Gölgelerde sinmiş bekleyenler...
Av kelimesi bana her zaman ters gelmiştir hiçbir zaman çok zor durumda kalmadıkça öldürmem zor durumda bile bundan hep midem bulanmıştır. (her nekadar koşullar beni bunu defalarca yapmaya zorlasa da... Neyse ancak eğer örneğin bir dostumun yaşaması için ona işkence eden birini öldürmem gerekiyorsa ipi tercih ederim bence bu yöntemlerin içinde en az ses çıkartan yöntem o diğerlerin hepsinde hasmımızın olası başka düşmanlara haber verecek şekilde çığlık atması muhtemel.
-
Khellendros
- Kullanıcı

Tabiiki hançer gibisi yok.Tabii bi de zehirliyse değmeyin keyfime...
Ama dediğim gibi bir vampiri baştan çıkarıcı bir manzara bu,yani habersiz bir insan ve boynu açıkta.Dişler en zehirli hançerden bile daha ölümcül olabiliyor.Kan tutkusu o kadar baskın oluyorki ve o kadar çıldırtıcı adeta damarlarınıza tanrısal bir güç hücum ediyor ve boynu bir uzanışta kırıveriyor veya parçalıyorsunuz...
İşte budur...
Ama dediğim gibi bir vampiri baştan çıkarıcı bir manzara bu,yani habersiz bir insan ve boynu açıkta.Dişler en zehirli hançerden bile daha ölümcül olabiliyor.Kan tutkusu o kadar baskın oluyorki ve o kadar çıldırtıcı adeta damarlarınıza tanrısal bir güç hücum ediyor ve boynu bir uzanışta kırıveriyor veya parçalıyorsunuz...
İşte budur...
-
feverbeast
- Kullanıcı

İİİİPPP!
"Sopa" iyi gibi görünüyor ama yine de sopayla (hatta spiked'la bile) bayılmayacak adamlar var.
Bir kere "demir top" baştan kaybediyor. Iskalama şansı yüksek. Tutursan bile bayıltma şansı az.
"şişte" ise doğru yeri tutturma olasılığı az. Ya adam hareket ederse?
Bu yüzden ip... Boğulan kişi sadece homurtu çıkarır, bağıramaz.
Aslında sırf bu yüzden Neverwinter Nights'taki avatarım elinde ip olan bir hırsızdı
"Sopa" iyi gibi görünüyor ama yine de sopayla (hatta spiked'la bile) bayılmayacak adamlar var.
Bir kere "demir top" baştan kaybediyor. Iskalama şansı yüksek. Tutursan bile bayıltma şansı az.
"şişte" ise doğru yeri tutturma olasılığı az. Ya adam hareket ederse?
Bu yüzden ip... Boğulan kişi sadece homurtu çıkarır, bağıramaz.
Aslında sırf bu yüzden Neverwinter Nights'taki avatarım elinde ip olan bir hırsızdı
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
-
feverbeast
- Kullanıcı

Bence kendersen en sağlamı illa öldüreceksen şiş.Adama sen kender halinle sopayla gömsen bile fazla tınmaz.İnsansan kafana göre takıl.Gözün kestiyse adamın omuzuna dokun adam dönüp baktımı kafasına indir sopayı dağılsın beyni ortama.Ama temiz bir iş için ipi tercih etmek daha mantıklı.Hem sessiz hem izsiz.
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
Bence de iple sakın öldürmeyi denemeyin, sonra adam kaburgalarınızı kıran bir dirsek atıp aynı iple sizi tavana asmasınyeminer wrote:valla ben dönüp sessizce uzaklaşır ondan sonra da hoş bir büyü yapardım :p
ben de hançeri tercih ederim. ipte karşıdaki çok güçlüyse kurtulma şansı vardır.
şiş en mantıklı ve kesin çözüm sok ana arterine sonra hemen kaç adam kanamadan nasıl olsa yıkılır... Sonra üstüne çıkıp göğsünde sıçrayarak kaburgalarını parçalayıp iç kanama ile işlemi hızlandırabilirsin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Ben zaten bir hırsız değilim. Sessizlik gibi bir huyum yoktur. Top olayı tam bana göre...The_Exile wrote:Demir top olmaz.Çok ses çıkartır.
Sopa ise büyük ve bir hırsıza uymayan bir silahtır.
şiş ise en azından düşmana bir çığlık hakkı verir ki bu affedilmezdir.
Benim tercihim ip.Yada zincir.İyi kullanıldığı taktirde nefes borusu olan herşeyi öldürebilir.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
bence ip yerine yine söylüyorum tel iple bogacagına telle bogarken kes hatta kopar.feverbeast wrote:Bu yüzden ip... Boğulan kişi sadece homurtu çıkarır, bağıramaz.
telin taripi iki tane tutabilmek içi,n agactan yapılmısh ele tam oturan istege göre opsiyonel kaymaması için deri kaplamalı tutma yerleri ve arasında gerili yaklashık yarım metre ince ama cak dayanıklı tel.
avantajları kesici tutulamaz eskimez yanmaz kesilemez