ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
"bu tapınagın en yuce buyucelerinden olan yeminer bana ilk görew olarak seni cagırmamım emretti. simdi istersen seni ona götiriyim." der ve calis kabul eder. theodorus onu dar ve karanlık bi koridordan geçirir sanki gizli bir koridormus gibi geliyordu theodorusa. önlerine bi kapı cıkar ve önünde" YEMİNER THE LİCH"yazar. theodorus calis" ilk basta biraz acı cekebilirsin fkat zamanla alısacaksın." der ve kapıyı acar iceri calis girer.
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

paldyneey wrote:gorath ın çıkışını izledi ve sonra "lordum sizden goratı affetmenizi ve ya bana askerlerimi seçme yetkiniizi vermenizi diliyorum.aslında komutanlık gorath a yakışırdı ama siz galiba drizzti düşünüyorsunuz bu göreve.ben sizden gelen her şeye razıyım.yeterki kazanan biz olalım.... "dedi.ardından gorathın yanına yetişmek tapınaktan çıktı.
Lord Oren'in kimi düşündügünü bilemeyiz maeglin.Ben veya Gorath farketmez zaten...Gorath'ın komutanlıgı benimkinden daha faydalı olacaksa onun emrindede savasa girmeye her zmn hazırım...Önemli olan yakısması da degil zaten
Caradoc The DeathKnight
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Kısa bir zaman önce Başrahipten ayırlıp odasına çeilmiş olan Rahip Maximilian,kpısını yavaşça açarak çıkar.
Dışardaki konuşanların seslerinin yabancı oldukları açıktı.kimler olduğunu öğrenmek için kalablığın olduğu yere doru ilerlemeye başladı...
Dışardaki konuşanların seslerinin yabancı oldukları açıktı.kimler olduğunu öğrenmek için kalablığın olduğu yere doru ilerlemeye başladı...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Bunları daha önce de söylemiştin palisdan. Detaya iner misin?Palisdan wrote:"Merhaba Başrahip size yaklaşan On Kasaba savaşı ile ilgili bir öneri getirmeye geldim. Size On Kasaba'nın içinde kaos ve karmaşayı doruklara çıkartacak, ölümlerin peşisıra gelmesini sağlayacak ve savunmacı ordunun direnişini büyük oranda kıracak bir önerim var. Eğer ilgilenirseniz." diye önerisini tekrarladı Palisdan ve bekledi.
---------------------------------------------------------------
rp dışı: arkadaşlar kapıda duran muhafızlar, izni olmayanları içeriye sokmaz. aklıma gelmişken yazıyım dedim. Gorath sözüm sana diil, senin girmeye iznin var.
War, war never changes...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

"Ben de detaylarla ilgilendiğinizi duymayı bekliyordum burock. On Kasaba'nın içinde sizin lehinize çalışan ve içerde kaos yaratacak bir ordu oluşturmanıza yarayacak bir zehir öneriyorum. Kedi, köpek ve kuş benzeri bir hayvana verildiğinde onu kudurtacak ve saldırdığı, ısırdığı, tırmaladığı herkesi zehirleyip ölümün kollarına teslim edecek bir zehir. Ve oldukça bulaşıcı. On Kasaba'daki hayvanların bir kısmına verildiğinde kısa bir süre sonra kalanlarına da bulaşacak. İnsanlara bulaşmıyor ama onlara da hayvanlardan gelen ölüm bulaşıyor." dedikten sonra gülümsedi, "Eğer kabul ederseniz, hayvanlara yayma işini de lonca üstlenip sizi pis işin zahmetinden kurtarabilir. Tabi bunu istemezseniz siz de bu hayvanları verme işini yapabilirsiniz."
Durdu, tepkileri inceledi, "Eğer ilginizi çektiyse zehrin bedeli konusunu konuşmaya başlayabiliriz." dedi ve cevabı bekledi.
Durdu, tepkileri inceledi, "Eğer ilginizi çektiyse zehrin bedeli konusunu konuşmaya başlayabiliriz." dedi ve cevabı bekledi.
Taşlar unutana dek...
"Ne yani Palisdan? Ben ve cemaatimdeki güçlü savaşçılar o sefil on kasabayı ele geçiremez miyiz sanıyosun? Beni bundan alıkoyan tek şey, tanrımın -şu anda- buna gerek görmemesi. Ben, savaş kazanmak için adi oyunlara başvurmayan, onuruyla yaşayan bir savaş rahibiyim ve senin bu teklifin bana ve tapınağıma açık bir hakaret. şimdi diyceen mantıklı bişiy yoksa...?"
