ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
"çek şunları önümden!" diye gürledi başrahip, eliyle senseinin elindeki dilleri ittirerek.
"bu denli bir vahşete seni iten her neyse akıl sağlığını bozmuş olmalı. düşmanlarını yenmek saygı duyulacak bir şeydir. fakat bu, bu vahşet. Böylesine bir delilik zamanla seni yiyip bitirecektir."
"bu denli bir vahşete seni iten her neyse akıl sağlığını bozmuş olmalı. düşmanlarını yenmek saygı duyulacak bir şeydir. fakat bu, bu vahşet. Böylesine bir delilik zamanla seni yiyip bitirecektir."
War, war never changes...
- HAHAHHA ben ölümüm, öldürmek benim işim.
Elindeki dillere baktı.
- Çok hemde çok işkence çektiler haahahah, çok zevkliydi her yer kandı ölümü hissetmek çok güzeldi.
Gözleri deli gibi etrafına baktı, daha dayanamıyordu bu güç onu çekiyordu içeriye o karanlığa adım atmalıydı kesesini tekrar yerine koydu, adamı bir eliyle kanara doğru yavaşça itti ve önünü açtı karanlığa doğru koştu, çok değişik duygular içindeydi, bu güce karşı koyamıyordu!!
Elindeki dillere baktı.
- Çok hemde çok işkence çektiler haahahah, çok zevkliydi her yer kandı ölümü hissetmek çok güzeldi.
Gözleri deli gibi etrafına baktı, daha dayanamıyordu bu güç onu çekiyordu içeriye o karanlığa adım atmalıydı kesesini tekrar yerine koydu, adamı bir eliyle kanara doğru yavaşça itti ve önünü açtı karanlığa doğru koştu, çok değişik duygular içindeydi, bu güce karşı koyamıyordu!!
senseinin kendisini ittirmesiyle gafil avlanan başrahip çabucak kendisini toparladı ve tapınağın içindeki karanlıklarda devriye gezmekte olan gölgeyi emrine çağırdı. Sensei, tapınağın karanlık koridorlarında birkaç adım gitmişti ki, önünde gölgeler vücut bulmaya başladı. Tapınağın devriyesinin görüntüsü, senseiyi olduğu yere çivilemeye yetti de arttı bile. Bu sırada sensei, arkasından bir ses duydu :
"Bir yere mi gidiyordun, seni küstah! Tapınağın kutsallığına karşı hareket ettin. şimdi seni buracıkta öldürmemem için bana tek bir neden göster!"
Sensei, başrahiple yüzleşmek için döndüğünde burock'u iki yanında birer ölmeyen muhafızla beraber gördü...
"Bir yere mi gidiyordun, seni küstah! Tapınağın kutsallığına karşı hareket ettin. şimdi seni buracıkta öldürmemem için bana tek bir neden göster!"
Sensei, başrahiple yüzleşmek için döndüğünde burock'u iki yanında birer ölmeyen muhafızla beraber gördü...
-ölüm sadece istediğim ölüm başka bir şey değil,
2 kılıcınıda çıkarıp rahibe doğru baktı.
-Seninle dövüşmeye niyetim yok tek isteğim ölümü yakalamak onun içinde olmak.
2 tane muhafıza doğru saldırıya geçti ölümü hissedaiyordu bu her şeye değerdi, muhafızların biraz önünde durup, tek bir ayak hamlesi görüldü sadece ve kılıçlar muhafızların hayaletimsi bedenlerinin içinden zararsızca geçip gitti. Bu şaşkınlıkla elindeki kılıçları yere bıraktı ve dizlerinin üstüne çöktü
-Sen rahip bunu nasıl başardın?Benn kı-kı-kılıcım öl-ll-dürr-öldüremedi nasıl? Ben onları yok etmiştim nasıl?
Tüm inandığı şeyler yerle bir olmuştu, öldürememişti
2 kılıcınıda çıkarıp rahibe doğru baktı.
-Seninle dövüşmeye niyetim yok tek isteğim ölümü yakalamak onun içinde olmak.
