Selam..Valla izmir'den bu kadar oynamaya istekli insan olduğunu görmek güzel.Eminim frpworld'ün farkında olmayan ama frp izinden giden daha bir çok ilgili arkadaş vardır.
Benimde düşüncem izmir'de bir buluşalım bu insanlarla ve birkaç etkinlik tasarlayalım.Biraz yayalım şu frp işini
hiç ağlamayın izmirliler, o kdar ayzıdk foruma izmire geliyorum oyun oynayalım, oynatalık çoşalım kaçalım diye tık yok... yoksa...yoksa...beni mi istemiyorsunuz...böhühehuhaa
Hakketen bi kaça hafta önce öss seyi bahane ediodunuz ahan da bitti öss allah allah bu gidişle yapamıcaz bi etkinlik.Ulan miillet gülüo yaw izmirliler etkinlik yapamıo die
Ya bende izmirliyim ama su an almanyadayim eger bole bi etkinlik olacaksa atlar gelirim. 2 tanede saglam adamim var. dm de olurum oyuncuda. kitaplarda var zarlarda etkinlik olacaksa soleyin yeter gereginde yazlik bile ayarlariz.
Ağada tanrılar duvamı kabul ettiler . bizimle D&D oynaması için tanrılar spawn ı gönderdi hemen ayarlıom bi etkinlik ben size haber verecem olurmu olursa bana mesaj atın.Abi bu arada kaç tane D&D kitabın var valla ağzımın suyu akamaya başladı.
valla oRpHeLiA frp konusunda yalnız değilsin valla ben çömez bile değilim bi şe y bilmiom öğreniriz ikimiz üzülme sen.bilmmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Arkadaşlar bana mesaj atın ben ayarlarım oyunları filan...
05375728401 adım ibrahim... isterseniz arayabilirsiniz... Belki bu haftasonu bizim evde bir şeyler ayarlayabilirim... Ã?atımızın manzarası güzeldir...
Yazlık olursa daha şahane olur...
Olmadı hafta içi ya da hafta sonu bir program kondururum siz kafanızı takmayın... Bana ulaşın sadece...
tamam işte ayarlayalım artık, összede olarak uyarım ben,
ama daa önce bi oyun oynamadıımı dile getirmiştim, toplanırsak izlesemde olur ben, maksat ilk adımı atmak, msaj cekcem birazdan turkleadre ben
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...