yaw yaw yawşamaya baksaaanızaaaGorath wrote:Aşk... Aşk o kadar güzelki leydim asla aşık olmayan tahmin edemez. Hatta bazen aşık olanlar bile onun güzelliğini anlayamaz. Lysana ne demek istediğimi umarım anlarsın ve Lisaya sen açıklarsın.Lisa_Shwarzbaum wrote:Bende Kumsalda güneşlenmek istiyorum şuan.. ve aşık oldum karşılıklı olsun istiyorum, olucak inşallah
Bu aralar neyi bekliyorsunuz?
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
Lisa_Shwarzbaum
- Kullanıcı

Neden anlatsın canım.. gerek yok
cok haklısın.. bunu kelimelerle anlatılmaz yaşanması gerekir. yaşamayan anlamaz zaten.Aşk olmadan bu hayat çekilmez bence.. bak simdi kumsalda güneşlenmektende vazgectim yanımda olsun benim olsun yeter... hühüü...
''Savaşırken ölenleri kahraman yapan ölümleri değil,ölüm sebepleridir''

23 temmuz saat 18.00ı bekliyorum. tatile çıkıp izmire gidicem 15 gün kafa dinniycem. ondan sonrası için 2005in sonunu bekliyorum. proje bitsin işten ayrılıp askerlii yapmak için. ha bi de 2005te kasım 5te evlenmeyi bekliyom, hepiniz davetlisiniz, hehe... sonrası allah kerim...
tabi blind guardianın her yeni kaydını ısrarla bekliyom bu arada.. onu söylememe lüzum yok sanırım.
tabi blind guardianın her yeni kaydını ısrarla bekliyom bu arada.. onu söylememe lüzum yok sanırım.
War, war never changes...
- biluanders
- Kullanıcı

ehem ehem...
ben neyi bekliodum.ııııı...şeyy...heh hatırladım...
ben yaz okulunun başlamasını ve biran önce bitmesini bekliorum.
tatile gitmeyi bekliorum ama sewgilimi burda bırakmak istemiyorum...
bu yüzden buna bi çözüm bulabilmeyide bekliyorum 
ben neyi bekliodum.ııııı...şeyy...heh hatırladım...
ben yaz okulunun başlamasını ve biran önce bitmesini bekliorum.
tatile gitmeyi bekliorum ama sewgilimi burda bırakmak istemiyorum...
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
mecburiyeten beni bırakıp tatile giden sewgilimin yakınında bir pansiyon ayarlamayı bekliyorum..tatile gitmeyi bekliorum ama sewgilimi burda bırakmak istemiyorum... bu yüzden buna bi çözüm bulabilmeyide bekliyorum
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
- biluanders
- Kullanıcı

19 temmuz ben de araziyim ama ben ondan önce 2 temmuzu bekliorum spiderman2 yi bekliorum
ama üzülüyorum ayın 22sini bekliyordum tarkanın konserine bedawa biletim wardı sewgilimle gidecektim dehşet yorgun olduum için gidemedim öle yani benim durumum daha ironic bence üztelik trajediye de kaçıcak beni terk ederse sırf bu olay sonrası ühühühü :ağlayansmiley: ay ewet ama ağlayan smiley yok deil mi neyse ben ölesine yaptım işte kendi kendime ağlıyayım ben
ühühühhühühühühü fırrrrrrrrrrrrk (burnunu siler)
ama üzülüyorum ayın 22sini bekliyordum tarkanın konserine bedawa biletim wardı sewgilimle gidecektim dehşet yorgun olduum için gidemedim öle yani benim durumum daha ironic bence üztelik trajediye de kaçıcak beni terk ederse sırf bu olay sonrası ühühühü :ağlayansmiley: ay ewet ama ağlayan smiley yok deil mi neyse ben ölesine yaptım işte kendi kendime ağlıyayım ben
ühühühhühühühühü fırrrrrrrrrrrrk (burnunu siler)
çok zaman geçti çok şey değişti...