Işığın ulu koruyucuları!

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Mantık kazanır bunu unutmayın. Buradaki durumda gücünüze güvenmeyin çünkü güvenilebilecek gücünüz yok. Doğru olanı yapan bizimle ittifak kurandır. Biz bunu yaparak milleti katletmeye çalışmıyoruz kadim dostlarım. Bazı yanlışları düzeltmeye, halkın daha huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamak amacıyla girişiyoruz bu işe. Bunu duyduktan sonra hala başkaldıran varsa işte o gerçek bir haindir. Ve bu hainlerin ölümü kolay olmayacaktır. Drow ırkımın her türlü işkencesi ile tanışacak bu kişiler. Bu işkencelrin ne kadar beter olduğunu tahmin bile edemezseniz. O yüzden kararlarınızı verirken saklını saçamaca düşüncelerin kaplamısı izin vermeyin...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Pekala senin gereksiz sözlerini dinledim Corax. Ayrılma nedenim bana özel ve senin beni neden, ne ile suçladığın pek ilgilendirmiyor; çünkü sen benim gözümde tırnağımdaki kirden pek farklı değilsin.
Bizler burada özgür yaşayan bir halkız. Halkımız kendi kendini yönetmekte ve başka bir yöneticiye ihtiyaç duymamaktadır. Sizler yaşayanların gözünü korkutarak düzeni getiriceğiniz söylüyorsunuz. düzeni getirseniz bile bu sizin çok değer verdiğiniz halk için pek iyi olmayacaktır. Kim türlü işkence çeşitleri olan bir halk tarafından yönetilmek ister? Veya kim yoluma geçerse asarım keserim diyen birisi tarafından yönetilmek ister? Sizin burada yaşayan halkı sömürmekten başka ne gibi bir amacanız olabilir? şu anda refah içinde yaşayn bir bölgeyi neden işgal etme niyetindesiniz? Buna anlam vermek sanırım sadece gözü dönmüşlerin yapabileceği birşeydir. Gidin zırvalarınızı başkasına saklayın. Ordunuzu, yaltakçılarını ve sümsük aşağlık kötülükten başka hiçbir işi olmayan tanrılarınızı alın gidin!
Ben tanrımın adını her an ağzıma almam. Öünkü o senin tapındığın karanlıktan çok daha değerlidir. O gönülden geçenleri bilir. Ona gerçekten inananı bilir. Her seferinde adını ağzıma almama gerek yoktur. O benim ona bağlılığımı bilir ve saygı duyar.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

SENİN CİğERLERİNİ SÖKECEğİM PİSLİK!
AşAğILIK BİR KÖPEKTEN DAHA DEğERLİ OLMAYAN POSTUNU şEHİRLERİN SOKAKLARINDA SÖRÖKLEYECEğİM! VÖCUDUNU YÖZLERCE PARÖAYA BÖLÖP KURULMASI MUTLAK İMPARATORLUğUN HER BİR KÖşESİNE İBRETİ ALEM OLSUN DİYE GÖTÖRTECEğİM. KAFANIN İÖİNİ DOLDURTUP KALEMİN TEPESİNE ASACAğIM!

ASIL "SENİN" AşAğILIK SÖZLERİN BENİM UMURUMDA BİLE DEğİL. BENİ YIKIMA VE ÖLÖME SEN İTTİN. BU SAVAşTA ÖLECEK OLAN BÖTÖN İNSANLARIN GÖNAHI SENİN BOYNUNA OLACAK!

SENİN HALKIN ÖZGÖR DEğİL DAHA BUNU BİLMEYECEK KADAR MANKAFALI BEYİNSİZ BİR PİSLİKSİN! (O dediğin sistemin adı Demokrasidir kardeşim... Senin yaşadığın yer bu şekilde yönetilseydi herhalde bir "fransız devrimi" filan da yapardın o muhteşem zekan ile...)

Getireceğim düzenin halk için pek iyi olmayacağına "SEN" Mİ KARAR VERİYORSUN? BEYNİNİ BİLE KULLANMAYI BECEREMEYEN KÖPEK! SEN KİMSİN? KENDİNİ NE ZANNEDİYORSUN?

