Forumda -RP-

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Konuyu saptımayalım arkadaşlar.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

*kapıdan içeri giren pyros basit bir gözbağıyla girişine ışınlama büyüsü tadı katar

"rpnin yüz karaları sizi," derken yüzünde arkadaş canlısı bir gülümseme vardır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada canlandırdığı karakterin ırksal ve sınıfsal özellikleri hakkında bilgisi olmayanlar sora sora ve okuya okuya öğrenmelidir

bkz: dragonfly: adam akademik araştırma yaptı gözümün önünde yahu!!
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

lordundan aldığı telepatik, uyarı - tavsiye arası iletiyle kendine gelen azalin;

"öhöm nerde kalmıştık.."

"evet arkadaşların hepsini diyarın akademisine gidip oynamak istedikleri ırkın ve sınıfın özelliklerini okumasını tavsiye ederim"

saygılar.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

*Palisdan da uyarılardan sonra kendine gelmektedir. Gene de fırsatı kaçırmadığına memnundur. :D *

Evet arkadaşlar ne diyorduk gerçekten, en son roleplayde kavga etmememiz gerektiğinden bahsediyorduk. *Bir süre yaptıklarına nasıl bir kılıf uyduracağını düşünür.* Size rp içindeki kavgalardan pratik bir örnek sunduktan sonra aslında aramızın ne kadar iyi olduğunu gösterelim dedik. *Alnındaki terleri siler.* Hatta şimdi de aslında aramızın ne kadar iyi olduğunu gösterelim diye düşünüyoruz. *der ve kollarını iki yana açarak AZALIN'e doğru ilerlemeye başlar. Bu arada hala bu işten nasıl yırtacağını düşünmektedir. :D *
Taşlar unutana dek...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yakınlaşan ayak sesleri...

Kapıda görünen bir silüet,yorgun ve bitkin ama sevinçli.Bakışlarındaki bilgelik yüzndeki gülümsemeye karışıyor.

Tek bir kelime ile içindeki sevinci ,toprak rengi gözlerine bakanlar ile palaşıyor.
Geridöndüm...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan kapıdan girenle beraber durumdan yırtmanın yolunu bulduğunu düşünür. Açık kollarını hiç bozmadan yeni girene yönelir ve "Hoşgeldin" deyip gülümseyerek kucaklamaya yönelir. AZALIN'den yırttığı için gülümsemesine ayrıca bir gerçeklik gelmiştir. :D
Taşlar unutana dek...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Arkadaşlar bir başka durum da karakterlerin tek başına karar veremeyeceği durumlar. Mesela Fingolfin iyi halkların şehirlerine yardım isteyen mesajlar yolladı. Kimse yardıma gelecek mi? Site içi RP'de bu tür konularla ilgilenen DM'ler kimdir, kime danışmalıyız? Ya da Diyar'ın genel durumu hakkında öğrenmek istediklerimizi kime danışabiliriz?
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

bu tür konular için Dragonfire ya da bana danışabilirsiniz..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Evet adminler diyarda tanrılar ve aynı zamanda oynanan oyunun DM'leri konumundadır, sanırsam belki özel ve acil durumlarda admin bulunamazsa alt adminler de bir dereceye kadar etki sahibi bu konuda (ne de olsa yarı tanrı :) ) fakat sonuçta en mantıklısı adminlere danışmak olsa gerek. Sonuçta savaşın gidişatını, dengeleri ve durumu belirleyecek olan onlar.

Ya da istersen bana da mesaj yollayabilirsin, zaten lonca da yardıma geldi. :)
Taşlar unutana dek...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

ya arkadaşlar bende bu site içi rp olayına ufak ufak girdim,ancak rp'ler çok üst düzeyde tutuluyor,kesin daha öncede söylenmiştir tabi ama bir daha belirtiyim dedim...beni rahatsız etti açıkcası bu şekilde pek tadı olmuyor.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ewt erethan haklı... diyarın ustaları kısmı bu rp olayını bir üst seviyeye getirmek için açıldı arkadaşlar. şu ara herkes hediyeler dağıtmak ordan oraya kendini teleport(günde kaç defa yapılabilirse artık) etmek ve onu bunu görüp, duymaktan bahsediyor.

lütfen biraz daha dikakt edelim arkadaşlar.

tabii bunları başrahip, ustalık sınavını kazanmış yada seçilmişler için söylemiyorum.zaten bu haddimede değil.

lütfen biraz daha dikkat.

herkesi bu başlığın açılış mesajını tekrar okumaya devam ediyorum. Oren_Dautry nin açtığı.

Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ben elimden geldiğince RP yapmaya çalışıyorum...
Forumlar arası dolaşmada da zaman handikapını kullanıyorum.Bir bakıma kendime bir zaman dilimi belirledim mesela önce gideceğim yere yaklaşıyorum sonra oraya giriyorum ve bunun öncesi başka yerde bulunmuyorum.Bulunsamda orayı terk etmiş oluyorum zaten...

Abuk sabuk büyü yapıp oralara buralara gitmişliğin var derseniz sadece kuzgun olarak bir iki yere tepeden bakıp sonra eğer izin verilmişse girmişimdir .
Kendimi savunmak için değil söylediklerim...

Sadece karakterini empoze etmeye çalışan bir iki arkadaş olabilir,ben güclüyüm ben bunu yaparım onu yaparım deyip her şeyde söz hakkı elde etmeye çalışıyorlar...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bundan sonra o dediğin kimseler karşısında azalini bulacaklar
kendisi bu konuda oldukça sıkdırı söylemiş olayım
mesela sulfur mağarasını component olarak kullanamazsınız :P
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ya ..sıkı olsak ne olacak. abicim.

kimsenin bizi iplediği yokki.ne kadar uyarsak ne kadar rica eTsek olmuyor. ya bende anlatım bozukluğu var yada bazı insanlar geçekten bu oyundan yada düzen den hiç anlamıyotrlar.

diyarda elf-patrynler dolAşıor, rangerlar arcane büyüler yapıor, clericler druid büyüsü yapıor.

karışıncada nie karışıyorsun diyor.

bu rp ile ilgili son mesajım ve uyarımdIr . class ına ve ırkına uygun rp yapmayan arkadaşların mesajları:

RP DEN SORUMLU "ALT-ADMİN" OLAN "AZALİN" YANİ BEN TARAFINDAN HİÃ? SORULMADAN DÖZENLENECEK YADA MEVCUT MSJ LARIN ALTINDA BİR "DM" İN "PC" Yİ UYARDIğI GİBİ YAPILAN HAREKETİN OLAMAYACAğI YAZILACAKTIR.

tüm sevgim ve saygılarımla.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Oren_Dautry wrote:bir şey daha var o da 2 karakterin arasındaki olaylar..
Unutmayın ki bu sadece bir oyun ve bunu eylenmek için yapıoruz...

2 karakterin arası bozulunca karakter sahiplerinin de arası bozulmamalı

mesela Oren_Dautry ile
Azalin in ya da Knightflame in arası çok feci bozuk ama 2 side benim çok iyi arkadaşımdır ve ikisi ile de bu sitede tanıştım...
Ya böyle bir şey olsaydı zaten Firble ile benim hiç konuşmamam gerekirdi. Majentanın ise bana suikast düzenlemesi gerekirdi. Ben artık Gorath gibi arkamı kollayarak elimde balta ile dolaşırdım. :D

Bu arada şu elf-Patryn olayıda harbiden uçmuş ya. Ne o ben istesem şimdi cüce Sartanmı olucam yada bir Duuk-tasarith olduğumu söylerim çıkarım ortaya. Süper olur. Hatta elime karakılıcı alıp herkezi dizlerinin üzerine çökertirim. Cüce Sartanda komik olur aslında. Cüceler büyü yapmaktan nefret ediyorlar ya. Dans ederek büyü yapan bir cüce... Hımmmm. Bu iş aklıma yattı. Çok komedi ya :D Kendi yazdığıma gülmekten ölüyorum.... :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Post Reply