Fallout 3 çıkmaz diyolar. O nedenle Fall diye bi oyun çıkçakmış o tarz ben vallahi o oyunu bekliyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ben bu aralar şöyle havadan para bekliyorum. Kapımı çalsalar, işte bugünkü talishlimiz sizsiniz buyrun 200 milyon deseler ne süper olur. ( bu arada gördüğünmüz gibi üşengeç insan ikramiyeyi bile ayağına bekliyor)
fingolfin wrote:Ben bu aralar şöyle havadan para bekliyorum. Kapımı çalsalar, işte bugünkü talishlimiz sizsiniz buyrun 200 milyon deseler ne süper olur. ( bu arada gördüğünmüz gibi üşengeç insan ikramiyeyi bile ayağına bekliyor)
puhahahahaha.. abicim mükemmelsin....
ve duygularımı dile getirmişsin..... süperdi espri.....zuhahahahahahh
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
ben kesinlikle Ã?SS'yi bekliyorum abiler
ya bu arada sizler oyunda başka bişey beklemiyo msusun? tipleri düşünüyorum böle bilgin başında histeri krizi geçiren oyun bekleyen, ağızlarından sular akan....
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Ejderhamızrağının beyaz perdeye aktarılmasını bekliyorum (daha çok beklermişim gibi gelio ) Adsl nin gelmesini bekliyorum 5 ay önce başvumuştum galiba Evanescence nin hello şarkısına klip yapmasını bekliyorum Ã?ni nin bitmesini bekliyorum Tatile gitmeyi bekliyorum üfff çok şey bekliyorum ben yaa daha varda yazmaya cesaret edemedim
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..