Geyik adamlarımız çoğumuz kabul edelim...
Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!
Evet evet. Çok adam biliyorum frp'nin f'sinden anlamayıp bende oynayacam diye atılan. Hadi tamam iyidir öğrensin bari diyoruz ama adam rol yapmasını bilmiyo. Hep savaş istiyo. Komuşmalı bölümlerde sıkılyıo fln. Oyunun zevki kaçıyo...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Onlar da belli bir hevesle başlıyorlar ve savaşın frpnin en zevkli kısmı olduğunu düşünüyorlar (hoş ben de öyle düşünüyorum ama roleplay'siz sırf savaş beni de bayar
)
Bence oyunun gazını üzerlerinden atmaları için önce bir baldurs gate icewind dale filan oynayip savaşa doymaları ve böylece yeni bir arayışa girmeleri (roleplay) gerekiyor...
Bence oyunun gazını üzerlerinden atmaları için önce bir baldurs gate icewind dale filan oynayip savaşa doymaları ve böylece yeni bir arayışa girmeleri (roleplay) gerekiyor...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Bunun için bol bol RP boş durmak yok. Karakterinizle özdeşlerşin ama kendinizi fazlada kaptırmayın. Oyunla oyunun bittiği noktayı bilmek gerekir.
Birde ilk mesaja bir düzeltme. Raistlini yaratan kişi Don Perindir. Margret Wise karaktere sonra el koymuştur. Biraz eklemeler yapmıştır(Caramon gibi).
Birde ilk mesaja bir düzeltme. Raistlini yaratan kişi Don Perindir. Margret Wise karaktere sonra el koymuştur. Biraz eklemeler yapmıştır(Caramon gibi).
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Haklısın ama Raistlin artık Margret Weis ile o kadar özdeşleşmiş ki... İkisini ayrı düşünemiyorum. Margret, Don Perrin'in yarattıklarını daha da ileri taşımış... Belki de Raistlin ilk aşamada şu anda bildiğimiz gibi değildi ve o haliyle bizim takdir ettiğimiz büyücü olmayacaktı...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Olay şudur herşey bir oyunlar başlar. Oyuncu karakterler Sturm, Raistlin, Tanis, Flint ve Tas dır.
Don Perin ben Blackrobe mage oynatacağım der. Diğerleri tamam der. Don Perin ama benimkisinin Altınbir teni ve kumsaati gözleri var der. Diğerleri dumur. Oyun 8 ay devam eder(Daha fazlada olabilir.) Don Perin partyden ayrılır yada ölür hatırlamıyorum (Ölen karakteri). Daha sonra Margret abla olaya birazcık hayal gücünüde katıp karakterde oynamalar yapar ve BG sini değiştirir.
Don Perin ben Blackrobe mage oynatacağım der. Diğerleri tamam der. Don Perin ama benimkisinin Altınbir teni ve kumsaati gözleri var der. Diğerleri dumur. Oyun 8 ay devam eder(Daha fazlada olabilir.) Don Perin partyden ayrılır yada ölür hatırlamıyorum (Ölen karakteri). Daha sonra Margret abla olaya birazcık hayal gücünüde katıp karakterde oynamalar yapar ve BG sini değiştirir.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Birazcık hayalgücü mü? "Biraz" sanki biraz az kalıyor hayalgücünü tanımlarkenDragonfire wrote:Daha sonra Margret abla olaya birazcık hayal gücünüde katıp karakterde oynamalar yapar ve BG sini değiştirir.
BG nedir bu arada 1-2 kere kullandığını gördüm, neyin kısaltması?
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
raistlin majere bence bir ümittir. çocukluğu gerçekten çok irenç geçmiş ama sonunda o intikamını almış. bilmiyorum margeret ile tracy karekteri oluştururken böyle mi planlamışlardı ama gerçekten çok efsane bir karekter yapmışlar
1_raist
2 haplo
3 soth
bu üçüde harbi efsaneler.
laf atmayın raisime
lanetlerim bi çizikte
-
1_raist
2 haplo
3 soth
bu üçüde harbi efsaneler.
laf atmayın raisime