Ufak bi Öadır
gülümser ve şaşkın bakışlarlar iki rahipide gözlerini diker artık gözleri yeni bir inançla parlıyordur zaten lord Dragonfire ın bir ruhbanı olmak zaten bir hediye gibi gelmiştir ona bundan daha fazlasına gerek yoktur onun için , ama yinede bu küçük hediyeyide merak etmeden duramayordur
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Hafifçe gülümsedi.Bu günlerde gülümsemek gittikçe zor olmaya başlamıştı. Sonra ellerini önüne uzattı."Yayını ver..."Birşeyler mırıldandı ve elinde yayla birlikte ortadan kayboldu.Tapınaktakiler şaşkın bakışlarla kalmıştılar.Sonra geri döndü.Ellerinde az önceki yayın boyunda, ama gümüş ve üstünde kum saati armali bir yay vardı.Yayı uzattı."Hediyeni iyi kullan..."
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Tüm bunlar olurken Tapınağın gölgelerinde olanları izleyen Koruyucu yavaşça gölgelerden çıktı. Donuk ifadesinde tek bir değişme olmuştu bu değişme 'Yay'ın Elf Rahibeye verildiği andı. Rahiplerin yüzündeki ifadeyi gördüğünde başını hafifce iki yana salladı. Donuk sesi yankılandığın da gölgelerden dışarıya çıktı.
- Bir Rahibe oldun Tapınağın bir parçasısın yakında savaş eğitimi alacaksın...
Majenta ve Just_Win'e baktı. İfadesinde ne bir aşağılama ne de bir iyiniyet vardı. Fakat bakışları ikisinide rahatsız edecek kadar garip ve donuktu.
- Yakın zamanda Lord'umuz yeni Başrahini seçer ve herşey düzene girer. Umarım!
Tekrar Elf'e döndüğünde suratındaki ifade acımasız bir eğitmenin ifadesine dönüşmüştü.
- Eğitimine başlanacak ve bu eğitim esnasında 'Yay' kullanmayacaksın...
- Bir Rahibe oldun Tapınağın bir parçasısın yakında savaş eğitimi alacaksın...
Majenta ve Just_Win'e baktı. İfadesinde ne bir aşağılama ne de bir iyiniyet vardı. Fakat bakışları ikisinide rahatsız edecek kadar garip ve donuktu.
- Yakın zamanda Lord'umuz yeni Başrahini seçer ve herşey düzene girer. Umarım!
Tekrar Elf'e döndüğünde suratındaki ifade acımasız bir eğitmenin ifadesine dönüşmüştü.
- Eğitimine başlanacak ve bu eğitim esnasında 'Yay' kullanmayacaksın...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Kalbi heyecanla atıyordu elini yayın gümüş kısımlarında gezdirdi bu harika birşeydi sonra rahip Just_Wine nin verdiği madolyonu avucunun içinde sımsıkı tuttu bunu boynundan artık hiç çıkarmıcaktı artık üstlendiği yeni sorumlulukları vardı ve bunları en iyi şeklide yerine getirmeye çalışacaktı Lorduna karşı olan inancı hiç sarsılmayacaktı
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
bu tapınak şovelyesinin bakışları altında kendisini biraz rahatsız hissetmişti ama savaş eğitimi almak istiyordu çünkü savaşmak konusunda pek az tecrübesi vardı tapınak koruyucusunun yanına gitti ve eğitimlere hazır olduğunu belirtti
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Elf Rahibeye baktı, sakin adımlarla Tapınağın dışına çıktı ve Karargaha gitmek üzere hazırlattığı atların yanında Rahibeye baktı.
- Karargahta eğitim alacakın...
- Karargahta eğitim alacakın...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
Hazaxaos sonkez yavaşça çadırdan içeri girer.Etrafına bakarak ve fısıldayarak
"Görüşürüz..."der.Buraya gelmek hayatını değiştirmişti.Belki savaştan farklı bir şey bulmak için...ama savaş her yerde...içinizde...dışınızda...etrafınızda...
Hızla ilerleyerek başrahibi bulur ve "Burası benim için yuva gibiydi...bir zamanlar.
Siz iyi bir dostsunuz beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.Ben barış için gezdim bütün hayatım boyunca ama anladım ki savaş heryerde.Elveda başrahip...
umarım bir daha görüşürüz...barışta."Sonra hızla tapınağı terk etti.Hızla ve ağlayarak.
"Görüşürüz..."der.Buraya gelmek hayatını değiştirmişti.Belki savaştan farklı bir şey bulmak için...ama savaş her yerde...içinizde...dışınızda...etrafınızda...
Hızla ilerleyerek başrahibi bulur ve "Burası benim için yuva gibiydi...bir zamanlar.
Siz iyi bir dostsunuz beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.Ben barış için gezdim bütün hayatım boyunca ama anladım ki savaş heryerde.Elveda başrahip...
umarım bir daha görüşürüz...barışta."Sonra hızla tapınağı terk etti.Hızla ve ağlayarak.
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
hazaxaos'un arkasından bakakaldı zira düşüncesi karışıktı çünkü aslında sawaş ortada bile yoktu sadece onun geleceği haber ediliyordu we yüce rahip emindi ki bu sawaşa etken kişi rahibin tarafı değildi ki zaten sawaşı kimin başlatacağı ya da sebebin ne olduğu hakkında da bir fikri yoktu onun için üzüldü çünkü onun ağlayarak çıkması onun üzüldüğünün bir işareti olmalıydı diye düşündü o sırada rahibin de bu nedenle içinin burkulduğunu hiçkimse sezmedi
çok zaman geçti çok şey değişti...