Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
sanki daha önce göndermedin
merakla bekliyoruz(biliyorum 1 tek fotom var hep sizi ben çim bakalım nasıl çekmişim yani )
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
İyi bee dıal upla o kadar fotoyu gondermek ne zaman alıyor hıc bunu dusunmuyorsunuz.
Bundan sonra yok fotgraf sıze bu son olsn.
olur mu abi sen bizim kadrolu fotoğrafçımızsın... sen olmasan etkinlikler bölümü bu kadar renkli olmazdı . seni kızdırdık galiba affet ... ne zaman müsait olursan o zaman bekleriz fotoları...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Abi bir kez daha denedım olmadı onun için ben en iyisi bir diskete atıp size net cafeden atıcam ama şu sıralar çok yoğunum kusuruma bakmayın.şimdiden özür diliyorum...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Hiç sorun değil abi. bide adminlerden birisine göndereceksen bu dragonfire olsun bence bu aralar aktif olan bi o var... olmadı bana at ben gönderirim adminlere ama sanırım adminlere göndersen daha iyi olur. Sen canını sıkma abi ne zaman gönderirisen kabulümüz
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
yeminer wrote:Hiç sorun değil abi. bide adminlerden birisine göndereceksen bu dragonfire olsun bence bu aralar aktif olan bi o var... olmadı bana at ben gönderirim adminlere ama sanırım adminlere göndersen daha iyi olur. Sen canını sıkma abi ne zaman gönderirisen kabulümüz