BEN HALKA İşKENCE ÖEKTİRMEYE DEğİL ONLARI SENİN GİBİ PİSLİKLERİN YÖNETTİğİ GÖNAHKAR İğRENÖ BİR SİSTEMDEN KURTARMAYA GELİYORUM! AMA SÖZLERİN O KADAR SAPMIşKİ SONUNDA BENİ DELİRTTİN VE BANA SÖZ VERDİğİN DÖELLO'DA BUNUN CEZASINI ÖEKECEKSİN...

HALKI SÖMÖREN PİSLİKLER SİZLERSİNİZ! şU ANDA BİLE ONLARIN İYİLİğİNİ DEğİL ÖLÖMLERİNİ İSTİYORSUNUZ!

Ve son olarak.......... Tanrılara sümsük dediğin için senin için af olmayacak... Sonsuz ateşte yanacaksın... Her Tanrı bir diğeri kadar değerlidir bunu göremeyecek kadar ahmak... bunu kavrayamayacak kadar imansız dinsiz kafir bir köpeksin!

Sen kendi Tanrının adını anarken bile dilinin ucuna acı bir tad gelir insanın. O sana saygı nasıl duyabilir diğer Tanrılara sen aşağılık derken! Sen "Hüküm" giymiş zeka... mantık... gurur... onur... şeref... herhangi hiç bir büyük değere sahip olmayan düşmüş savaşçı... önümde kanlar içinde yatarak can vereceksin ama bu senin için son olmayacak... Yeniden diriltilip bu dünya üzerindeki en büyük acıları tadacak ve küfür ettiğin Tanrılar'dan milyonlarca kez af dileyeceksin! Sen bu tapınağa girmeyi bile hak etmiyorsun çünkü TANRILARA BİLE SAYGIN YOK!

Artık çok yakın... bu konuda daha fazla konuşulmayacak...
Ya sen ya da ben bu düello'dan sonra bu tapınağa bir daha giremeyecek...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Duello: Corax Tigerheart vs. Karathas 'KnightFlame' Bardaane:

( http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 42ac3636b2 )
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Senin anlamsız tehtitlerin beni korkutmuyor. evet senin tanrıların aşağılık ve sümsük bunu duyun! Ben kendi tanrımın yolunun tersine giden tanrılara saygı göstermem. Bu benim inancımdır...
şövalyelik içten gelen birşeydir. Basmakalıp kurallara uydurulmuş birşey değil. Sen içinde bu alevi hissediyorsan anlarsın. Senin gibi yürekleri buz tutmuş canilerin bunu anlaması zordur.
Ve inan cehennenim alevleri benim içimde yanan alevlerin yanında bir ocağın ateşi kadardır. Kendi iyiliğin için bu alevi körüklememeye bak.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Daha ne düşündüğünü bile doğru düzgün söyleyemeyen bir adam diğer insanları bir tarafa gitmeye mi zorlayacak?
Önce içimdeki alevden bahsediyor sonra yüreğimin buz tuttuğunu söylüyorsun...
Ciddi bir ölüm kalım düellosu için "anlamsız tehdit" diyorsun...
İçinde yanan alevin yoketme gücü olan cehennem alevinden daha güçlü olduğunu söylüyorsun... O halde senin içinde de bir yoketme arzusu ve gücü var öyle mi? Daha ne dediğin bile belli değil zavallı...

Kendi iyiliğin için bu alevi körükleme diyorsun... Yakında dövüşeceğiz ve ben o alev dediğin iğrenç kibirini çoktan aleve verdim. Bu benim iyiliğime mi yoksa zararıma mı buna karar vermişimdir sen merak etme...

Seninle daha fazla kaybedecek zamanım yok. Onursuz yaşamının son anlarında Onurluca savaş ve onurluca geber!
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Senin mantığı takip edeceğini ummuştum aptal insan. Tek diyebileceğim şimdiden o yüzüne tükürdüğün tanrılara dua etmeye ve yalvarmaya başla. Öünkü kafanı Coraxın kılıcının ucunda hissedip cehenneme gidince onlara ihtiyacın olacak...

