Güzel resimlermiş.
Senin resimlerin de güzel bence. Neden bu siteye de koydurmuyorsun? Bence adminlere söylersen seninle ilgilenirler.
Bu arada söylemeyi unutmadan söyleyim; Ron Spencer'i de galeride gördüm geçende, yeni konmuş galiba. Adını duyanınız olmuştur sanıyorum. İlgilenecekler için galerisinin linkini veriyorum hatta.
muhteşem bir resim yeni eklenen resimlere mutlaka bakın. şu boris valleco epey bir atlı resim eklemiş .. Ama ben şu resmi çok beğendim. Korrkunç bir canavaın elinin bile ışık saçması bana her varlığın içinde aslında bir parça ışık olduğunu hatırlatıyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oreni yeni resimler eklemiş çok güzel oldu yaa şu avatar resminin büyük hali çok güzel. Lord Dragonfire kızmazsa odama bile asabilirim vallah..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lord Dragonfire'a da bri terzi.. pardon ressam bulmak lazım galiba. Avatarını sık değiştiriyor, hoş yenilik de kötü bir şey değildir ama.
Oren'in resmi de gerçekten iyi ünlü oldu, kaosun elması. Bilmeyen yoktur yani o derece.
Boris Vallejo'nın resimleri de gerçekten dikkat çekici, adam hiç öyle sallama resim yapmıyor anlaşılan. İnsanın arada bir az uğraşası gelir ama değil mi?