Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Diyarlarda yürüyordu ama arzusuna uygun bir mekan we kişi bulamamıştı.O sırada ileride bir yerde ufacık bir çadır gördü.Üzeri renk renk desenlerle kaplıydı.Merak etti neden bu kadar sapa bir yerde böyle cıwıl cıwıl bir çadır tek başına ne arıyordu.Bunu düşünmekten wazgeçti. Ã?ünkü içindeki arzu çok kuwwetli bir hale gelmişti.Hızla içeri yürüdü amacı buranın neresi olduğunu bulmak we içine doğan huzurun kaynağını bulmaktı.Yanına wardığında çadırın kapı yerine hiçbir şey yoktu ama şu anda merak ettii şey bu değildi.Hızla içeri girince farketti ki kesinlikle küçük bir yer değildi.Sonsuz alanı olan bir yerdi... squan buranın büyülü olduunu anlamıştı.İçeri girdi.Görünürde kimse yoktu ama dewam etti bu sırada karşısına bir hawuz çıktı.İçinde su olmayan değişik renklere bölünen bir sıwı sürekli dönmekteydi.squan suyu seyre daldı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

gördüğüm kadarıyla zaman hawuzumuzu beğenmişsin squan içindeki arzuyu hissedebiliyorum galiba amacın içindeki duygu his we düşüncelere uygun bir tanrı aramaktı we yine aynı hislerime güvenerek bulduğunu tahmin ediyorum içindeki çoşkunun büyüklüğünden geş istersen otur buraya derken elini hemen yanına uzattı we oradaki kumlar yükselti we şekillendi camdan bir koltuk wardı şimdi orada o biraz önce izlediğin havuz içinde küçük bir zaman dilimini barındırır dedi we bir başka cam koltuğa da o oturdu ewet squan içinde bir paladinlik arzusu görüyorum doğru mu açıkcası içindeki inancın yoğunluğu beni şaşkınlığa uğrattı ama bir o kadar da hoşnutum zira bu kadar yoğun inancı olan biri tabii ki Dragonfire'ın hoşuna gidecektir inancını yeterinden de fazla gördüğüme göre seni bir Dragonfire inananı yapmamda hiçbir sakınca göremiyorum der yüce rahip we ona gümüş bir madalyon wardır madalyon kum saati motifleriyle kaplıdır we parlıyordur
we eklemem gereken bir nokta daha eğer paladin olmak istiyorsan içinde çok büyük bir inancın, güçlü kasların we dayanıklı bir bünyenin yanı sıra güçlü bir iradeye de sahip olmalısın eğer kendinde bunların olduğuna inanıyorsan zamanın karargahına gitmeni we orada unholy ile konuşmanı öneririm o senin hocan olacak yüce paladin we tapınak koruyucusudur ondan öğrenebileceğin herşeyi öğrenmeye bak zira ondan daha iyisini bulabileceğini düşünmüyorum yolun açık olsun kudretli kişi...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan arkasında birisinin olduğunu algılayamamıştı ve hala o koltuğun nasıl bir anda maddeselleştiğini kavramaya çalışıyordu.Anladığı kadarıyla karşısındaki Dragonfire'ın baş rahibiydi.Merak içindeydi nasıl anlamıştı paladin olmak istediğini.Ama sorgulamadı.Buraya büyülenmişti.Burada kalabileceğini ve aradığı ortamı bulduğunu hissetmişti.Hiç ses çıkarmadan just_wiN nin dediklerini dinlemişti.Kararı kesindi paladin olacaktı.Ã?adırdan çıkmadan önce just_wiN e dönerek "İçimde burada mutlu olacağıma dair bir his var.Saf ve güçlü bir his.Kendimde bir paladine ait tüm özellikleri yerine getirebileceğim gücü buluyorum.Sağlıcakla kalın.Yardımınız için teşekkürler."
Ã?adırdan çıkmış ve zamanın karargahının yolunu tutmuştu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Squan sen çok iyi bir paladin olacaksın bunu hissedebiliyorum bana olan dileklerin sana da olsun der we Squan'ı kutsar blessings to you champion (rp dışı: kimsenin diablodan kopya çekiceime kızacağını sanmam)
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

yalnız yalnız dolaştı yüce rahip havuzun başına gitti dalgalanmaları girdapları izledi ne kadar hoş we kusursuzdu zaman diye düşündü...

ardından yüce rahip firble'ın resminin yanına gitti özlemişti onu.. ustası ayrıldıktan sonra ne kadar wakit geçtiğini düşündü yaklaşık 3 hafta oluyordu içi burkuldu gözünde bir yaş suratında acı bir gülümsemeyle ayrıldı hareketli portenin yanından...

zaman acılarımı dindirsin diye diledi içinden...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bu gün onun doğum günüydü ne garip mutlu idi ama garipsedi çünkü çadır bomboştu yadırgadı keşke başkaları gelseydi buraya da biraz konuşma imkanı olsaydı...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

zamanın karargahından tapınağa yorgun bir biçimde girer elinde unholy nin ona verdiği battaniyeyi tutuyordur, ilerde havuzun kenarında Rahip i görür ve yanına ilerler

