olm başlıı okumadın mı yazıyo orda ankarada diye... alla alla.. hem, kirletme başlıı bakıyım.. izmir, çık aradan, ehem... ewt arkadaşlar yok mu beni oyuna alıcak?
walla burak abim istersen ben herzaman oynarım bilirsin yani beni (çok az da olsa) yani ne zaman istersen olur üstelik canıma minnet yaw ne demek öle ama 1 kişi pek zewkli olmuyo ben dm olucam da başka player bulmak lasım
bu arada dminiz warsa ben oyuncu olmayı da çok sewiyorum yani beni joker kart olrak düüşünün ama oynatabilirim ne demek
ağustos ortasına doğru iki aylığına ankaradanım. birşeyler ayarlayabiliriz ama sanıyorum ki bir sürü eleman o arada tatilde olucak. neyse, irtibat yaaprız.
kardeşim ben seni hiç online görmüom ki mrb diyim. telefonnan diyosan, telefonum bozuldu maalesef, cidden. oyun konusuna gelince, ben daha uzun soluklu bişiy düşünüyorum, o yüzden DMe de uyarsa seni misafir oyuncu olarak seanslara katarız, ok?
beni öle sorun çıkaran bi dm olarak zannetmeyin yaw genelde ii huylu bişeyimdir ama en son gorathın kender olduu bir oyunda gorathın üstüne bir ejder dışkılamıştı o kadar yani sadece kenderin sinirine sinir ouyorum
P.S. : bu arada gorathın arkasından çok "b.k yoluna gitti" diye konuşmuştuk tabii kendisi bilmiyo