Anlatılmaz yaşanır
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

eueuheu ben elflerin ayağıylada ok kullanabildiğini duymuştum hatta yayı daha fazla gerdikleri için damage rolla + bile alıolarmış keşke ööle yapsaydı
Bende bi oyunda'Derek Crownguard'adındaki bi adamdan bahsederken kazayla'Derek Fisher' demiştim bizim bütün tayfa 3 gün boyunca gülmekten ne yemek yiyebildi ne su içebildi soorada hepsine serum bağlamıştık

Bende bi oyunda'Derek Crownguard'adındaki bi adamdan bahsederken kazayla'Derek Fisher' demiştim bizim bütün tayfa 3 gün boyunca gülmekten ne yemek yiyebildi ne su içebildi soorada hepsine serum bağlamıştık
Lunitari's idish, shirak, damen du!
-
Bunises
- Site Yazarı

simdi her seyi silin aklinizdan ve kendinizi bir odada dusunun. oleceginizi biliyorsunuz. Dm ve siz dokunakli duygular icinde oyuncunun ne zaman olecegini beklerken Dm diyor at bakalim bir luck zari. Zari umutsuz bir sekilde aliyorum ve atiyorum. 1 geliyor (luck zari ne kadar düsükse o kadar iyidir) ve o andan sonra d20 zarda"1" sayisi en sevdigim zar oluyor. O anda hic bir zar beni oradan kurtaramazdi....sans zarinda gelen "1" den baska...
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>