-Merhaba rahip just_Wine benimde eğitimimin bi kısmı bitti biraz dinlendikten sonra tekrar karagaha eğitimi tamamlamak için geri dönücem ne oldu sizi düşünceli görüyorum kötü birşeymi oldu
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

hayır sadece birkaç gündür hiç kimse uğramıyordu da çadıra kendimi yalnız hissetmişim de hepsi bu yoksa kötü bişey olmadı sadece yalnızlık duygusu...
saphire
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by saphire »

ewet ben de bunu tahmin etmiştim ancak böyle uzun bir hayat boyunca yalnızlık hissinizi hiç dışa vurduğunuzu görmedim. özel bir nedeni mi war rahip? ... :?
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

hayır dostum seni daha önce buralarda görmedim yani misin farketmemişim özür dilerim girişini gel otur şöyle der we yerdeki kumlardan cam bir koltuk oluşturur
Moradin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moradin »

Ailesini salgında kaybedeli 2 ay kadar olmuştu.Köyden sadece kendisi kurtulabilmişti.Bunun nedeni ise babasının kendisini köy dışına için bir disiplin sınavı için gondermıstı.Yaşlı bir yoksul için 2 ay boyunca çalışıp butun parasını ona verecetı.Bu sınav onun hayatını degıstırdı.Koye gerı dondugunde koyde bır salgın cıktıgını ve ailesini kaybettıgını ogrendı.Bunun üzerine diyarlarda amaçsızca dolanmaya basladı.Acaba Birşeyleri mi arıyordu veya garip bir güç onu kendisine mi çekiyordu emin değildi.Böylece kendi kendini ve hayatının amacını bulmak için öylece boş boş dolanıp durdu.Birgün yabanlıkta dolaşırken iğrenç goblilerle karsılastı.Onlar daha saldırmaya karar vermeden Moradin üzerlerine dogru kılıcını cekmıs gelıyordu.İlk gelenlerle çok kolay bır sekılde doğradı ama ağaçların arkasından çıkan aşağılık yaratıklar tukenmıyordu.Ama o kadar sayılarına rağmen hiçbir korku hissetmedi.Ama artık tükenmeye başlamıştı.Ve artık goblinleri karşılayacak gücü kalmadı ve bilincini yitirip yere düştü.Babası ve dedesi daima iyi tanrılara hitmet etmiş ve onlara layık bir şekilde ölmüşlerdi.Ama kendisinin ölümu bu kadar onursuz mu olacak diye düşünürken gözlerinin onunde bütün goblinler kaçmaya basladılar ve genç Moradin rahat bir nefes alıp bayıldı...

Gözlerini açtiğinda Küçük ama çok güzel bir çadırdı.Etrafında Cüppeli Rahipler ve Rahibeler duruyordu.Ona bu ortam bir süre onra kaybettiği ailesi gibi sıcak gelmeye başladı.Adeta annesinin gülümsemesine ve babasının gözlerindeki ışığı hissetti bir anda.Ama yaraları çok derin ve oldukca fazlaydı ve bu düşünceleri bir anda unutup olanları hatırladı.Kesinlikle onu kurtaran kişi getirmişti onı buraya..
Join us in our never ending journey
Into the burning lake of fire
Let us fill your helpless soul
Fill it with sweet desire...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

yüce rahip eliyle bir iki hareket yapıp hawaya bazı şekiller çizdi öncelikle bunu farkeden yanına gelen lysana idi yüce rahibin amacı bu genci çadıra taşımaktı yerden 1 metre kadar hawalanan moradin hızlıca uçmaya başladı daha lysana olanları anlamadan yüce rahip ona kutsal su getirmesini söylemişti durum acildi ruhban yerden bir yükselti kaldırırken adamı üzerine bıraktı. lysana dan aldığı kutsal suya bir kutsama büyüsü yaptıktan sonra (RP DIşI:aklınıza sakın haa kılıca bless kalkana light gelmesin :lol: ) kutsal su ile bu adamın yaralarını tedawi etmeye başladı bir süre sonar tedawi bitmişti fakat hasta sabaha kadar uyanmayacak en erken sabah uyanacaktı zira çok kan kaybetmiş we güçten düşmüştü yorgun rahip lysanaya sabaha kadar bu delikanlıya bakıp bakamayacağını sorar we aldığı yanıtla biraz dinlenmeye gider... rahibin aklında bu kadar koyu bir inancın (goblinleri öldürme konusunda) kaynağının ne olduğu düşüncesi wardır...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan ilk sınavını verdikten sonra çadırı tekrar ziyarete gelmişti.
Ã?adıra niye geldiğini bilmiyordu.Sanki çadır onu çekmişti.İçinde çadıra gitmesi için yoğun bir his vardı...
Ã?adıra girince içeride iki kişiyi görüyordu.Birisi uzanmış yatıyordu. Bulunduğu noktadan seçemiyordu kim ve ne olduğunu.Diğeri ise karargahta gördüğü elf kadındı.Anladığı kadarıyla yatan adam-adam olduğunu farzediyodu- yaralıydı.derin bir nefes alarak içeri girdi çadırdan...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

cadır garip şekilde ileç kokuyordu zira just_win onlarla olağandan çok daha fazla uğraşıyordu adamı iyileştirmeye çalışmıştı we başarmıştı da ama o yorgunlukla ilaçları toplamadan dinlenmeye çekilmiş we saatlerce dua etmişti...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Büyücü çadıra girdi. İlaç kokuları ona tanıdık geldi. Otlar ve ilaçlar konusunda biraz bilgisi vardı. Rahibenin yanına gitti ve onu selamladı. Sonra hasta yatan kişiyi gördü. Bir iki tavsiyesi olacaktı ki bunların zaten yapıldığını farketti. DAha sonra rahibeye" Rahip Majenta yada rahip Just_Win buralarda mı?"diye sordu
Locked