Entreri ve Drizzt (Yıldızsız geceyi okuyanlar iç

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Enteriyle Drizzti karşılaştırmaktan bıktım. Jarlaxle gibi bir karakter varken ikisi sönük kalıyor.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yle ama Jarlaxle ikisini de bir parça aşıyor gibi geliyor bana bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?? Özellikle de önemli olan en iyi olmak değil kazanmaktır mantığı ile düşünülürse...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Bence de. Çok zeki. Gizemli. Hep bir adım önde.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Doru bi adım önde ama yine de menzoberranzanın dışında etkisini yayamamış.. Değişik bir şahsiyet bence... Ancak kadınlarca yönetildiği sanılan bir drow şehrinde cidden ilginç...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

siz entreriyi üç kitap sonra görün bakalım
tabii sessiz kılıçta da döktürecek
ama dediğim kitapta ilahlaşıyor adam
öhööm neyse ya bak buralara böyle takıldıkça ağzımdan laf alıyorsunuz
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hadi bakalım bekliyoruz.. Entreri iki kitaptır zaten ortalarda yok bakalım sonu noolcak??? Vallah zaten adam gençliğini Drizzt in peşinde çürüttü yazık vallah. İnşallah sonunda Cattie ile evlenip mesut olur.. Ama hakkaten Pyros bir çevirmen olarak sen de Cattie de bir evillık farketmiyor musun?? Bilmiyom ama bana Entreri ile ii çift olurlar gibi geliyoo. ( : ) Night Drizzt ten vaz geçtim bari Entreri yi evlendirelim : ) )
HARBE GİDEN
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Niye vazgeçtin ya? Ben onu öldürüp loncasının başına geçecektim.

Pyros; Son kitapta diyorlar ya yoksa Enteri mi? diye. şu şiir yüzünden. Neyse işte o lafı duyunca kalbim hop etti. Allah dedim, kesin bu kitapta Entreri var ama pyros bana söylememiş. Nasıl gıcık oldum bilemezsin. Tabi sonu hüsran.

:)
Post Reply