War, war never changes...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Elleri cüppesinin içinde normal adımlarla sesizce konuşulanların olduğu yere ilerlediğinde aklındaki pis mesajın sahiini orada görmeyi beklemiyordu.Bir kaç gündür havadaki tehdit edici sözler onun doğasına karşı yapılan bu anlaşılması güç planlar midesini bulandırıyordu Tabiatın oğlunu...
Başrahibim izin veriseniz bir iki kelimem olacaktır; sözleri biten Başrahibin arkasından gelen bu ses yaklaşır...
Gözleri Palisdana kitleyerek ona doğru yürüdü.Derin bir nefes aldı alışındaki hırıltı içindeki nefreti dışarı çıkarmamak için zorlandığını açıkça gösteriyordu...
Etrafa baktı burada Tanrı Oren in tapınağında eliyle göstererk sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun güçünü kanıtlamak için boşluk kolladığın açıkça belli.
Sesi yükselerek;Ben tabiatın oğlu Maximilian Dragonfly Kaosun rahibi kutsanmış kişi ,süzlerini söylerken Palisdan olduğu yerde bir halka belirdiğini fark etti.Halka kalınlaştı içinde bulunduğu karanlık halka Palisdanın bedenini bir boşluğa yaklaştırıyordu..Seni tanrımın izni ile affediyorum yoksa şimid o tehditkar beynin ve bedenin çoktan dişlerimin arasında param parça olmuştu.
şimdi Tanrımın sana olan borcu yaşama hakkınla ödendi.Bir daha tehdit ettiğin kişileri iyi seç...
Palisdanın ayaklarının altındaki hale yavaşça yok oldu.Başrahibinin sağına geçerek sakinleşmek için meditasyona başladı...
Başrahibim izin veriseniz bir iki kelimem olacaktır; sözleri biten Başrahibin arkasından gelen bu ses yaklaşır...
Gözleri Palisdana kitleyerek ona doğru yürüdü.Derin bir nefes aldı alışındaki hırıltı içindeki nefreti dışarı çıkarmamak için zorlandığını açıkça gösteriyordu...
Etrafa baktı burada Tanrı Oren in tapınağında eliyle göstererk sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun güçünü kanıtlamak için boşluk kolladığın açıkça belli.
Sesi yükselerek;Ben tabiatın oğlu Maximilian Dragonfly Kaosun rahibi kutsanmış kişi ,süzlerini söylerken Palisdan olduğu yerde bir halka belirdiğini fark etti.Halka kalınlaştı içinde bulunduğu karanlık halka Palisdanın bedenini bir boşluğa yaklaştırıyordu..Seni tanrımın izni ile affediyorum yoksa şimid o tehditkar beynin ve bedenin çoktan dişlerimin arasında param parça olmuştu.
şimdi Tanrımın sana olan borcu yaşama hakkınla ödendi.Bir daha tehdit ettiğin kişileri iyi seç...
Palisdanın ayaklarının altındaki hale yavaşça yok oldu.Başrahibinin sağına geçerek sakinleşmek için meditasyona başladı...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Yeminer iki büyücüye baktı.. içlerindeki dehşeti hissedebiliyordu ama bu ona ne bir zevk ne de bir tatmin duygusu veriyordu. Duygusuz bir sesle konuşmaya başladı Yeminer.
"Diyarlardaki büyü gücünün gittikçe güçlenmesi gerekiyor. Bunun için ikiniz de bana yardım etmeyi kabul ettiniz. Bunun karşılığında buradaki labaratuvarımı kullanabilecek ve de görebildiğiniz her nesneyi kullanım hakkına sahip olacaksınız. şimdi göreviniz yeni kurmaya başladığım büyücüler cemiyeti için yeni büyücüler toplamaktır... bu konuda başarılı olabileceğinizi umuyorum. Lord Oren diyarlardan ayrıldı ve o gelene kadar diyarların en büyük yer altı teşkilatını oluşturmak istiyorum... ödülünüz de tabiki iyi bir mevki olacaktır."
"Diyarlardaki büyü gücünün gittikçe güçlenmesi gerekiyor. Bunun için ikiniz de bana yardım etmeyi kabul ettiniz. Bunun karşılığında buradaki labaratuvarımı kullanabilecek ve de görebildiğiniz her nesneyi kullanım hakkına sahip olacaksınız. şimdi göreviniz yeni kurmaya başladığım büyücüler cemiyeti için yeni büyücüler toplamaktır... bu konuda başarılı olabileceğinizi umuyorum. Lord Oren diyarlardan ayrıldı ve o gelene kadar diyarların en büyük yer altı teşkilatını oluşturmak istiyorum... ödülünüz de tabiki iyi bir mevki olacaktır."
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k