"CÖCE GORATH'IN HAYATI" üzerine...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Cüce Gorath'ın hayatının bu kadarla sınırlı olduğunu düşünmüyorsunuzdur umarım. O ki alemin en cücesi ünvanını bile aldı
Yakında dostum gelicek hiç korkma. Yazdım ama henüz yayınlayamıyorum. Düzenlemeler lazım...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Eh meşhur oldun tabi Efla.
İkincisini devam olarak ekliycem şimdi. Umarım onuda beyenirsiniz. Gerçi hepinizin bildiği olayların bir düzenlemesi gibi ama bunu diğer cehennem bölümlerine geçiş olarak yazmak zorundaydım yani...
İkincisini devam olarak ekliycem şimdi. Umarım onuda beyenirsiniz. Gerçi hepinizin bildiği olayların bir düzenlemesi gibi ama bunu diğer cehennem bölümlerine geçiş olarak yazmak zorundaydım yani...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
İkincisini okudum izlenimlerim değişti (En azından benimle ilgili kısmında)
Gerçekleri yansıtmıyor. Abicim o ne öyle majentayla beni korkak yapmışsın. Ben korkudan çığlık atarak kaçtığımı ve bu yüzden büyü yapamadığımı hatırlamıyorum. Ve bu yüzden bir özür bekliyorum (Eminim ki majenta da tezgahın arkasına saklanma konusunda aynı şeyleri düşünüyordur)
Lütfen arkadaşlar olayların aslını Ã?atlak kazanın sayfalarına bakarak öğrenin
Gerçekleri yansıtmıyor. Abicim o ne öyle majentayla beni korkak yapmışsın. Ben korkudan çığlık atarak kaçtığımı ve bu yüzden büyü yapamadığımı hatırlamıyorum. Ve bu yüzden bir özür bekliyorum (Eminim ki majenta da tezgahın arkasına saklanma konusunda aynı şeyleri düşünüyordur)
Lütfen arkadaşlar olayların aslını Ã?atlak kazanın sayfalarına bakarak öğrenin
Puhahahaha Efla beyendiğini itiraf et. Özellikle Majentanın buçukluk üzerinde zıplaması süperdi. Bu benim ellerimden çıktı arkadaşım bu yüzden bu şekilde. İstersen sende aynı konuyu anlatan bir hikaye yaz. Birde senin ellerinden çıkanını okuyalım. Eminim farklı bir görüşü beğenirim. Fark lazım biraz.
Ya dediğim gibi sadece üçüncü süper hikayeye bir geçiş nitaliğinde bu ikincisi. Zaten Ã?atlak Kazandakileri aynen yansıtmak istemediğimden bu şekilde yazdım. Okuyucu biraz aksiyon ve komediye muhtaç. Bilmem anlatabiliyormuyum. Eh bu durumda majenta ile sende komedi öğeleri olup çıktınız.
Ama bence ikinci hikayenin kahramanı siz ikinizsiniz. Kesinlikle dalga geçmiyorum. Senin ifritin altında ezilmemek için kaçman süper. Birde Majentanın saklanma olayı. Koptum yazarken inan bana. Herkesin görüşlerini bekliyorum. Cehennem yıllarını yazdım ama bir kaç gün için yayınlıyacağım...
Ya dediğim gibi sadece üçüncü süper hikayeye bir geçiş nitaliğinde bu ikincisi. Zaten Ã?atlak Kazandakileri aynen yansıtmak istemediğimden bu şekilde yazdım. Okuyucu biraz aksiyon ve komediye muhtaç. Bilmem anlatabiliyormuyum. Eh bu durumda majenta ile sende komedi öğeleri olup çıktınız.
Ama bence ikinci hikayenin kahramanı siz ikinizsiniz. Kesinlikle dalga geçmiyorum. Senin ifritin altında ezilmemek için kaçman süper. Birde Majentanın saklanma olayı. Koptum yazarken inan bana. Herkesin görüşlerini bekliyorum. Cehennem yıllarını yazdım ama bir kaç gün için yayınlıyacağım...
Hikayenin devamını merak ediyorum Gorath.. Umarım kızmazsın ama ben de olanları kendi gözümden anlatmeyı düşünüyorum. Sonuçta ozanım di mi ama? Rahip olduğumdan bile fazla üstelik. Hem ilerde diyar tarihçilerinin elinde birden fazla kaynak olursa tarihi daha iyi yazabilirler. : )
Dediğim gibi hikayenin devamını cehennemden çıktıktan sonra olanları bekliyorum. Umarım yazarsın.
Dediğim gibi hikayenin devamını cehennemden çıktıktan sonra olanları bekliyorum. Umarım yazarsın.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Devamını yazıyorum hatta yazılmış bir bölüm var. Atıcam yakında. Senin kendi gözünden anlatmana kızmam. Zaten bende birisinin çıkıp bunu anlatmasını bekliyorum ama cehennemde yaşadıklarım bu kadar eğil. Dahası var. Sonuçta on yılı bir kaç bölüme sığdırmamalıyım. Her şeyi ile yaşadıklarımı anlatmalıyım. Dur devamınıda atıyım.
At bakalım benim de cehennemde yaşadıklarım var ama oraya gelinceye kadar daha çook var.. Henüz kendimi toparlamayı bile başaramadım. Yazmaya başlamak için. : )
HARBE GİDEN
Bence sen kendi hayatını anlat. Böylece bir yerde ikimiz çakışırız daha iyi bir konu örgüsü çıkar. Beşinci bölüm işkence saatlerini attım bu arada.
Evet hadi bakalım benim asıl beklediğim bölüm yedinci bölüm olacak.. Sadece bir açıdan gerçekleri yanlış hatırlıyorsun gibi geliyor. Neyse sanırım daha epey uzun bir zaman alacak ama benim hikayem bittiğimde oradan da karşılaştırma şansı bulur diyar tarihçileri.
HARBE GİDEN