Ufak bi Öadır
Paladeeyn sözlerimi yıkıcı buluyorsun demek üzgünüm. Ancak yaptığın şeyin boyutlarının sanırım farkında değildin. Ã?ncelikle Gorath................
Eğer gerçekten kendini Oren e ait hissediyorsa o zaman bence onun yeri orasıdır. Tabii sadece cehennemden bildiğim kadarı ile lord Orenin yönettiği cehennemden kurtarıldığı için böyle düşünüyorsa kararı yanlış olabilir ancak bu onun yanlışı sen ancak onu uyarabilir ve eğer isterse ona gittiği yolun sonunda onu neleri beklediği konusunda bilgilendirebilirsin. Ancak şu anda kendini de zorunlu olarak o yolda yürümek zorunda bırakabilecek bir duruma getirdin Paladneey... Üstelik lordumun senin inandığın tanrının temsil ettiği her şeyin zıddı olan bir yolda.. Bu Paladneey ... Benim fikrimce büyük bir yanlıştı..... Umarım yanılıyorumdur. Niyetinin iyi olduğunu biliyrum o nedenle eğer bu sınavı geçersen tüm güçlerini aynı şekilde koruyacağını söyleyebilirim. Ayrıca sana bu sözün yükümlülüğünden kurtulmak için yardım etmeye çalışabilirim. Ama ne yazık ki bunu lordumun hiçbir gücü olmadan yapmak durumundayım. Özgünüm.... Ama elimden geleni yapacağım. Bu arada dediğim gibi eğer talep ederse kendisi talep ederse Pug a gerçekten içinde olan yolu bulmasına yardım edilecek sonuçta anlaşma seninle lord oren arasında Lordumu ve Pug ı bağlamaz. Onun dışında ancak ozan Firble olarak yardım edebilirim. Dragonfire rahibi olarak değil.
Bu arada hala Lord Dragonfire'ın karargahının kumandanısın ve sen gidersen karargah büyük ihtimalle mühürlenecek. Umarım bunlar gerçekleşmez. Keşke bu kadar şey riske atılmasaydı....
Gnom Erethan a döner. Yüzünde hüzünlü bir ifade vardır. Zor zamanlarda geldin Erethan gerçekten zor zamanlar Umarım seni hakettiğin gibi ağırlayabiliriz. Kalbindeki tanrıyı bulmak istediğini duymuştum. Sana elimizden geldiğince yardımcı olacağımıza emin olabilirsin.
Eğer gerçekten kendini Oren e ait hissediyorsa o zaman bence onun yeri orasıdır. Tabii sadece cehennemden bildiğim kadarı ile lord Orenin yönettiği cehennemden kurtarıldığı için böyle düşünüyorsa kararı yanlış olabilir ancak bu onun yanlışı sen ancak onu uyarabilir ve eğer isterse ona gittiği yolun sonunda onu neleri beklediği konusunda bilgilendirebilirsin. Ancak şu anda kendini de zorunlu olarak o yolda yürümek zorunda bırakabilecek bir duruma getirdin Paladneey... Üstelik lordumun senin inandığın tanrının temsil ettiği her şeyin zıddı olan bir yolda.. Bu Paladneey ... Benim fikrimce büyük bir yanlıştı..... Umarım yanılıyorumdur. Niyetinin iyi olduğunu biliyrum o nedenle eğer bu sınavı geçersen tüm güçlerini aynı şekilde koruyacağını söyleyebilirim. Ayrıca sana bu sözün yükümlülüğünden kurtulmak için yardım etmeye çalışabilirim. Ama ne yazık ki bunu lordumun hiçbir gücü olmadan yapmak durumundayım. Özgünüm.... Ama elimden geleni yapacağım. Bu arada dediğim gibi eğer talep ederse kendisi talep ederse Pug a gerçekten içinde olan yolu bulmasına yardım edilecek sonuçta anlaşma seninle lord oren arasında Lordumu ve Pug ı bağlamaz. Onun dışında ancak ozan Firble olarak yardım edebilirim. Dragonfire rahibi olarak değil.
Bu arada hala Lord Dragonfire'ın karargahının kumandanısın ve sen gidersen karargah büyük ihtimalle mühürlenecek. Umarım bunlar gerçekleşmez. Keşke bu kadar şey riske atılmasaydı....
Gnom Erethan a döner. Yüzünde hüzünlü bir ifade vardır. Zor zamanlarda geldin Erethan gerçekten zor zamanlar Umarım seni hakettiğin gibi ağırlayabiliriz. Kalbindeki tanrıyı bulmak istediğini duymuştum. Sana elimizden geldiğince yardımcı olacağımıza emin olabilirsin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Evet bu konuda firbleye katılıyorum gerçekten kötülük büyüyebilir ama iyilik biz oldukça vardır, anlaşmaya bakıyorum oren'in kaybedecek hiç bir şeyi yok hem eğer gorath eski haline gelse bile , kötü haline de gelebilir durumda olacaktır çünkü cehennemi gördü. Bu durumda karargahta işler aksayacaktır, yanlış anlaşılmak istemiyorum palyneey yemin ediyorum ki karargahın komutanıdır ama eğitimler gecikiyor. Firble izninizle ben de yardımıcı olmak amacıyla eğitim verme işini yapabilirim , ormanda getirdiğim 15 kişilik elf grubuna okçuluk eğitimi vermek istiyorum. Amacım sakın yanlış anlaşılmasın ben sadece karargahın bu durumda aksayacak işlerini üzerime almak istiyorum.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
bu durumda bile hala hayata umudunu kesmeyen cleric iyimserlikle sonucunun iyi olacağına inanıyorum paldyneey yine de arkadaşını kurtarmak için kendi geleceğini we inancını değiştirmeyi göze almak cidden çok sorumluluk gerektirir umarım herkes için iyi olan sonuçla karşıma geçersin bir gün...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Özgünüm Noob yanlış anlama ama eğitim ancak paldinler tarafından verilebilir ve paladinlik ancak ve ancak belli fedakarlıklara razı olarak elde edilir. Böyle bir şeyi talep etmeden önce buna hazıe olup olmadığını bir defa daha kendine sormanı tavsiye ederim sana.
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Lord Oren
Üstad firble ile Gorath arasında geçen konuşmayı duymuştu..
Ben gel demiyorum. Hangi yolu tercih ediyorsan oraya git diyorum ben senin tercihini etkileyemem Gorath Paladneey bunu denediğiş için hata yaptı ve oren de bence bunu bir kumar konusu yaparak seni haketmediğini kanıtladı.
Tabii yine tercih senin ama sonuçta kumar oynamıyorsun ama senin üzerinden kumar oynayan bir tanrıyı seçmek de bilmiyorum. Evil olmak aptal olmak değildir bence.
Hatta şu anda tersine kendini kurtarana sadık bir good kararkter gibi olduğunu söylemek daha doğru ama işin asıl boyutunu göremeyen bir good yardımcı olmak için söyleyim. Cehennem orenin müttefiklerinin kontrolündedir.
Senin onurun bu mu MAEGLİN...sadece sen ve majenta anlaşmaya dahildi...
bu arada ben adamım üzerine kumar oynamıyorm şaşkın ozan.. Sadece Adamımın bana olan inancına güveniyorum...
Üstad firble ile Gorath arasında geçen konuşmayı duymuştu..
Ben gel demiyorum. Hangi yolu tercih ediyorsan oraya git diyorum ben senin tercihini etkileyemem Gorath Paladneey bunu denediğiş için hata yaptı ve oren de bence bunu bir kumar konusu yaparak seni haketmediğini kanıtladı.
Tabii yine tercih senin ama sonuçta kumar oynamıyorsun ama senin üzerinden kumar oynayan bir tanrıyı seçmek de bilmiyorum. Evil olmak aptal olmak değildir bence.
Hatta şu anda tersine kendini kurtarana sadık bir good kararkter gibi olduğunu söylemek daha doğru ama işin asıl boyutunu göremeyen bir good yardımcı olmak için söyleyim. Cehennem orenin müttefiklerinin kontrolündedir.
Senin onurun bu mu MAEGLİN...sadece sen ve majenta anlaşmaya dahildi...
bu arada ben adamım üzerine kumar oynamıyorm şaşkın ozan.. Sadece Adamımın bana olan inancına güveniyorum...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Lord Oren tapınağımıza hoş geldiniz. Demek bir anlaşma var... Efendim tapınak karargahın anlaşmalarından bağımsızdır ancak emin olun ki biz Gorath tan talep gelmedikçe onun kararını etkilemeye çalışmayacağız ve onun kararına saygı duyacağız. Sonuçta karar ona ait olacaktır. Tüm karar... Ancak tapınak kendisinden yardım talep eden birine onun temsil ettiği inanca yıllarca hizmet etmiş biri olmasa bile yüz çevirmez. Sadece bunu söyleyebilirim. Sanırım Gorath şu anda karargahta en azından tapınağa geldiyse bile bunu duymadım. Eğer bize iletmek istediğiniz başka şeyler varsa dinlemeye hazırız.
HARBE GİDEN
Söyleyeceklerini dinlemeye geldim üstad,eğer anlatacakların ilgimi çekerse büyümü seve seve tanrının hizmetine sunarım,ama kuledeki durum beni üzdü,at'ın önündeki hiç erişemediği havuca benziyor açıkcası...benki büyüye hizmet ettim bunca zamandır,bu hizmet büyü tanrısınada yapılmış sayılmazmı...ancak yine aynı sebep beni buraya getirdi...tanrına bir şans daha tanıyorum,söz senin dinliyorum.
Büyüye hizmet ettiysen belki de içinde bir inanç vardır Erethan.. Ã?oğu büyücü büyüyü bir köle gibi görür kendi güçleri uğruna istedikleri gibi kullanılan bir köle oysa büyü canlıdır.. Ve bazı sırlarını sadece onu anlayabilenler ve o sırları kaldırabilecekler için saklar bu nedenle kulenin bazı katları sadece o katlardakileri kaldırabilecekler içindir. Ve ne yazık ki bunun tek yolu büyünün bedenleşmiş halini temsil eden tanrıya inanmaktan geçer Lorduma ... Yani bir çeşit büyüye inanmak belki siz de kendinize sormalısınız ?? Büyüye inanıyor musunuz?? Onun canlı kendi iradesi vicdanı olan düzenin bekçisi bir varlık olduğuna??? Yoksa sizce de büyü yalnızca hırs uğruna kullanılan bir araç mı???
HARBE GİDEN
sence büyüye hizmet etmeseydim,büyü bana bu kadar cömert davranırmıydı,bugün olduğum kişi olurmuydum kutsanmış kişi?
ve evet bir tanrıya şans vermek diyorum çünkü bir tanrı inananları olduğu sürece bir tanrıdır,mevcudiyeti inananları ile sınırlıdır ve bir tanrı inananlarına hizmet ettiği sürece onların desteği ve sevgisini yanında bulur...
ve evet bir tanrıya şans vermek diyorum çünkü bir tanrı inananları olduğu sürece bir tanrıdır,mevcudiyeti inananları ile sınırlıdır ve bir tanrı inananlarına hizmet ettiği sürece onların desteği ve sevgisini yanında bulur...
Bir tanrının her zaman inanaları vardır ama onun tanrı olması için inanılmasına gerek yoktur, tanrının aslında onlara ihtiyacı yoktur, inananlar ondan kendileri için bir şeyler beklerler, yani dediğin gibi değil. Ve büyü çok kutsaldır ve her yapılışında bir dalga oluşturur bu dalgada boğulmamanı dilerim büyü sana hükmeder sen değil bunu bil.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bir tanrının olması için illa ona tapanın olmasına gerek yoktur onun aslında kimseye ihtiyacı yoktur ki , ona tapanlar sadece ondan bir şey bekledikleri için veya onun yolunu kendilerine yakın gördükleri için taparlar, insanlar zaten zor durumda kalınca büyük bir güce inanma ihtiyacıda duyarlar bu güç de o tanrıdır. Bir de büyü konusu var her yapılan büyü bir dalga yaratır, büyüyü sen değil büyü seni kontrol eder , isterse bu dalgaya seni yakalatıp büyüsüzde bırakabilir bu yüzden bu dalganın hükümdarına saygı duy ve şans tanıma laflarını etme!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
herkesin bu konudaki inancı farklı olabilir buana saygı duymalısın NOOB ama tabii ki insanların daha doğrusu kişilerin inançları bizle uyuşmasa da bizim onların inançlarına saygı göstermemiz en iyisidir sonuçta kimse senin inancına sahip olmak zorunda değil ya da sen onların inancına sahip olmak zorunda değilsin zira ne sen onların inancındansın ne de onlar senin yani bizim inancımızdan...
bu konuda kimseyi zorlayamayız bu herkesin kendi seçimi herkese göre kendi yolu doğru...
bu konuda kimseyi zorlayamayız bu herkesin kendi seçimi herkese göre kendi yolu doğru...
çok zaman geçti çok şey değişti...