Anlatılmaz yaşanır

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

bak sevindim şimdi geçmiş yani :) sen de o kadar insafsız değilmişin hani abicim
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

eueuheu ben elflerin ayağıylada ok kullanabildiğini duymuştum hatta yayı daha fazla gerdikleri için damage rolla + bile alıolarmış keşke ööle yapsaydı
Bende bi oyunda'Derek Crownguard'adındaki bi adamdan bahsederken kazayla'Derek Fisher' demiştim bizim bütün tayfa 3 gün boyunca gülmekten ne yemek yiyebildi ne su içebildi soorada hepsine serum bağlamıştık :???: :o :) :D :lol:
Lunitari's idish, shirak, damen du!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Abi seni goren herkes critical miss atiyor ne bicim is bu yahu...
Ben daha 1 atmadim hic bir oyunumda, oyda o kadar cok oyun oynadim ki :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

simdi her seyi silin aklinizdan ve kendinizi bir odada dusunun. oleceginizi biliyorsunuz. Dm ve siz dokunakli duygular icinde oyuncunun ne zaman olecegini beklerken Dm diyor at bakalim bir luck zari. Zari umutsuz bir sekilde aliyorum ve atiyorum. 1 geliyor (luck zari ne kadar düsükse o kadar iyidir) ve o andan sonra d20 zarda"1" sayisi en sevdigim zar oluyor. O anda hic bir zar beni oradan kurtaramazdi....sans zarinda gelen "1" den baska...
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
EviLDoeR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EviLDoeR »

AmadeusTheDark wrote:Bende bi oyunda'Derek Crownguard'adındaki bi adamdan bahsederken kazayla'Derek Fisher' demiştim
zuahahhahha süper ya :lol:
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
Post Reply