Hanlar meselesi...
E güzel abi, bir gün sitede bin tane aktif üye olunca her yerde farklı kişiler görürsün. Ama şu ankinin alternatifi ne sana söyleyim, her yerde in ve cinlerin top oynadığı çoğu yerdeki en basit rplerin ancak aylar süresinde yürüdüğü bir manzara. O daha zevkli mi olur bilinmez. Senin gibi şu an çok rp'ye katılmayan birisi için bile. Diğerleri için ya siteye istedikleri halde mesaj atamama, farklı şeylerle uğraşma ya da siteden hafif hafif uzaklara kayma anlamına gelir bu türden kesin katı kurallar.
Taşlar unutana dek...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
şu an için aktif 4 han var. Ama yavaş yavaş kapatılabilirler. Bizim dediğimiz şu; Madem han hede , höde açacaksınız ozaman bizden izin isteyin. Biz kalkıp kimseya OLMAZ demedik. Ama biz bir diyarsak ozaman kafamıza göre heryere han dikemiyeceğimizi ve hede höde şeklinde handa garip şeyler olmasını sağlayamayız. Sizler adminlerle iletişim içerisinde olun maceralar sizi nasılsa bulur. Sizler kendi sınrlarınız içinde yapabileceklerinizi yapın.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ama o zaman tadı olmaz ki.. Arkadaşlar eğer bir han ilgi görmezse zaten pasifleşir. Ancak bence şu anda aktif her hanın ayrı bir ruhu var.. Bence isteyen herkesin hanının olabilmesi siteye ayrı bir tad getiriyor. Bu bence devam etmeli. Sonuçta savaş karargahı tapınak büyücü kulesinin aksine han o kadar da güç getiren bir şey değil. Kimse ben han müşterilerimi alıp da yandaki kuleye saldırıyorum diyemez. O anda hanında atıyorum yüz müşterisi de olsa bile. O açıdan bence han konusunda esnek olunmalı.. Diğer konularda da rp ile ilgili başlıkla önerdiğim gibi. Bence gerektiğinde tanrılar müdahale edebilir hatta dirak tanrı olarak. Ya da daha güzeli rahiplerini yollayabilirler. Ne bileyim ben sitede bulunduğum sürece her bir handan ayrı ayrı zevk aldım. Aynı her bir karargahtan ve her bir tapınaktan ayrı ayrı zevk aldığım gibi. Sadece ben bu zevki alıyorsam tabii bu gerekli bir neden değil ama bana sanki birçok kullanıcı bu farklı hanların karargahların tapınakların ve gerektiğinde kendi hanını açabilmenin verdiği özgürlükten keyif alıyor gibi geliyor. Bir de benim mi göremediğim bir şey var bilmiyorum ama bana sanki aksıyan bir şey yok gibi geliyor. Ölmek gerektiğinde bile gayet güzel ölünüyor sonuçta. Bence burada uygulanan sistem kendini kanıtladı ve gerçekten çok güzel bir sistem.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
firble, katılıyorum. Aslında biz hanı açarken rekabet olsun iyi bir ortam farklı bir rp olur diye açmıştık. Zamanla han sayısı değişti. Aslında beklediğim gibi bir rekabet sadece başta oldu. Her hanın farklı bir ruhu bar. Ã?atlak kazanı rpye iyice uygurmak için çalışanların hepsini diyar sakinlerinden seçtik sağolsunlar kimse teklifimizi geri çevirmedi. İlk günlerimiz daha hareketliydi.Yapımda ve yayında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum 
Ben hanları karakterler arası ilişkilerin gelişebileceği, ozanların gelip şarkılarını söyleyeceği, hikayelerini anlatacağı yerler olarak görüyorum. Her zaman macera istemiyor insan bazen böyle şeyler istiyor.
Firble'ın kendi hanı olduğu halde bizim hanı da ziyaret eder şiir okurdu. Bunlar hep güzel şeyler:D
Ama adminlerden izin alabilirdik bu konuda hak veriyorum.
