Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

lysana gelebilirsin yarın sınawına başlayabiliriz eğer hazırsan bunun dışında birşey sormak istiyor musun?
çok zaman geçti çok şey değişti...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

"size sadece kendimi tanıtmak icin geldim cunku beni bi daha unutamıcaksınız. ve yakında size karsı savasan en güclü buyucu olucagım. iste o yuzden beni tanımanızde buyuk fayda var die dusunuorum".gözleriyle daha da bi nefretle bakar karsısındaki lorda "sonra görüsürüz. Lordumm..."die fısıldar sadece karsısındaki nin duyabilecegi bir sesle.ve buyuk bir hızla cadırdan cıkar. aklında sadece gidicegi kaosun ve ölümün tapınagı wardır... :twisted:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath kendinden geçmiş bir şekilde elf leydisinin yanına ilerledi ve oraya gelince havuzun yanında durmaya başlayarak havuza baktı. "Çok güzelsiniz leydim!" dedi istemeyerek. Bu hanımda onu etkileyen bir şeyler vardı ve buna kapılmış gidiyordu. Buna mani olamıyordu. Leydim suyun güzelliği sizin güzelliğiniz yanında hiçbir şey!"

Bakışlarını elf leydisine kaldırdı ve bu gözlerde bu sefer alevler değil yaşlar vardı. Durdurulmaya çalışılan yaşlar. Sonra cüce hızla kendisini toparladı ve bakışlarını hızla elf leydisinden havuza çevirdi. Havuz bile ona güzel gözükmüyordu.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Teşşekürler rahip Just_Wine onun dışında sorcağım bişi yok eğer izin verirseniz tapınakta biraz dolaşmak istiyorum.

İltifatlarınız için gerçekten teşşekürler sayın goraht eğer izin verirseniz şimdi gitmeliyim. bi yandan tapınağı gezerken bi yandan düşünüyodu yarınki sınavları artık inancını ve bağlılığını yayma fırsatı verilmişti bunun için dragonfire a şükretti
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

tapınakta dolaşmakta istediğiniz ölçüde serbestsiniz
size bir oda we bir yatak tahsis ettirdim uykunuz geldiğinde yatabilirsiniz
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

zaman size huzur wersin leydim
*goratha hayretle bakar zira onda sewgi gibi bir duygunun yeşerebileceğine hayret etmiştir
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Tapinak sovalyesi istemsizce Cuce Gorath'a odaklandi. Gozlerinde kafatasi seklinde islenmis, migferinin ardinda ona karsi bir igrenme ifadesi olustu. Hiddetle yukseldi dis gicirtisi ve Cuce Gorath'a dondu.

- Buraya hangi amacla geldigimizi unutma Cuce Gorath... Bu basit hareketlerin senin ve benim gelis amacimizi etkiler. Burada bulunus nedenimiz Firble ile gorusmek Rahip sizinle degil...

Gozleri tekrar gorath'a odaklandi Tapinak Sovalyesinin...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kız arkasını dönerken cüce Gorath'ın gözlerinde kızıl alevler yeniden belirdi ve suratına büyük bir sırıtış yerleşti. İstediği olmuştu. Sonra yeniden Unholy'nin yanına gitti ve ona sırıttı. "Amacımızın ne olduğunu biliyorum Unholy!" dedi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Ölümün Sovalyesi dikkatle Gorath'i izledi bir an icin gozlerinde ayni kirmizi kivilcim basgosterdi. Karsisindaki Rahibi suzdu ve adamin tecrubesiz havasi onun gulumsemesine neden oldu. Donuk sesi yankilandi Tapinakta.

- Firble sanirim bizimle ilgilenemeyecek kadar mesgul bu yuzden kendisine iletin Karargahta kendisini bekliyorum. Cuce Gorath ile birlikte Karargaha ayni ilgi ile karsilanacaktir...

Yavasca arkasina dondu ve yavasca tapinagin cikisina dogru ilerledi.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath bir an daha tapınağa baktı sonra arkasını dönerek çıkışa yöneldi. Unholynin peşinden tapınaktan çıktı. Ã?ıkarken sesi tapınakta yankılandı. "Seni karargahta bekliyor olacağım Firble!" dedi.

Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

TheoDorus wrote:"size sadece kendimi tanıtmak icin geldim cunku beni bi daha unutamıcaksınız. ve yakında size karsı savasan en güclü buyucu olucagım. iste o yuzden beni tanımanızde buyuk fayda var die dusunuorum".gözleriyle daha da bi nefretle bakar karsısındaki lorda "sonra görüsürüz. Lordumm..."die fısıldar sadece karsısındaki nin duyabilecegi bir sesle.ve buyuk bir hızla cadırdan cıkar. aklında sadece gidicegi kaosun ve ölümün tapınagı wardır... :twisted:
*tapınağa yeni gelenlerle tanışmakta olan Firan , birden yeni birinin yüksek sesli bağırışını duydu. kulaklarına inanamadı. birden son derece sinirlenen büyücü bugüne kadar kimsenin görmediği bir tavır ve yüksek sesle Teodorusa döndü ve:

"Sen!!!Acemi!!!!"

"kim olduğunu zannediyorsun. Büyünün efendisinin tapınağında senden bu kadar büyük ustalar varken böyle konuşma gafletinde bulunuyorsun. Bulunduğun yerlerde kimlerle olduğuna dikkat et. Bu sana ilk ve son uyarımdır."

"Ben Dragonfire tarafından kutsanmış büyücüyüm."

"ve emin ol geçmişimde senin yaşından çok daha fazla kaos ve ölüm gördüm ve yarattım."

"şimdi bunlardan bir yenisi olmadan burdan defol."

*firan bir lich ken insanlık adına duyduğu nefretten çok uzun süredir uzaktı fakat bu yeni büyücü ona bu eski günlerini hatırlattı. Bu kutsal yerde yapılan bu saygısızlık Firan ın o tükenmez öfkesini bir anda ortaya çıkarmıştı. ama sonra sakinleşti.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

cadırdan cok az uzaklıkta bulunan theodorus Firan'ın dedigini duymus ve"seni iyiliksewer lord seni yakında bana saygı duyacagın yuce birisi olacagım. ve bu sefer ben sana bagıracagım.bu anı sakın unutma"die fısıldadı kendi kendine :evil: . cadıra geri gitmedi cunku onun icin degmezdi. ve yeniden yoluna dewam etti...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Firanla diğer büyücü arasındaki konuşmayı dinlemiş olan erethan Firan'a yaklaşır..."hepimiz böylelerini gördük üstad,ya doğru yolu öğrenecek,yada bu yolda tükenecek...eğitilmeli,ama bunu kendisi fark etmeli...o yüzden sinirlenme...gerek yok.Bu arada oğluna yapılanları duydum,bu konuda dilediğin zaman yardıma hazır olduğumu bilmelisin"
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom cücenin gelişini ve gidişini haber aldığında çok geçti.. Yeniden Lord Orenin oyunu diye düşündü.. Ã?nce beni sarsıntısı atlatamayacağım bir şekilde tapınağa geri gönder sonra da ben daha olayın şokunu yaşarken tapınağa getirerek Gorath a oyun oyna... Madem beni karargahta bekleyecek orada olacağım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

erethanın telkiniyle yatışan firan , ona dönerek:

"haklısn başbüyücü. bu acemilere sans vermek lazım ama onlarında hadlerini bilmeleri gerekiyor. "

"oğluma gelince bu samimi teklifin çok teşekkür ederim. bunu her zaman hatırlayacağım."

"ancak oğlum şu anda evrendeki en güvenli yerde. o yüzden gönlüm rahat."
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Locked