Bitir işini Corax, dostum.....
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Gelecek herşeyi gösterecek. Hahahahaha....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Delirmiş zavallı bir adamın son sözleri...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

En kısa zamanda öleceğini bilen çoğu insanın delirdiği gibi. Deli bir insanın ise bir savaşta gram şansı kalmamış demektir. şimdiden mezarını ve tekrar diriltileceğin için kara büyüleri hazırlamalıyım. Çok işim var :twisted:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Günahlarından arınman için Sonsuza kadar tapınakta aç susuz Tanrılardan af dilemek zorunda kalacaksın Hükümlü... Günahlarının bedeli ağır olacak... çok ağır... Bunu ben değil Tanrılar haykırıyor... Karanlık Ten Towns'a vardığında doğruluk ve düzen savaşçılarının karşısına çıkan her varlık öldürülecek ve ordumuza katılacak... Sen de onların arasında olacaksın... Günahların yüzünden sonsuza dek ölü olarak tanrılara hizmet edeceksin...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Gerçekten acıyorum bu zavallılara. Sen ne dersin Raistlin? Gerçektende acınacak durumda değiller mi?...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Doğruluk ve adaletin ordularının önüne çıkmaya cüret edebilecek günahkar insanlara Tanrılar bile acımayacak, onlara ben nasıl acımayayım...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Çok yazık olacak dostum çoookkk...
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

Işıkdaşlarıma

Post by Nodaril »

Tanrıların hükmünün yıkım olduğunu söylerken hangi tanrılardan bahsettiğinizi neden daha fazla açmıyorsunuz? Bir şövalye tanrısının adını her daim ve her emelinde ağzına almıyorsa bu şövalye düşmüş müdür? Kendi çıkarlarını tanrıların istediği düzen ve adalet olarak adlandırmıyorsa bu tanrısına saygısızlık mıdır? Pek çok savaşçı öldürmüş olmayı bir gurur kaynağı olarak görürken bunları nasıl yıkımdan saymazsınız? Yıkım sadece iyilere karşı uygulandığında mı yıkımdır? Tanrılar kendi buyruklarına karşı gelenleri yoketme ile cezalandırırken onlara ne kadar yüce derdik? Tanrılar kafir gördüklerini iyilikle çevireceklerine onları yok etmekle kurtulmayı seçiyorlarsa bu tanrıların zayıflıkları olmaz mıydı? Bilgelikleri onlara ve müritlerine bunun yanlışlığını göstermez miydi?

Bu fikirler tanrısal kökenli değil, o kadarı kesin. İnsanların devamlı ve doymak bilmez yıkım merakından başka bir kökene sahip değil bu düşünceler.

Adalet kimilerine işkence öngörürken diğerlerine refah ve başkalarının -bu kişilere böyle bir şey için ne gibi bir suçu yüklediğinizi önemsemiyorum- sırtından kazanılan bir zenginlikse buna biz nasıl bir adalet deriz? Düzeninizin adı o kadar önemli mi sonuçları bu kadar belliyken? Ordularınızın gücü mü bu düzeni daha güzel gösterecek bize?
Daha düşmemiş bir şövalyeyi düşürmek için gösterdiğiniz çaba mı bu düzenin iyiliğini bize kanıtlayacak?

Işıkdaşlarım,
Karşımızdaki "müttefiklerin" önünde bir sınavımızı vereceğiz. Bu sınavda karanlığın içindeki nifak yaratma yetisini sakın unutmayalım. Onlar sizi zayıf gördükleri noktalardan yakalayıp kendinizle ve ışığın diğer yandaşları ile çelişmeye zorlamakta ve zorlayacak. Hepinizi bölüp tek tek savaşarak avantajı ele geçirmeyi deneyecekler. Birliğimizle karanlığın komutanları olduğunu düşünen kölelerin bir zamanlar yaptığı gibi kötülüğe yenik düşmeyiz. Tek davranmamız şimdi davamıza karşı bir bencillik olacaktır.

Işık "beraberce" ışıdığımız zaman gelecektir!
Işık ışıyanla gelir.
Post Reply