2 tane muhafıza doğru saldırıya geçti ölümü hissedaiyordu bu her şeye değerdi, muhafızların biraz önünde durup, tek bir ayak hamlesi görüldü sadece ve kılıçlar muhafızların hayaletimsi bedenlerinin içinden zararsızca geçip gitti. Bu şaşkınlıkla elindeki kılıçları yere bıraktı ve dizlerinin üstüne çöktü
-Sen rahip bunu nasıl başardın?Benn kı-kı-kılıcım öl-ll-dürr-öldüremedi nasıl? Ben onları yok etmiştim nasıl?
Tüm inandığı şeyler yerle bir olmuştu, öldürememişti
theodorus birilerinin bagırısıyla uyanmıstı. hemen duvarın dibindeki asasını aldı. cüppesini giydi ve büyük bir hızla kapıdan cıktı. biraz yürüdükten sonra ilerde 2 kisi görmüstü. birini hemen tanıdı ilki bu tapınagı en büyük rahibi olan burock tu. fakat digerinin kim oldugunu kestiremiyordu. "herhalde yeni birisi" die fısıldadı. ve hemen kimse görmesin die karanlıga cekilip onları izlemeye baslamıstı.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Caradoc basrahiple yanındakini uzak bir köseden izlemekteydi...gerekirse müdahale etmek icin kılıcını cıkarıp ilermeye baslicaktı ki..birden düsündü...,
O burock...Lord Oren in bas rahibi...Lordumun tapınagından bu sefil ona ne yaparbilir ki...
kılıcını yerine sokup izlemeye devam etti
O burock...Lord Oren in bas rahibi...Lordumun tapınagından bu sefil ona ne yaparbilir ki...
kılıcını yerine sokup izlemeye devam etti
Caradoc The DeathKnight
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Kapıya doğru ilelemekte olan Kaosun rahibi karanlık koridorda önünden geçen kılıç ucu ile irkildi.
Vuaaa biraz yakındı dedi arkası ona dönük olan diz çokmüş samuraya.
Kapıyı ben açıcaktım ama iyikide hızlı olamamışım yoksa kılıcın ben de minik bir yara açıcaktı.Ses gittikçe diz çökene yaklaştı, başahibimin sana seslendiği gibi adın sensei demek.Bir iki adım daha attı iki gölge korucuya bir yaşayanmış gibi davranıp, bir dakika geçeyim der ve içinden geçer.
aydınlığa çıktığında Senseini üstündeki parlamayı fark eder. Demek öylee diyerek koridordan yürürken duyduğu konuşmaların tümünü düşünüp, demek artık sende Lord Orenin tarafındasın der.Bu arada Başrahip burock bakar.
Kafası yerde olan sensei, arkasındaki kişinin sadece cüppesinin eteklerini görmektedir.
Vuaaa biraz yakındı dedi arkası ona dönük olan diz çokmüş samuraya.
Kapıyı ben açıcaktım ama iyikide hızlı olamamışım yoksa kılıcın ben de minik bir yara açıcaktı.Ses gittikçe diz çökene yaklaştı, başahibimin sana seslendiği gibi adın sensei demek.Bir iki adım daha attı iki gölge korucuya bir yaşayanmış gibi davranıp, bir dakika geçeyim der ve içinden geçer.
aydınlığa çıktığında Senseini üstündeki parlamayı fark eder. Demek öylee diyerek koridordan yürürken duyduğu konuşmaların tümünü düşünüp, demek artık sende Lord Orenin tarafındasın der.Bu arada Başrahip burock bakar.
Kafası yerde olan sensei, arkasındaki kişinin sadece cüppesinin eteklerini görmektedir.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Bu işareti gören başrahip, maiyetindeki ölmeyen muhafızları tekrar görevlerinin başına dönmeleri için serbest bıraktı. Başı önde olan sensei'ye doğru ilerledi, eliyle çenesinden tutup başını kaldırdı ve onunla yüzyüze geldi.Oren_Dautry wrote:Burock senseinin üstünde bir parlama ile anlık bir işaret görür..
Lord Oren in işareti...
"Gel bakalım. şu andan itibaren lord orenin tapınağı sana açık."
Neler olduğu hakkında Sensei'nin en ufak bir fikri yoktu...