İltiraf etmeliyim ki benim karakter de aynı zamanda birçok yerde oluyor ama bunun şu anda durumu etkileyecek birşey olduğunu düşünmediğimden Yapıyorum. Palisdan'ın da dediği gibi yoksa rp yavaş ilerlerdi. Önemli bir durum olduğunda yanlızca tek bir yerde olacağım
Ben hanları karakterler arası ilişkilerin gelişebileceği, ozanların gelip şarkılarını söyleyeceği, hikayelerini anlatacağı yerler olarak görüyorum. Her zaman macera istemiyor insan bazen böyle şeyler istiyor.
Firble'ın kendi hanı olduğu halde bizim hanı da ziyaret eder şiir okurdu. Bunlar hep güzel şeyler:D
Ama adminlerden izin alabilirdik bu konuda hak veriyorum.
İltiraf etmeliyim ki benim karakter de aynı zamanda birçok yerde oluyor ama bunun şu anda durumu etkileyecek birşey olduğunu düşünmediğimden Yapıyorum. Palisdan'ın da dediği gibi yoksa rp yavaş ilerlerdi. Önemli bir durum olduğunda yanlızca tek bir yerde olacağım
Ã?atlak Kazanı açma fikrini ben verdim. Oturup konuşabileceğimiz, güzel bir ortam olmasını istiyordum. Forumlarda da bunu yapabiliyoruz ama her forumun bir konusu var. Ã?atlak kazandaysa istediğin her şey hakkında konuşabilirsiniz.
Hanı açarken adminlerden izin almayı düşündüm ama bu kadar ciddiye alacağınızı bilmiyordum. Normal bir forum başlığı gibi, fr yapıp eğleneceğimiz bir yer gibi düşündüm. Diğer handa açılırken izin almamıştı, ve bir tepki göstermediğiniz için, sorun yok diye düşündüm.
Zaten bir han varken diğerini açmak da ayrı bir eğlence olacaktı, rekabet ortamı yaratacaktık.
Karakterlerin birden fazlı yerde aynı anda olması da gayet normal, fr çook yavaş ilerliyor. Tek bir yerde olup da cevap gelsin diye bekleme sıkıcı olur.
Bence hanımızı kapatmayın. Her gün yeni mesajlar geliyor, sürekli aktif. Bazen sorunlar çıkıyor ama onları da kendi aramızda halletmeye çalışıyoruz.Komik gelebilir kulağa ama ben hanımızı seviyorum. Umarım kapatmazsınız.
Ve aktif olan hanlar bir bedel ödeyecek tam olarak ne anlama geliyor?
Hanı açarken adminlerden izin almayı düşündüm ama bu kadar ciddiye alacağınızı bilmiyordum. Normal bir forum başlığı gibi, fr yapıp eğleneceğimiz bir yer gibi düşündüm. Diğer handa açılırken izin almamıştı, ve bir tepki göstermediğiniz için, sorun yok diye düşündüm.
Zaten bir han varken diğerini açmak da ayrı bir eğlence olacaktı, rekabet ortamı yaratacaktık.
Karakterlerin birden fazlı yerde aynı anda olması da gayet normal, fr çook yavaş ilerliyor. Tek bir yerde olup da cevap gelsin diye bekleme sıkıcı olur.
Bence hanımızı kapatmayın. Her gün yeni mesajlar geliyor, sürekli aktif. Bazen sorunlar çıkıyor ama onları da kendi aramızda halletmeye çalışıyoruz.Komik gelebilir kulağa ama ben hanımızı seviyorum. Umarım kapatmazsınız.
Ve aktif olan hanlar bir bedel ödeyecek tam olarak ne anlama geliyor?
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Her hanın farklı bir haası var zaten. Ölü ruhlarda genel olarak oren inananlarına açılmış bir han. Farklı bir havası var tüm hanların olduğu gibi...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
jesterthedoommaker
- Kullanıcı

yaa bence bu kısıtlamadan çok insanların dikkat etmesiyle olur bir handan bir hana geçerken en azından imalarla bile olsa belirtilse hem rp kesilez hem farklı bi tat gelir yani bi kaç kişi gördüm öle her gördüğü yere atlıyan bu kuralların gevşekliğinden değil insanların dikkatsizliğinde kaynaklanıyo bence...........
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
Whatever you live or not!...