Frp ile ilgili çalışan yerli müzik gurupları.
- GoblinLord
- Kullanıcı

Frp ile ilgili çalışan yerli müzik gurupları.
Başka varsa ekleyin muhteremler.
Battlorn: One ring
Harper Song (dragonFly)
İmmortal Rage (dune)
Mİnotaur
Anchients:Piyasada nekadar hikaye varsa yaptı heralde
RagingGoblin:Death Gates Cycle (her kitaba bir şarkı)
GoldSilence
Aklıma gelenler bunlar...
Battlorn: One ring
Harper Song (dragonFly)
İmmortal Rage (dune)
Mİnotaur
Anchients:Piyasada nekadar hikaye varsa yaptı heralde
RagingGoblin:Death Gates Cycle (her kitaba bir şarkı)
GoldSilence
Aklıma gelenler bunlar...
Ragin'Goblin
-
winterwolf
- Kullanıcı

- GoblinLord
- Kullanıcı

Battlorn'un şarkılarını www.battlorn.com' dan yakında indirebilirsin.
Anchients'in bildiğim kadarı ile bir kaydı yok.Ancak bende birkaç konser kaydı var.GoldSilence'ın demosu piyasada RaginGoblin 'in şarkılarından Dragon Wing 'in kaydının büyük kısmı www.raginggoblin.4t.com 'da eğer ulaşamaz isen www.raginggoblin.com' da. Ã?nümüzdeki hafta okulum bitiyor ve ben bu tarz yerli guruplar hakkında her türlü bilgi ve şarkılarını bulabileceğimiz bir site yapıcam
Anchients'in bildiğim kadarı ile bir kaydı yok.Ancak bende birkaç konser kaydı var.GoldSilence'ın demosu piyasada RaginGoblin 'in şarkılarından Dragon Wing 'in kaydının büyük kısmı www.raginggoblin.4t.com 'da eğer ulaşamaz isen www.raginggoblin.com' da. Ã?nümüzdeki hafta okulum bitiyor ve ben bu tarz yerli guruplar hakkında her türlü bilgi ve şarkılarını bulabileceğimiz bir site yapıcam
Ragin'Goblin
valla bence çok iyi olur ben de uzun süredir böle bi site arıyordumGoblinLord wrote:Battlorn'un şarkılarını www.battlorn.com' dan yakında indirebilirsin.
bu site olunca haberim olsun isterim
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
Türk olup yabancı müzik yapan başta almora,magick,northern lights,gold silence öneririm...
türkçe müzik yapan pek olmasada
diken derim.
bu arada northern ligts yeni albüm çıkardı(ilk albüm)ama herkesi şoka uğratan yeni bi vokalle.yeni vokal eskisi kadar iyi olmadığı için haşsen hayal kırıklığına uğradım
türkçe müzik yapan pek olmasada
bu arada northern ligts yeni albüm çıkardı(ilk albüm)ama herkesi şoka uğratan yeni bi vokalle.yeni vokal eskisi kadar iyi olmadığı için haşsen hayal kırıklığına uğradım
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
- GoblinLord
- Kullanıcı

Site için çalışmaya başladım..
Selam
Yerli Frp ile ilgili çalışan yada dediğiniz gibi frp ile etkilenimli gurupların çetelemesini yapmaya başladım.Yakın bir zamanda açılacak site.Eğer sizin tavsiyeleriniz olursa sevinirim.Birde şarkılarını koyacağım grubun iznini almak lazım.Ben mail yoluyla ulaşacağım guruplara.Ancak sizin tavsiye ettiğiniz guruplar varsa ve elemanları tanıyorsanız birinci ağızdan sizde çıtlatır ve direk iletişim kurabileceğim telefon mail ulaştırabilirseniz sevinirim.Her türlü önerilierinizi bekliyorum...
Yerli Frp ile ilgili çalışan yada dediğiniz gibi frp ile etkilenimli gurupların çetelemesini yapmaya başladım.Yakın bir zamanda açılacak site.Eğer sizin tavsiyeleriniz olursa sevinirim.Birde şarkılarını koyacağım grubun iznini almak lazım.Ben mail yoluyla ulaşacağım guruplara.Ancak sizin tavsiye ettiğiniz guruplar varsa ve elemanları tanıyorsanız birinci ağızdan sizde çıtlatır ve direk iletişim kurabileceğim telefon mail ulaştırabilirseniz sevinirim.Her türlü önerilierinizi bekliyorum...
Ragin'Goblin
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Bu arada Battlorn'un albumu uzunca bir zaman daha çıkmayacak. Yurtdışından çıkartmayı planladıkları için baya bir bekleyeceğiz anlayacağınız. Bunun dışında grubun demosuna birazcık araştırarak ulaşabilirsiniz. Site belli bir zamandır güncelleştirilmiyor. Ama yakında yeniden aktif hale gelecek.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
KaraNightshadow
- Kullanıcı

Walla Ragingoblin iyi güzel de ne biliym aslında metal müzikte frp den bahsedilmesinden pek hoşlanmıyorum bazen...Ã?ünkü orta dünya falan sanki daha bi ne biliym arp olsun yan flüt olsun güzel ve de harika olsun gibi..ama sevdim ragin leri güzel iş yapmışlar..gitarist de pek bi yakışıklıymış hani 
The animals are fast asleep
always check. They can breath
Strange looking people laugh at me
All their traumas start to infiltrate my mind
always check. They can breath
Strange looking people laugh at me
All their traumas start to infiltrate my mind
-
Bunises
- Site Yazarı

"Glorain" diyeyim...Arkadaşımın bana anlattığı (!) ve benim dinlediğim kadarıyla müzikleri tamamen fantastik öğe içermekte. Ayrıca felsefi ve hayatsal olguları fastatik kavram içinde müziğine katması, onu sizin dediğiniz kalıba koyabilecek bir diğer eken.[/b]
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>