en iyi savunma saldırı mıdır
burock, eğer işler senin dediğin gibi yürüseydi frp aleminde herkes barbar olurdu. sadece fiziksel güç hiç bir zaman zaferi getiremez.
gerçi frp dışı olucak ama senin mantığınla real madridin de tüm kupaları silip süpürmesi gerekiyor. ama unutma şampiyonlar ligi finalini monaco ve porto oynayacak. demek ki taktik, strateji ve akıl savaşta gücün çok daha önüne geçebiliyor.
gerçi frp dışı olucak ama senin mantığınla real madridin de tüm kupaları silip süpürmesi gerekiyor. ama unutma şampiyonlar ligi finalini monaco ve porto oynayacak. demek ki taktik, strateji ve akıl savaşta gücün çok daha önüne geçebiliyor.
Domine, serva animos nostros...
[quote="sirgawain"]burock, eğer işler senin dediğin gibi yürüseydi frp aleminde herkes barbar olurdu. sadece fiziksel güç hiç bir zaman zaferi getiremez.
gerçi frp dışı olucak ama senin mantığınla real madridin de tüm kupaları silip süpürmesi gerekiyor. ama unutma şampiyonlar ligi finalini monaco ve porto oynayacak. demek ki taktik, strateji ve akıl savaşta gücün çok daha önüne geçebiliyor.[/quote]
Kim ne derse desin savaşta akıl ve güç baş başa gider hem sadece akıllı olmak neyi kazandırır ki?
gerçi frp dışı olucak ama senin mantığınla real madridin de tüm kupaları silip süpürmesi gerekiyor. ama unutma şampiyonlar ligi finalini monaco ve porto oynayacak. demek ki taktik, strateji ve akıl savaşta gücün çok daha önüne geçebiliyor.[/quote]
Kim ne derse desin savaşta akıl ve güç baş başa gider hem sadece akıllı olmak neyi kazandırır ki?
-
winterwolf
- Kullanıcı

Kesinlikle doğru. Tabi en silah olarak o ikisini pek kullanmam ama gene de düşünceye katılıyorum...QuelSaruk wrote:aslında yerine göre. bence tek bir savunma yada saldırı benimsenmemeli.savaşmak dans etmek gibidir helese ellerinde pala yada rapier varsa hızlan ve yavaşlan ... tempo senin elinde
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
şu drow milletini pek sevmem ama drizztin söylediği güzel bi söz var "sonunu düşünürsen kahraman olamazsın" (ya da oınun gibi bişi
) ben direk saldırırım sonrası önemli değil o kadar kazanırsam yendiğim düşmanlar arasına bi tane daha eklenir belki yeni yaralar olur vücudumda şerefimi yücelten ..ölürsem de savaşarak ölmüş olurum var mı bundan daha güzel birşey. Aslında konu biraz saptı galba ama sonuçta savunma diye bişey bilmediğim için kusuruma bakmayın artık 
Ben buna katılmıyorum.Bir insan yada drow yada elf yada kender yada gnom yada lich8) yada her neyse işte savunma ve saldırıyı öyle iyi bir şekilde bir araya getirmeli ki ne savunmanda açık,ne de saldırı temponda düşüş olmamalı.Bakınız canlı(hayali:)örnek:Drizzt ve Entreriwinterwolf wrote:Kesinlikle doğru. Tabi en silah olarak o ikisini pek kullanmam ama gene de düşünceye katılıyorum...QuelSaruk wrote:aslında yerine göre. bence tek bir savunma yada saldırı benimsenmemeli.savaşmak dans etmek gibidir helese ellerinde pala yada rapier varsa hızlan ve yavaşlan ... tempo senin elinde
Thibbledorf Pwent