ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Lord Oren in şekli silik bir şekilde belirdi..Bir savaş veriyordu, ama düşmanı belirli değildi...
"KOMUATNLIK zor bir rütbedir..
alması da taşıması da...
henüz kimse hazır değil...Unholy nin bu işi iyi yaptığını düşünüyordum ama o da bunu kaldıramadı...
(Rp dışı: ayrıca pek online da görmüyorum seni açıkcası.. Komutanın herşeyden önce oldukça aktif olmasını istiyorum...)
"KOMUATNLIK zor bir rütbedir..
alması da taşıması da...
henüz kimse hazır değil...Unholy nin bu işi iyi yaptığını düşünüyordum ama o da bunu kaldıramadı...
(Rp dışı: ayrıca pek online da görmüyorum seni açıkcası.. Komutanın herşeyden önce oldukça aktif olmasını istiyorum...)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

tabi lordum siz nasıl uygun görürseniz...ama bildiginiz gibi size her zaman en iiyi sekilde hizmet etmek benim varolus amacımdır....
rp dısı:(haklısın cok online olamiodum okuldan dolayı...okul iki haftaya bitio daha dogrusu son haftayı saymassan bi haftaya bitio.Ama tabikide rpnın bası sensin sen karar verirsin...ama okul sonrası online sürem 3 kat artacaktır adsl varda
)
rp dısı:(haklısın cok online olamiodum okuldan dolayı...okul iki haftaya bitio daha dogrusu son haftayı saymassan bi haftaya bitio.Ama tabikide rpnın bası sensin sen karar verirsin...ama okul sonrası online sürem 3 kat artacaktır adsl varda
Caradoc The DeathKnight
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

(haklısın...aslında benim aklımda olan komutanlık degildi..tapınagın güvenliginden sorumlu falan..cunku yaptıgım bi iş yok öle bos bos dolanıom tapınakta)
lordunun sesini yeniden duymak onu cok heyecanlandırmıstı...o buyuk savasını verirken bile bizleri izliyor diye düsündü...lordu herseyi bilirdi..bazı seyleri aklından gecirmek bile bana düşmez diye düsündü ölüm sovalyesi...
lordunun sesini yeniden duymak onu cok heyecanlandırmıstı...o buyuk savasını verirken bile bizleri izliyor diye düsündü...lordu herseyi bilirdi..bazı seyleri aklından gecirmek bile bana düşmez diye düsündü ölüm sovalyesi...
Caradoc The DeathKnight
Cüce Gorath suratında sıkıntılı bir ifade ile kaosun tapınağına doğru yürüyordu. Kapılara gelmişti ama bakışları yerde olduğu için hiç önüne bakmamıştı. Buraya Burock ile görüşmeye gelmişti. Ona dertlerini anlatmaya gelmişti. Bedenini saran ölü bir koku ve ürperti ile hızla durdu ve baltasını çekti. Etrafına bakınca tapınağın kapısını koruyan iki ölüyü gördü. Ã?rpertiyi tanımıştı ve refleksleri hızla devreye geçmişti. Ama bunların tapınağı koruyan ölüler olduğunu fark etmede gecikmedi...
Suratındaki sıkıntı dahada artarak tapınağa doğru ilerledi ama bu sefer öncekinden daha temkinliydi.Özellikle kapıdaki ölülere karşı. Daha önceki lorduna inanmadığız zamanlarda onlarla çok fazla savaşmıştı.
Tapınağa girdi ve kapıdaki kırık heykelleri görünce bir an durdu. Burada bir şeyler olmuştu.
yeniden ilerledi ve sunağa yaklaşınca etrafına bakarak "Başrahip!" diye seslendi. "Buralarda mısın?"
Başrahibi göremeyince bakışlarını sunağa çevirdi ve ilerleyerek sunağın önünde diz çöktü. "Lordum!" dedi. "Seni artık ruhumda hissetmiyorum. Lord Azalinin lânetini her gece üzerimde buluyorum ve sen gittiğinden beridir daha fazla hisseder oldum. Her gece geçmişim ile tekrar yüzleşiyor ve cehennemi tekrar yaşıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım lordum?"
Suratındaki sıkıntı dahada artarak tapınağa doğru ilerledi ama bu sefer öncekinden daha temkinliydi.Özellikle kapıdaki ölülere karşı. Daha önceki lorduna inanmadığız zamanlarda onlarla çok fazla savaşmıştı.
Tapınağa girdi ve kapıdaki kırık heykelleri görünce bir an durdu. Burada bir şeyler olmuştu.
yeniden ilerledi ve sunağa yaklaşınca etrafına bakarak "Başrahip!" diye seslendi. "Buralarda mısın?"
Başrahibi göremeyince bakışlarını sunağa çevirdi ve ilerleyerek sunağın önünde diz çöktü. "Lordum!" dedi. "Seni artık ruhumda hissetmiyorum. Lord Azalinin lânetini her gece üzerimde buluyorum ve sen gittiğinden beridir daha fazla hisseder oldum. Her gece geçmişim ile tekrar yüzleşiyor ve cehennemi tekrar yaşıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım lordum?"
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Yeminer TheoDorus'a baktı...
"Evet TheoDorus... öyleyse ilk işimize başalayalım. Ã?ncelikle amacımız yeni büyücüler toplamak olmalı.. güç arzulayan yeni büyücüler." dedi Yeminer.. kafasında birileri olduğu kesindi....
"Calis" dedi Yeminer.. tapınağa yeni gelen başka bir büyücüyü düşünerek... "belki de ondan başlamalıyız."
"Evet TheoDorus... öyleyse ilk işimize başalayalım. Ã?ncelikle amacımız yeni büyücüler toplamak olmalı.. güç arzulayan yeni büyücüler." dedi Yeminer.. kafasında birileri olduğu kesindi....
"Calis" dedi Yeminer.. tapınağa yeni gelen başka bir büyücüyü düşünerek... "belki de ondan başlamalıyız."
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
"Merhaba Başrahip size yaklaşan On Kasaba savaşı ile ilgili bir öneri getirmeye geldim. Size On Kasaba'nın içinde kaos ve karmaşayı doruklara çıkartacak, ölümlerin peşisıra gelmesini sağlayacak ve savunmacı ordunun direnişini büyük oranda kıracak bir önerim var. Eğer ilgilenirseniz." diye önerisini tekrarladı Palisdan ve bekledi.
Taşlar unutana dek...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

