eğer kaybederse bu çok kötü olur, lord dragonfire buna nasıl bir cevap verecek bunu da bilmiyorum, ama kötülük büyüyor bunu hissediyorum, bana düşen bir şey olursa emrinizdeyim!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Noob biraz sakin ol bence kötülük her zaman vardır ve tamamen yıkılması imkansızdır ama iyilik de öyle. Ancak inandığın sürece zorluklarla başa çıkabilecektir. Henüz ortada tanrısal bizim Lordumun mutlak yardımına ihtiyaç duyacağımız bir tehtid yok merak etme. Ve seni de yaklaşık bir buçuk ay sonra yapılacak şenliklere beklerim. Tapınak şimdiden şenliklee hazırlanacak. Güzel bir festival olmasını bekliyorum. Ancak nasıl geçerse geçsin. Bu lordumun yükselişinin ve diyarların yok oluş pençesinden kurtuluşunun kutlaması olacak benim için.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Umarım her şey iyiye doğru gider, kötülük her zaman her yerde var fakar bu kötülük lord dragonfirenin hizmetkarları arasına girmemeli, şanliklere geleceğim ve çok güzel hediyeler getiricem, şimdi gitmeliyim ormana doğru kabilemin yanına uğrayıp okçuluğa gönüllü olanları getiricem!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
tanrım okumayanlar warsa okusun ölümün tapınağındaki anlaşma ...
dragonfire bizi kutsasın ki inşallah olabilecek şeylerin kötüsü olmaz ...
zamanın efendisinin yardımları olmadan we kaosun tanrısı da etkisini tesir etmeden 10 yıl içinde gorathın eski halini bulmaya ona eskiyi hatırlatmay calışacaklar eski iyi günlerini böylece onu eski haline dönüştürebilecekler aksi takdirde paldyneey de ölümün tanrısına katılmak zorunda olacak...

dragonfire bizi kutsasın ki inşallah olabilecek şeylerin kötüsü olmaz ...
zamanın efendisinin yardımları olmadan we kaosun tanrısı da etkisini tesir etmeden 10 yıl içinde gorathın eski halini bulmaya ona eskiyi hatırlatmay calışacaklar eski iyi günlerini böylece onu eski haline dönüştürebilecekler aksi takdirde paldyneey de ölümün tanrısına katılmak zorunda olacak...
çok zaman geçti çok şey değişti...
maeglin yavaşça içeri girdi endişeleri anlıyordu...
bakın ben gorathi eski haline getirsem bile cezamı sizden istiyeceğim.ben inancımla kumar oynadığımın yeni farkına vardım.hepinizden ve başta lordumdan özür dilerim.....
bakın ben gorathi eski haline getirsem bile cezamı sizden istiyeceğim.ben inancımla kumar oynadığımın yeni farkına vardım.hepinizden ve başta lordumdan özür dilerim.....
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
Lordun senin istediğin yolda gitmene itiraz etmeyecektir. Ancak şu koşullar altında şovalyelik güçlerinin elinizde olmasının doğru olmayacağını düşünüyorum. Sayın şovalye özellikle de bağlılığınız anlaşmanın sınavına tabii tutulurken. Sonuçta anlaşmada gerekirse Lord Orene bağlılık yemini edeceğinize söz verdiniz oysa şovalyelik tamamen tanrının temsil ettiklerine bağlılık isteyen bir şeydir ama zaten bunu seçerken bunun farkındaydınız. şovalyelik ve rahiplik güçleri bireysel bir amaçla kullanılamaz. Eğer Gorath geçmişini hatırlamak için tapınağa başvursaydı bu tapınağın imkanları doğrultusunda değerlendirilirdi. Elimdeki flütün gerekirse kullanabileceğim böyle bir gücü var ve talep edilirse de yine kullanırım ama çocuk oyununa benzeyen bir idda için değil. Sizden bu idda boyunca tanrısal hiçbir güç kullanmamanızı talep ediyorum. Sadece isterseniz zamanın yavaşlatılması sağlanabilir. Siz değil Gorath geçmişini hatırlamaya karar verirse de flüdümün yardımı ile ona bu olanak sağlanacak ve ondan sonra da tıpkı daha önce yapıldığı gibi asıl kararı verme hakkı ona tanınacaktır.
HARBE GİDEN
Bence lord orenin hizmetkarları bunu gerçekleştirmeni engellemek için her şeyi yapacaklar bu durumda eğer yalnız kalırsanız her zaman yanınıda olacağım. Bu bencede bir kumar ama eğer bir yoldaşım bu kumara girmişse bilsinki arkasında destekçisi olucam!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bir insan olarak yanında olabilirsin Noob Lordum ihtiyaç duyanlar kendisinden yardım istediğinde onlara yardım etmemizi ister. Ancak onun yolundan giden birisi gücünü bu şekilde kullanmamalıdır. Özgünüm lordumun verdiği güçlerin hiçbiri (söz verdiğim o güç hariç ) Pug için kullanılamaz gerçekten çok üzgünüm.
HARBE GİDEN
maeglin üstad firble ın bu yıkıcı sözlerini dinledi...ama tabii ki de haklıydı.inanç sabit bir şey olmalıydı.bir kumar aracı değil.ama kimse galiba onu anlamıyordu o sadece kötülüğün güçlenmesini engellemek istiyordu.ama gene de ortaya şovalyeliğini riske atıcak bir şey yapmamalıydı.çünkü o karargahın kumandanı olarak gelecek diğer askerlere inancıyla örnek olmalıydı.bunları düşündükten sonra üstad firble a "sonuna kadar haklısınız ama ben de söz veriyorum ki bu işi yapıp sizden gelicek olan cezayı memmuniyetle kabul edeceğim ve sonra üstad majentanın arkasından gitti.
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH