Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Genç Druid mutluluk içinde Saygıdeğer Rahib'e selam verdikten sonra köşeye çeki-
lir.Hala yüreğinde olan heyecanla kıpırdayarak dostlarını izler.
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Dostlarının duygularını hisseden Hazaxaos içinden geçen üzüntüyü bastırır.Onlara kıskanmamaları gerektiğini söylemek ancak onların daha çok alınmasına sebep olacaktır.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

rahip konuşmaya küçük bir ara wererek arkadaşlarını bu müthiş olaydan haberdar eder zira çok önemli olan bir şey olmuştur Dragonfire'ın ışığıyla Krusk adlı kişi kendi içindeki bütün kötülüğü yenmeyi başarmıştır
çok zaman geçti çok şey değişti...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Genç korucu calis hala rahibin ağzından çıkcak olan sözleri merak etmek tedir.Bunu yeniden sorar "beni drogonfire'a hizmet eden korucu yapacakmısın" :?
No one hears him cry so he turns to evil...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

lysana yanında duran cüce efendisi gorath a gülümser sonra yeniden rahip firble ye dönerek sınavlara hazır olduğunu belirtir
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Hazaxaos Yüce Rahip'e sorar:"Sınavlar mı?Oda ne?Bunlar rahip veya rahibe olmak için mi yoksa?
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ewet rahip/rahibe olm ak için geçilmesi gereken sınawlar war
bu sırada belirtmem gereken bir şey war leydim sizi büyük bir ihtimalle sınawa ben alacağım
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bu arada siz ikiniz Dragonfire'ın paladini we korucusu olmak için zamanın tapınağına gitmelisiniz orada benim sizi bir Dragonfire inananı olarak onayladığımı söyleyin we ekleyin amacınızın ne olduğunu söyleyin paldyneey we NOOB size yardım edecektir yolunuz açık olsun
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

lysana rahip Just_Wine döner sahimi onu duyarım sayın rahip beni sınava alacağınızdan der ve saygıyla selam verir
değil de insandan ise..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Just_wiN lysana'nın selamına karşılık werir we şu anda sadece firbleye sınawınız hakkında birşey danışmam gerekiyor ardından ne zaman isterseniz bu sınawa başlayabiliriz der we başını hafifçe eğer
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath içeriye yeni girenlere baktı ve sırıttı. Bunlar yeni inananlar olmalıydı. Kruskun içindeki kötülüğü gördü ve ona dönerek "Yanlış yerdesin dostum!" dedi. Sonra Just_win'in sözlerini duydu ve "Bana yardım edecek olan sen değilsin eski dostum!" dedi. "Beni buraya çağıran başrahip Firbledır ve konuşmam gerekende yine odur."

Güzel elf leydisinin selamına karşılık verdi. Bu selamda ruhundaki tüm ateşleri silen bir gülücük olduğunu görmüştü ve ona karşı hiçbir kötülük hissedemediğini fark etti. Neden acaba diye merak etti. Elf leydisinin güzelliği adeta onu sarmaya başlamıştı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

fakat tam o anda kırmızılara bürünmüs bir büyücü girdi cadıra."beni unuttunuz" die fısıldadı.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

we karşısndaki leri görünce hemen önlerinde egildi"ismim theodorus lordum. büyüm emrinizdedir"
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Lysana eğitime heran hazır olduğunu belirtir Rahip Just-Wine'i firbleye Danışması için yalnız bırakır, Tekrar ona çok iyi davranan Gorath a selam vererek Tapınağın biraz ilersinde duran Havuzun yanına doğru yüremeye başlar havuzun yanına geldiğinde kenarına oturarak Tapınağın huzurlu ve sade havasını incelemeye başlar
değil de insandan ise..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

thedorus sen buraya ait değilsin bunu sezebiliyorum içindeki kaotizm we kötülük herkes için hissedilebilir derecede yine de buraya ne için geldiğini sorabilir miyim
Locked