Geç o kızı. Lightning yapıcam diye kendini telef ediyordu ilk çıktığı bölümlerde. Birde ana karakter ekibinden değil. Bu arada cordelia hamile kalıp duruyor. Bu ikinci kardeşim. Gerçi bu seferki gerçek Cordelia değil ama olsun.
Fred süper ya. Hastayım onada...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
veriolar zaten gece yarısı galiba bi ara görüodum en son böülm nasıldı ama zenci bi kadın geldii heuhueh angel onun önünde diz çöktü çok güzelsin diye bütün iblislerde Angel ın adını bilio yaa
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Buff the vampire slayer gördüğümden beri sevdiğim bir karakter angel.İyi ve kötü bi arada hatta angelus oldumu daha esprili oluyor.Buffy artık iyice zıvanadan çıktı önce bi büyük iblis geliyor.Millet onla 3 5 bölüm oyalnaıyor.Sonra ufak iblisler 3, 4 bölümde öldürülürken bunlarda diyaloğa giriyor.Sıktı artık hep aynı.Ama Angel iyiydi halada iyi gidiyor.Ama benim favori karakterim hırsız kız.O olmadığına göre Wesley...
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
Özetlemek gerekirse cordelianın kötü olduğu anlaşıldı. Ã?ocuk doğurdu ve güzeller güzeli şeytan çıktı. Sonra herkes buna taptı ve sadece fred onun içindeki kötülüğü anlayarak kaçtı. şimdilerde tüm dünya ona tapıyor ve yerlere yatıyor. Fredte arkadaşlarından kaçarak tek dişi kalmış canavar oluyor.
İki diziyi karşılaştırma meselesine gelirsek ikisinin farklı karizmaları var bence. Ben ikisindende sıkılmıyorum ve izlemeye son sürrat devam ediyorum...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
İki taneydi onlar baya önceden geberdiler. Bir kaç sezon oluyor. Ama Cordelia sonradan kötü oldu. Yüec varlık olduktan sonra dünyaya geri dönüyor ya ondan sonra... Sanırım...
Abi diziyi ne zamandan beri izlemiyoom ve dizinin kalitesi hakkında azaline katılıyoom..
En çok olmak istediğim karakter buffy de spike tır sonra da angelda lorne dur çünkü çok geyik adam bana göre...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...