JARLAXLE (Yıldızsız Geceyi Okuyanlara)
Yavv arkadaşlar belki zor olacak açıklamak sizin için ama fare ne.. Bildiğimiz kedinin yakaladığı fare değil di mi? Hoş fare de tıpırtı diye çağrılabilir yaa.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yaaa ben hiç bir şey anlamadım. Neyse konuya dönme çabası sarfedeyim. Arkadaşlar sizce Jarlaxle yıldızsız gecedeki hareketlerinde tam olarak nasıl bir starateji izledi sizce en baştan her şey planlı mıdı ??? Yoksa sonradan mı bi plan oluştu???
HARBE GİDEN
Jarlaxle için Artemis Enteri'nin tekrar yüzeye çıkmasının bir önemi varmış gibi geldi bana. O'nun asker güruhunun yer yüzüyle bağlantısı var, bilmiyorum belki Enteri'ye ulaşacaktır sonra. Onu bulmak zor olmaz küpeyi hala takıyorsa. Belki de Jarlaxle Menzoborrenzan'dan sıkılmıştır, biraz Calimport havası istiyordur.
Jarlaxle nin Drizzt'i öldürmemesi de ilgi çekici. Bence ondan hoşlanıyor. Belki kaçıp gittiği için belki de, llotha olan inançsızlığı yüzünden.
Belki de ben komplo teorileriyle kafayı bozdum ve bir saattir saçmalıyorum.
Jarlaxle nin Drizzt'i öldürmemesi de ilgi çekici. Bence ondan hoşlanıyor. Belki kaçıp gittiği için belki de, llotha olan inançsızlığı yüzünden.
Belki de ben komplo teorileriyle kafayı bozdum ve bir saattir saçmalıyorum.