Ufak bi Öadır
aradığı ruhbanın bu olduğundan emin değildi tekrar muhafıza döndü bunun benim yarılarımı iyileşitireceğini sanmıyorum çok yorgun ve bitkin görünüyor bu piramidde başka bi ruhban yokmu diye sessizce sordu
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
muhafız düşündü kız doğru söylüyordu ama diğer ruhban ise başrahipti ruhban yığılıp uyuyunca kızı başrahibe götürmeye karar werdi
kızı (lysanayı) başruhbanın odasına götürdü. kapıyı calıp olayları anlattı başruhban önce beni bunun için mi rahatsız ettiniz dercesine baktı sonradan tamam yaran nerede göster bakalım dedi
kızı (lysanayı) başruhbanın odasına götürdü. kapıyı calıp olayları anlattı başruhban önce beni bunun için mi rahatsız ettiniz dercesine baktı sonradan tamam yaran nerede göster bakalım dedi
çok zaman geçti çok şey değişti...
Palisdan sakince konuştu, "Başrahibinizin majenta olduğunu düşünüyordum ve onun bu konuşmaya yetkili olduğunu hatta o olmasa bile beraberce -siz de varken- bir anlaşmaya varılabileceğini... Neyse, öneri benim tercih sizin. Eğer dostanelikle ilgileniyorsanız sizi Gölgedeniz Tapınağı'nda bekleyeceğim. Saygılar üstatlar." dedikten sonra çadırdan çıkıp gitti.
Taşlar unutana dek...
Tapinagin kapisindan iceriye siyah cubbeli siluet bir siluet girdi. Uzerinde Lord Dragonfire'in sembolunleri islenmis cubbesi ile Tapinagin Koruyucusu iceriye girdi. Etrafina bakindi ve donuk tavri ile
- Rahip Majenta konusmamiz gerek!
- Rahip Majenta konusmamiz gerek!
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
hoşgeldin galanodel sana yardımım dokunabilecekse ne mutlu bana ama bana lordum diye hitabetme biz sadece Lord Dragonfire we diğer tanrılara lord diye hitabederiz çünkü diğer tanrılara da saygımız wardır we aynı şekilde önünde eğileceğin warlıklar sadece tanrılar olsun çünkü biz sadece onların önünde eğiliriz diğer hiçbir şey bizden üstün değil bazıları senden -belki- önlerinde eğilmeni isteyebilir fakat bunu onlara açıkla sadece tanrılar önünde eğilmeye layıktır başkaları değil... hoşgeldin güçlü sawaşçı tapınağımızda inanıyorum ki çok şey bulacaksın dawetimi de ters çewirmediğin için teşekkür ederim ayrıca şimdi biraz dinlen zira buna ihtiyaç duyacaksın.
'Savaş kapımızda' diye gürledi Tapınağın koruyucusu. 'Kaos'un ve Ölümün Tapınağında fısıltılar yükseliyor.' Altın rengi gözü parıldadığında Koruyucu Majentanın yüzüne baktı. 'Herşeye hazırlıklı olun.'
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
galanodel senin bir inanan olmak istediğini hissediyorum we bunu da bize başwurarak yapabileceğini düşündüğünü görüyorum fakat bu isteği yüreğinde hissediyorsan ki bunu sende hissedebiliyorum zaten bir inanansındır ama istediğin Dragonfire'ın bir sawaşçısı olmaksa ,kendini ona adamış bir sawaşçı, o zaman seni zamanın karargahına dawet ediyorum güçlü sawaşçı orada unholy'yi bulacaksın onunla görüş we isteklerini bildir o seni mükemmel bir sawaşçı yapacak
Savaş... Pek ilgisini çeken birşey olduğu
söylenemezdi. Savaşmak birçok yerde gereksizdi ona göre. En son başvurulacak çarelerden biriydi. Hem savaşlar ölüme hizmet eder. Bu da düşmanın (eğer gerçekten düşmansa) işine
gelecektir. Ama kaçınılmazdan kaçamazdı. Eğer
saldırırlarsa diye düşündü başka çare kalmaz.
Sonra düşünceleri sese bürünmeye başladı:"Bana ihtiyacınız olduğunda burada olacağım. Savaşmak gerekirse savaşacağız. Savunmak gerekirse savunacağız." Ardından bir köşeye çekildi yararlı olabilecek şeyleri kafasından geçirmeye başladı. Bir çadırın savunmaya ne kadar elverişli olabileceğini merak etti
söylenemezdi. Savaşmak birçok yerde gereksizdi ona göre. En son başvurulacak çarelerden biriydi. Hem savaşlar ölüme hizmet eder. Bu da düşmanın (eğer gerçekten düşmansa) işine
gelecektir. Ama kaçınılmazdan kaçamazdı. Eğer
saldırırlarsa diye düşündü başka çare kalmaz.
Sonra düşünceleri sese bürünmeye başladı:"Bana ihtiyacınız olduğunda burada olacağım. Savaşmak gerekirse savaşacağız. Savunmak gerekirse savunacağız." Ardından bir köşeye çekildi yararlı olabilecek şeyleri kafasından geçirmeye başladı. Bir çadırın savunmaya ne kadar elverişli olabileceğini merak etti
ona bakan rahipe keskin bir şekilde baktı buraya yaram için gelmedim tanrıma karşı yapılan saygsızlığı uyarmak için geldim siz de bir rahip siniz ve beni iyi anlamanız lazım çok büyük bir tehlike ve hata içindesiniz Zamanın ve büyünün Tanrısının gücünü tahmin edemezsiniz bir tanrıyla bu kadar ağır konuşma sonucunda olacakları tahmin edebilirsiniz herhalde ama bu kadar ağır konuşmalara dayanamadığımı da kendi şahsım adına söylemeliyim sizi kınıyorum
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
lysana bunları söylerken ortamın havası değişti küçük rüzgarlar piramidin içinde esmeye başladı kumlar hawada uçuşurken adamların bir çok yawaş bir çok hızlı giden zamana uyum sağlayamadığı lysananın gözlerine çarptı we bunlar olduktan sonra adamın bayıldığını gördü we üzerine küçük bir parşomen düştü küstah başrahibin üzerinde ise zamanın we büyünün tanrısını küçümsemeyin yazıyordu...
ardından majentanın yanına gelmesi için küçük bir zihinsel konuşmada bulundu we majentayı beklemeye koyuldu bu sırada ortam değişmiş we lysana kendini yeniden çadırın içinde bulmuştu ruhban just_win'in yanına geldiğinde ise ruhban ona küçük bir sürprizinin olduunu söyledi