Frpworlddan büyük aşklar
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Ehehe bayanlar arasında dayanışma. Lysana rpde benim yaptıklarımı kolaylıkla kaldırabildiğin için seni kutlamak zorundayım... Başka birisine yapsaydım benden nefret ederdi herhalde...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Ben - ben
Hayatta kendim dışında kimseye acı çektirmemeye karar verdim.
Kimseyi üzmeden kimseyi kırmadan ve kimseye kırılmadan aşkın ihtirasla yoğrulmuş denkleminde ruhum kendisini parçalayıp bedenim sevgim ve ihtiraslarım arasında yıpranana kadar yanlız ve yanlız kendime aşık olacağım.
Kimseyi üzmeden kimseyi kırmadan ve kimseye kırılmadan aşkın ihtirasla yoğrulmuş denkleminde ruhum kendisini parçalayıp bedenim sevgim ve ihtiraslarım arasında yıpranana kadar yanlız ve yanlız kendime aşık olacağım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Abicim ilk baş ben=ben yazmışsın ya diğer yazılanları okumadan önce. Aha bir kendini beyenmiş daha çıktı dedim.
Meğer nedenler farklıymış.
Ehehe Galadlirim üzerine alınmış. Her neyse. Ben onunla seni kastetmemiştim ama hadi öyle olsun bakalım...
Ehehe Galadlirim üzerine alınmış. Her neyse. Ben onunla seni kastetmemiştim ama hadi öyle olsun bakalım...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
abi ağlattın beni yayeminer wrote:Ben - ben
kötülüğe dayanamam , yapanıda affetmem
A emin ol selamını söylerim ufaklık ayrıca onların ölmüş ve acı çeken diğer akrabalarına da...
Birşeyi anlayamamışsın ben kendime aşığım her ne kadar gorath bu konuyu doğru yorunlamaya biraz yaklaşsa da başaramadı ve direkten döndü. Hayatta tanıyabileceğin en kibirli insanlardanımdır... O yüzden de kendime aşığım derim genelde ama tabi bunun bazı amaçları yok değil mesela başkalarını ve kendimi bazı acılardan koruyabilmek gibi... yani ortalıkta salak gibi abiiiiii.... ben aşığım diye dolaşmıyorum. Bence bu çok daha iyi.. ha acıların çocuğu demişsin.. asıl sen bi aşık ol da acıların çocuğu da emrahın kardeşi de kim görürsün. Abilerinin selmamını hepsine iletirim
Birşeyi anlayamamışsın ben kendime aşığım her ne kadar gorath bu konuyu doğru yorunlamaya biraz yaklaşsa da başaramadı ve direkten döndü. Hayatta tanıyabileceğin en kibirli insanlardanımdır... O yüzden de kendime aşığım derim genelde ama tabi bunun bazı amaçları yok değil mesela başkalarını ve kendimi bazı acılardan koruyabilmek gibi... yani ortalıkta salak gibi abiiiiii.... ben aşığım diye dolaşmıyorum. Bence bu çok daha iyi.. ha acıların çocuğu demişsin.. asıl sen bi aşık ol da acıların çocuğu da emrahın kardeşi de kim görürsün. Abilerinin selmamını hepsine iletirim
güç amacın, k
güç amacın, k
pardon beyler ya kimle karıştırdığımı hatırlayamadım ama birisi ile karıştırmışım ya.. ne bilim hanımefendinin o kadar çok talibi var ki artık kimi görsem öle sanıyorum
Korkma iskender senin de olur bu kafayla ve canlı vücutla gittiğin sürece
Korkma iskender senin de olur bu kafayla ve canlı vücutla gittiğin sürece
güç amacın, k
güç amacın, k