Rock the Nations 2!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

yaş sınırı koyup da sinir etmezlerse biz de ankaradan 5-6 arkadaş toplanıp gelcez kesin..

SENTENCED da eklenmiş listeye ya!
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
WarHawk
Kullanıcı
Kullanıcı

Plakkkkkkk

Post by WarHawk »

Ya şu festivalde Avrupadakiler gibin METAL MARKET açsalar. Hani şu hiç bulunmayan plaklardan alabilsek ne süper olur. Yani Avrupdakilerede grup seyretmekten cok alışveriş yapmak için gitmek istiyorum. Picture LP ler rüyama giriyor ;)
'Youth is wasted on young' Oscar WILDE
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

evet yaklaşık bir ay kaldı konsere
frpworld camiasından kimler gelio, parmak kaldırın baggeymm.....
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Norti olum hatırlarsan ben sana bunu 3,5 hafta önce söylemiştim olum ben söylediğimde neredeydin bu arada metalim kara süvarisi BLAZE de geliyor kesin gidicem ben o adamın sesine hastayım diğer gruplar pek tanınmamış ama hepsi süper ben hepsini dinledim hehe hele paul di anno müslüman olduktan sonra daha iyi müzik yapmaya başladı heheh adam imana geldi ben gidiyorum abi gelenler bana haber versin.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Arcuna
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arcuna »

benm bilgilerime gore orphaned land ve lake of tears ta geliyormuş. ama İced earth ve dark tranquillity de gelse manyak olur. ben kesin geliyorum. biletler 75 milyon imiş 3 gunluk. yalnız beyler şunu da hatırlatıyım geçen seneki tam bir rezaletmiş. vaad edilen hic bir grup gelmemiş. ben en iyisi size sitenin adresini veriyim de bakın

http://www.rockthenations.net/anasayfa.php
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EviLDoeR »

Arcuna wrote:yalnız beyler şunu da hatırlatıyım geçen seneki tam bir rezaletmiş. vaad edilen hic bir grup gelmemiş
Vaad edilen gruplar geldi rotting christ, kreator, opeth ve DIO tabiiki süperdi ama 18 yaşından küçükleri almadılar dışardan izledik :( şimdi 18 den büyüğüm sevdiğim grup yok içine edeyim :?
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EviLDoeR »

Gerçi bu sefer 18 yaşından küçükleride alıyolar ya.. Pentagram için Rock İstanbul a gidecem bu heriflere inat.. Hem birada var.. Gerçi venuenin ordada benzincide var bira adamlar geçen sene neye uğradıklarını şaşırmıştı 1 yılda sattıkları birayı sattılar
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
Post Reply