Drow Kızı Öıktı
şey ne bileyim benim standartlarımda ii diyebilirim. Biraz drowluk var ama bence yine de ii denebilecek kadar ii... şartlar onu biraz o hale getirmiş ama kendi ruh halinde Drizzt gibi Menzoberranzana yabancılaşmıyor. Bunlar aslında pek spoiler deil bunları ilk iki bölümde felan anlıyorsunuz. Asıl spoilerları sölesem.. Kitapta neler var neler?? İki üç yerde hele adeta yerimden zıplatan olaylar var.. şehrin kaderini baştan sona deiştirebilecek şeyler ama sonunda galiba işe yaramayacak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Vaaaaaay aman tanrım yaaa sırf işe yarama ihtimali bile zaten beni seriye mütiş bağladı. Menzoberranzan da mı işe yarıyo desem çok mu ters sormuş olurum acaba ki???
HARBE GİDEN
Firble hangi şehrin kaderi değişebilir ki???Firble wrote:Vaaaaaay aman tanrım yaaa sırf işe yarama ihtimali bile zaten beni seriye mütiş bağladı. Menzoberranzan da mı işe yarıyo desem çok mu ters sormuş olurum acaba ki???
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.