Norticus abi ne sıteler var ıstersen bende 20 taneye yakın avatar var sana godnerebılrım.Norticus wrote:katılıyorum ama druid resmi bulamıorm adam gibi
Metal müzik ve frp...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
XtroTheArctic
- Kullanıcı

metal müziğinde frp den farkı yok çünkü olanı değil olması gerekeni yaşatıyor adama.helese bazı gruplar varki kopartıyor gaza getiriyor (manovar =hand of doom,warriors of the uni. world,demon whips gibi )
metalsiz bir frp düşleyemiyorum savaş sahnelerinin vaz geçilmezi bence helese haggard yokmu
.tavsiye ederim balis poleduerus conan the barbarian soundtracları
metalsiz bir frp düşleyemiyorum savaş sahnelerinin vaz geçilmezi bence helese haggard yokmu
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
-
AresMajere
- Kullanıcı

Selam millet..Ben olaya biraz daha farklı bakıyorum.Bizim frp oynarken hayal ettiğimiz ortamları adamlar müzikleriyle ve şarkı sözleriyle canlandırıyorlar adeta.Durum böyle oluncada ikisini ayırt etmek zor,birde gaza getirme unsuru var tabii.Ama oyun oynarken metal müzik mi gider o tartışılır. Yani gothic müzikler veya bazı enstrümental müzikler çok daha ii havaya sokuyor bence
AresMajere wrote:Selam millet..Ben olaya biraz daha farklı bakıyorum.Bizim frp oynarken hayal ettiğimiz ortamları adamlar müzikleriyle ve şarkı sözleriyle canlandırıyorlar adeta.Durum böyle oluncada ikisini ayırt etmek zor,birde gaza getirme unsuru var tabii.Ama oyun oynarken metal müzik mi gider o tartışılır. Yani gothic müzikler veya bazı enstrümental müzikler çok daha ii havaya sokuyor bence
Buda gösterirki bu olay kişiden kişiye değişiklik gösterir
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Exile çok güzzel bişi sölemiş...Arabeskin hitap ettiği kitle,Hip-Hop'un,Pop'un hepsi ayrıdır...Ama Frp ve Metalin hitap ettiği kitle aynıdır.Bende iki yıldır frp ile haşır neşir olmama rağmen yeni metal dinlemeye başladım,metallica pek sevmedim(bazılarınız "Metallica bir tutkudur dinlemeyen yutkunur"diyebilir...) ama rammstein dinliyorum tavsiye ederim....
Jacta alea est.
BEn buna katılıyorum ayrıca celestial da caz gerçektir müziktir diyerek zevkli bir insan olduğunu belirtmiştir.The_Exile wrote:Frp ile metal müzik ayrı şeylerdir.Ancak hitap ettiği kitle aynıdır.Tek ortak noktaları budur.Tabii bunun örneğini çoğu alanda görüyoruz.Arabesk'in hitap ettiği kitleyi düşünün mesela.
HEr ne kadar frp ye uymasada müzük alt taban genişliği bakımından dünyanın en iyi müzik türlerindendir.
bence en uygun müzik metal değildir.mesela ben bi keresinde klasik müzik dinlemiştim gayet iyi oluyo rahat ve kaliteli bir oyun oluyo.ama metal diyorsanız tabiki power metalin kralı blind guardian iyi gidergermabud wrote:Muzik olmadan kuru kuru frp gitmez.FRP'ye en uygun müzik türü metaldir bence.Hatta hayata en uygunu.Mesala şu anda Therion-Lemuria dinliyorum.FRP ile de en iyi Therion gider zaten.
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.