Fantastik kitaplardaki en iyi replikler
işte conandan bu beklenirdi...conan köşeye sıkışmıştır, elinde parçalanmış bir kalkandan başka bir şey yoktur, rakibi sorar-kurtlu rakip)
- demin savaşırken crom dediğini duydum barbar, crom kim? tanrın mı? ona neden yalvarmıyorsun ? hahaha..(malsın)
- crom kendi başının çaresine bakabilen insanların tanrısıdır köpek, eğer ona yalvarırsam yüzüme tükürür!
(kafaya kalkanı geçirir adamı iki seksen uzatır, crom a bi mürit eklenir
ayrı bir karizma örneği- demek bu bataklik sizin bolgeniz kıllı kopekler.... ama kılıcımın ve kolumun uzanabildiği her yer benimdir
umursamaz!conan'i zindandan kurtaran buyuculer, ba$buyucuyu oldurmesini istemektedirler...
buyucu: $imdi sana verecegimiz kilic, yedi denizin krallari tarafindan kullanildi, unutulmu$ dillerin olum buyuleriyle efsunlandi, yanardag alevinde dovuldu, bik bik bik...
conan: keskin olsun da...
eve gidince conan'ı izliycem!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
"bir hatırlayabilem.." simkin kaşlarını çattı. "hepsi karmakarışık. ah, buldum! kehanet şu: kraliyet ailesine bir çocuk dogacak, sonra ölecek, sonra yaşayacak, sonra ölecek, sonra yaşayacak, sonra ölecek ve herkesin canı tüm bunlara sıkılıp onu bogana ve bir kuyuya atana kadar devam edecek."
"hayır ekselansları, kehanet şöyle diyor: kraliyet evine, ölü olan ama yaşayacak olan, tekrar ölecek ve tekrar yaşayacak olan biri dogacak. ve o geri döndügünde, elinde dünyanın yıkımını tutuyor olacak."
"yaklaşmıştım." simkin burnunu çekti.
--karakılıçın zaferi---
"hayır ekselansları, kehanet şöyle diyor: kraliyet evine, ölü olan ama yaşayacak olan, tekrar ölecek ve tekrar yaşayacak olan biri dogacak. ve o geri döndügünde, elinde dünyanın yıkımını tutuyor olacak."
"yaklaşmıştım." simkin burnunu çekti.
--karakılıçın zaferi---
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
yakut tahttan sendeleyerek kalkmıştı prens. ve merdivenlerden aşağı bir iki adım atmıştıki merdivenlere yığıldı. aklıdan çıkmayan düşünce vardı. gene cymoril in söyledikleriini dikkate almamıştı, bu kaçıncı defa oluyordu ve kaçıncı defadır cymoril tehlike altındaydı.
hastalıklı, albino prensin ağzından tek bir cümle çıktı: "ben yaşamaya layık değilim!!!"
*melnibone'lu elric*
hastalıklı, albino prensin ağzından tek bir cümle çıktı: "ben yaşamaya layık değilim!!!"
*melnibone'lu elric*
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Tam metni hatırlayamıyorum fakat şöyle bir şey olması gerekiyor:
'Ã?yleyse Rohan'lı Eowyn size güzel olduğunuzu söyleyeyim. Dağlarda vadilerimizde latif ve parlak çiçeklerimiz ve o çiçeklerden de latif genç kızlarımız vardır, fakat şu ana dek Gondor'da sizin kadar güzel ve hüzünlü ne bir çiçek, ne de bir genç kız gördüm'
'Ã?yleyse Rohan'lı Eowyn size güzel olduğunuzu söyleyeyim. Dağlarda vadilerimizde latif ve parlak çiçeklerimiz ve o çiçeklerden de latif genç kızlarımız vardır, fakat şu ana dek Gondor'da sizin kadar güzel ve hüzünlü ne bir çiçek, ne de bir genç kız gördüm'
Abi valla benim aklıma gelmiyor yazacak bişey ya...
Bu arada paylaşmadan edemiycem . Ya yahoo benim mail imi 100.0mb ye çıkarmış ya nassıl oldu anlamadım bu tanrılardan bir ödül müdür ya?
Konuyla ilgili tek söyleyebileceğim. Belgariath ta ole replikler var dı ki valla gülmekten kırılıyodum. Kitap yanımda olsa yazardım okuyalı çok oldu. Pek hatırlamıyorum ama okumanızı öneririm
Bu arada paylaşmadan edemiycem . Ya yahoo benim mail imi 100.0mb ye çıkarmış ya nassıl oldu anlamadım bu tanrılardan bir ödül müdür ya?
Konuyla ilgili tek söyleyebileceğim. Belgariath ta ole replikler var dı ki valla gülmekten kırılıyodum. Kitap yanımda olsa yazardım okuyalı çok oldu. Pek hatırlamıyorum ama okumanızı öneririm
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
winterwolf
- Kullanıcı

Raistlin sahte bir dinin inananlarını kapak etmek için -normalde kendi gücünü aşması gereken- bir ilüzyon büyüsü yaparak ortaya dev bir kender figürü çıkarmıştır. Ve kitapta şöle bir cümle geçer;
"O zamanda sonra, ne zaman aylardan biri gökyüzünde kaybolsa, kenderlerin hapsi dev kenderin onu ödünç aldığını bilecekti..."
"O zamanda sonra, ne zaman aylardan biri gökyüzünde kaybolsa, kenderlerin hapsi dev kenderin onu ödünç aldığını bilecekti..."
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
arakdaslar tam olarak sözlerini hatırlayamıorum ama söle biseydi raistlin" noldu caramon artık icmiyorumusun"
caramon" hayır kardesim yani ickmek bana zarar veriyor ise yaramaz bir siskoya dönüsüyürum"
raistlinde" gördün mü kardesim bende artık büyüyü bıraktım nedenmi cunku bana zara veriyor"demisti
caramon" hayır kardesim yani ickmek bana zarar veriyor ise yaramaz bir siskoya dönüsüyürum"
raistlinde" gördün mü kardesim bende artık büyüyü bıraktım nedenmi cunku bana zara veriyor"demisti