Sensei nelr olduğunu anlamadan, rahibin sözlerini duydu etrafına bakındı, gözlerinde ölümün,korkunun ifadesi vardı. Karanlığa doğru baktı artık ölümü daha güçlü bir şekilde hissediyordu. Kılıcını kınına koydu,doğruldu ,
arkasını rahibe döndü ve karanlığa doğru ilerlemeye başladı, ilerledikçe büyük bir rahatlama ve istediğini elde etme tutkusu daha da güçleniyordu.
arkasını rahibe döndü ve karanlığa doğru ilerlemeye başladı, ilerledikçe büyük bir rahatlama ve istediğini elde etme tutkusu daha da güçleniyordu.
başrahibin emriyle, ölmeyen gölge devriye senseiye isteksizce yol verdi. yine de sıcak, canlı ete olan nefreti onu başrahibin altındayken bile tehditkar kılıyordu. başrahip ve sensei yanyana tapınağın karanlık koridorlarından ilerleyerek bahçeye çıktılar. orada bulunanların kendilerine yönelttikleri meraklı bakışlara aldırmadan ilerlemeyi sürdürdüler ve tekrar tapınağın içine girdiler ve dosdoğru tapınağın en kutsal mekanına, sunak odasına girdiler. başrahip sunağın arkasına geçti ve sunağın her iki tarafına birer tütsü dikip onları yaktı. tütsülerin egzotik kokusu senseiyi sarmalarken başrahip, yüce oren'in adına dualarını etmeye başlamıştı. Senseinin lord oren'in yoluna katılması için yapılan bu ayinin sonunda başrahip senseiye sordu:
"Sen, sensei! kaosun, ölümün ve savaşın efendisi olan lord oren'in yolunda yürüyeceğine dair şerefin üzerine yemin eder misin?"
"Sen, sensei! kaosun, ölümün ve savaşın efendisi olan lord oren'in yolunda yürüyeceğine dair şerefin üzerine yemin eder misin?"
-Lorduma ve ölüme hizmet etmek, tüm hayatım boyunca zaten bunu yapmışım ama farkında olmadan sedece zevkten.
Dizlerinin üstüne çöktü,kılıçlarını boyuna olacak şekilde yere koydu, başını eğdi, kendi dilinden bağlılık yeminleri etmeye başladı. Başrahibe baktı:
-Lorduma kanım, canım pahasına bağlı kalacağıma yemin ederim.Tüm dünyayı kaosa boğacağım ve lordumun emrine sunacağım.!!
Dizlerinin üstüne çöktü,kılıçlarını boyuna olacak şekilde yere koydu, başını eğdi, kendi dilinden bağlılık yeminleri etmeye başladı. Başrahibe baktı:
-Lorduma kanım, canım pahasına bağlı kalacağıma yemin ederim.Tüm dünyayı kaosa boğacağım ve lordumun emrine sunacağım.!!
bu yanıt üzerine burock, senseiye ayağa kalkmasını işaret etti ve elini tuttu. senseinin elini, avuç içi yukarı bakacak şekilde yere paralel hale getirdi ve bu tören için kullanılan hançer ile avucunun içinde bir kesik açtı. bu yaradan çıkan kanın sunağın üzerine damlamasına izin verdi.
"Artık lord oren'e kanınla bağlısın, sensei."
sözlerini bitirdikten sonra, senseinin elindeki yarayı kapatacak bir iyileştirme büyüsü için lorduna yakardı. elinde peydah olan mavi ışığın iyileştirme gücünü senseinin henüz taze yarasına kanalize etti ve yaranın çabucak kapandığını görünce lord orene sessiz bi şükran sundu.
"şimdi, sensei.. istersen burda, tapınakta kalabilir, istersen ölümün karargahındaki savaşçlarımıza katılırsın... seçimini sen yap."
"Artık lord oren'e kanınla bağlısın, sensei."
sözlerini bitirdikten sonra, senseinin elindeki yarayı kapatacak bir iyileştirme büyüsü için lorduna yakardı. elinde peydah olan mavi ışığın iyileştirme gücünü senseinin henüz taze yarasına kanalize etti ve yaranın çabucak kapandığını görünce lord orene sessiz bi şükran sundu.
"şimdi, sensei.. istersen burda, tapınakta kalabilir, istersen ölümün karargahındaki savaşçlarımıza katılırsın... seçimini sen yap."