Harry Potter
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
??? ya night ben buna cevap vermek isterdim ama norti benle tartışmak istiyormuş valla benle tartışmak isteyen kişiler nadir olduğundan dolayı bu fırsatı kaçırmak istemiyorum umarım mazur görürsün
norti abi mangal gününde tartışacaz senle bak bi kere söz verdin
kaçmak yok 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ben kesinlikle buna katılmıyorum.bu ne doğaçlama yazılmış çin hp kitaplarını alıp okuyalım o zaman..zaten hp gitti,ölüyor fantazi kapsamında birde (sizi kastedmiyorum)sadece hp ye fazla kafayı takmış fanların kitabı kurcalamaları çok sinir bozucu..
bir yazar kendi kitabındatanrı dır istediğini yazar elbette ama olaylar önceden tahmin edilirse o gerçek in ne değeri kalır ki?
bir yazar kendi kitabındatanrı dır istediğini yazar elbette ama olaylar önceden tahmin edilirse o gerçek in ne değeri kalır ki?
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
O kafayı fazla takmış fanlardan biriyim ben.galadlirim wrote:sadece hp ye fazla kafayı takmış fanların kitabı kurcalamaları çok sinir bozucu
Kitap karıştırılmak için yapılmış sanki. En ufak bilgi bile (bkz;figg'lerden alınmış çadırlar) serinin sonraki kitapları için önemli olabiliyor. Küçük ipuçlarından başka kaynak da yok, Rowling zaten tek kelime etmiyor. Bir söyleşisinde fanların açtığı söylenti sitelerine girdiğini, çok etkilendiğini söylüyor. Remus isminin mitolojideki remus ve romulus adlı kardeşlerden gelmesi gibi bazı ufak tefek şeyleri sitelerden aldığını böylece fanlarının düşüncelerine önem verdiğini gösterdiğini söylüyor.
Bence söylentiler çok eğlenceli. İki sene boyunca bir kitabı bekleyip, hakkında hiç bir şey öğrenmeye çalışmamak ayıp oyur. Ã?ğrenmeye çalıştığında da karşına sadece "söylentiler" çıkıyor...
Bu arada şu söylentiyi dumuşmuydunuz?....