bir yarı tanrıya saygısızlık yaptın Gorath cezasını çekmen gerekir..Gorath wrote:Cüce Gorath suratında sıkıntılı bir ifade ile kaosun tapınağına doğru yürüyordu. Kapılara gelmişti ama bakışları yerde olduğu için hiç önüne bakmamıştı. Buraya Burock ile görüşmeye gelmişti. Ona dertlerini anlatmaya gelmişti. Bedenini saran ölü bir koku ve ürperti ile hızla durdu ve baltasını çekti. Etrafına bakınca tapınağın kapısını koruyan iki ölüyü gördü. Ã?rpertiyi tanımıştı ve refleksleri hızla devreye geçmişti. Ama bunların tapınağı koruyan ölüler olduğunu fark etmede gecikmedi...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

gorath bağımsız bir şovalye olmayı seçti Maeglin..paldyneey wrote:o sirada iceri maeglin girdi.ve lordum bu kutsal komutanlik gorevi icin en iyi kisi gorath dir.hem boylece kendini guvende hissedecek.hem de bu gorevi ondan daha iyi kimse-tabii bence -gerceklestiremez...
theodorus yeminere "peki efendim. o zaman calis i bulup hemen buraya cagıracagım" dedi fakat theodorus daha calisi tanımıyordu. yeminer in ona labarutuvardan cıkmasına izin werdikten sonra kapıyı buyuk bir hızla acıp cıktı. theodorus sonunda lich le konusmasını bitirmisti. bu konusma sanki ona saatlerce konusmuslar gibi gelmisti. artık daha rahat nefes alıyordu. "sonunda" die fısıldadı kendi kendine. "simdi gidip o calis dene buyucuyu bulmalıyım" dedi düsünerek. birkac dakika sonra bir elf büyücünün bu tapınagı en büyük rahibi olan burock la konustugunu gördü. " herhalde bu elf büyücü calis olmalı "dedi. ve yanına gitti. ilk önce burocka selam werdi. bakıslarını elf büyücüye cewirip " adınız calis mi "die sordu.
gorath ın çıkışını izledi ve sonra "lordum sizden goratı affetmenizi ve ya bana askerlerimi seçme yetkiniizi vermenizi diliyorum.aslında komutanlık gorath a yakışırdı ama siz galiba drizzti düşünüyorsunuz bu göreve.ben sizden gelen her şeye razıyım.yeterki kazanan biz olalım.... "dedi.ardından gorathın yanına yetişmek tapınaktan çıktı.
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH