Ufak bi Öadır
Cüce Gorath'ın gözleri bir an için alev alev paradı ve tapınaktaki elf leydisinin üzerinde odaklandı. Bu yeni olmalı diye düşündü. Sonra gözlerindeki alevler söndü ve gözler Firana odaklandı. Elf leydisinin yanında durana ve eski dostu just_wine. En sonunda gözler önünde duran rahip Firblea odaklandı. "Davetiniz üzerine geldim rahip!" dedi. "Benimle konuşmak istediğiniz bir şey olduğunu düşündüm."
Gözleri yeniden elf leydisine kaydı ve alevler canlandı. Buna mani olamıyordu. İçinde yanan alevleri söndürmek için kendisine baskı yaparak başrahibe döndü. "Beni neden çağırdınız?"
Gözleri yeniden elf leydisine kaydı ve alevler canlandı. Buna mani olamıyordu. İçinde yanan alevleri söndürmek için kendisine baskı yaparak başrahibe döndü. "Beni neden çağırdınız?"
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Cüce Gorath'ın yanında duran adam yavaşça öne çıktı. Başını hafifce öne eğerek etraftakileri selamladı. Bir an gözleri Cüce'e kaydı. Kafasını kaldırdı ve referans yaptı.
- Ölümün ve Kaos'un efendisi Lord Oren'in hizmetkarlarından Tapınak şovalyesi ve Karargah Komutanı 'Unholy' resmi bir görüşme için Tapınağınızda bulunuyoruz...
Tekrar gözleri Cüce'e kaydı. Dikkatle olduğu yerde dikildi ve durdu.
- Ölümün ve Kaos'un efendisi Lord Oren'in hizmetkarlarından Tapınak şovalyesi ve Karargah Komutanı 'Unholy' resmi bir görüşme için Tapınağınızda bulunuyoruz...
Tekrar gözleri Cüce'e kaydı. Dikkatle olduğu yerde dikildi ve durdu.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sadece gönülden Dragonfire'a inanman yetecektir dostum der rahip sadece inan
we bunun ardından turuncu bir ışık huzmesi Hazaxaos'un üstüne akmaya başlar cleric düşüncelidir
sanırım zamanı gelmiş der we cebinden üstünde bir kum saati olan bir madalyon çıkarırı we onu Hazaxaos'a werir we der ki:
bu senin Dragonfire'a inancının bir sembolu olacaktır artık sen bir Dragonfire inananısın der we onu kutsar.
bana werdiğin güç ile
karşımdaki yeni inananın ışığı ile
we senin büyük gücün, kudretin ile
yeni inananımızı kutsuyorum...
we bunun ardından turuncu bir ışık huzmesi Hazaxaos'un üstüne akmaya başlar cleric düşüncelidir
sanırım zamanı gelmiş der we cebinden üstünde bir kum saati olan bir madalyon çıkarırı we onu Hazaxaos'a werir we der ki:
bu senin Dragonfire'a inancının bir sembolu olacaktır artık sen bir Dragonfire inananısın der we onu kutsar.
bana werdiğin güç ile
karşımdaki yeni inananın ışığı ile
we senin büyük gücün, kudretin ile
yeni inananımızı kutsuyorum...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Krusk'a dikkat we şüpheyle bakan cleric neden bir paladinin rahip olmak istediğini sorar
yoksa ben mi yanlış anladım
rahip mi olmak istiyorsun
daha önceden paladinlik hakkında büyük bilgileri olan birinin Dragonfire'ın paladini olmasını beklerdim yoksa dilin mi sürçtü bence çok iyi bir Dragonfire paladini olabilirdin der
yoksa ben mi yanlış anladım
rahip mi olmak istiyorsun
daha önceden paladinlik hakkında büyük bilgileri olan birinin Dragonfire'ın paladini olmasını beklerdim yoksa dilin mi sürçtü bence çok iyi bir Dragonfire paladini olabilirdin der
çok zaman geçti çok şey değişti...
Elf korucu çadırda olanları dikkatle izliyordu bu sırada hem büyük bir sevinç hemde derin bi kıskançlık duydu.Fakat bu kıskançlığını hemen bastırdı çünkü onlar calis in can arkadaşlarıydı.Arkadaşlarının yanına gittikten sonra onları kutladı.Daha sonra yüce rahip cleric in yanına gitti ve:bende Drogonfire hizmet eden bir korucu olamak istediğini söyledi.Ve calis yüce rahibin ağzından çıkçak olan kelimeleri merakla bekledi.
No one hears him cry so he turns to evil...