Oyunlar ve Müzik
-
feverbeast
- Kullanıcı

Oyunlar ve Müzik
şu ana kadar en çok etkilendiğim oyun müziği Arcanum'unki oldu. Garip melodiler var. Özellikle şehirdeyken kemanların tıngırtısı çok etkiliyor.
Neverwinter Nights'taki müziklere pek ısınamadım. Sadece savaş esnasında gaza getiriyor o kadar. Bir de çok hızlı değişiyor -özellikle konuşmalarda.
Morrowind'deki müziğe ise oldukça yabancıyım. Hiçbir etkisi yok.
Gorasul'da korku olayını iyi yapmışlar, adamı geriyor :)
Vampire the Masquerade'de bence adamlar kasmış müzik için. Aslında konuşmalar için de çok kasmışlar, belli.
Ve en gaza getirici savaş müzikleri için (rpg oyunu değil!) size Painkiller'ı öneririm. 3D Shoot 'em Up oyunu.
Neverwinter Nights'taki müziklere pek ısınamadım. Sadece savaş esnasında gaza getiriyor o kadar. Bir de çok hızlı değişiyor -özellikle konuşmalarda.
Morrowind'deki müziğe ise oldukça yabancıyım. Hiçbir etkisi yok.
Gorasul'da korku olayını iyi yapmışlar, adamı geriyor :)
Vampire the Masquerade'de bence adamlar kasmış müzik için. Aslında konuşmalar için de çok kasmışlar, belli.
Ve en gaza getirici savaş müzikleri için (rpg oyunu değil!) size Painkiller'ı öneririm. 3D Shoot 'em Up oyunu.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
Chrono Cross'un giriş müziği çok kaliteliydi. O kadar etkilenmiştim ki arada sırada sadece girişteki müziği dinlemek için açıyordum oyunu. Hâla daha açıyorum arada sırada...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
feverbeast
- Kullanıcı

Ben artık oyunların şarkılarını alıp (mp3 değillerse çevirip) dinliyorum. Oyun dışında dinlemek de oldukça keyifli. Bazen oyunların müziklerini değiştirdiğim bile oluyor
Mesela Painkiller'ın "Bride Fight" şarkısını alıp Morrowind'in savaş müziğiyle değiştirdim. Bazen gaza gelip guardları doğradığım bile olur 
If you"re with me, i share my house and food;
biraz geyik yapayım
ben mesela oyun oynarken bjk marşlarını dinlerim mesela tam böyle ölecekken hadi hisset bu hislerimi falan derim hehe:D
sonra frpde birinden ayrılırken beni unut düşme sakın peşime ölürsün beni unut fala söylerim
karanlıktayken fear of the dark falan neyse ya bu kadar yeter,
ben heroes teki müzikleri ve baldurs gatedeki müzikleri çok beğeniyorum .
ben mesela oyun oynarken bjk marşlarını dinlerim mesela tam böyle ölecekken hadi hisset bu hislerimi falan derim hehe:D
sonra frpde birinden ayrılırken beni unut düşme sakın peşime ölürsün beni unut fala söylerim
karanlıktayken fear of the dark falan neyse ya bu kadar yeter,
ben heroes teki müzikleri ve baldurs gatedeki müzikleri çok beğeniyorum .
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
-
feverbeast
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer