Abi istanbullu olsan çok yer söyleyebilirdim ama izmirde hiçbiryer bilmiyorum. o kitabın üçüncüsünü kazara ing okudum. oldukça hoşuma gitmişti ama 1 ve 2 yi okuma şansım olmadı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Ben Tanışmaların üçünü de buldum İzmir'de ama nerde olduu bi türlü aklıma gelmio.Ama kesin olabilecek bi kaç yer sayabilirim istersen.Daha iisi seni ben götürüüüm sen gelince İsviçreden.Nasıl fikir??
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Valla gerekli şeyler gerekli şeyler diyorduk ben bir gittm açıkçası hayal kırıklığına uğradım hemde çok.Zannetiğim hiç bir şey yoktu.Ufak figürler , bez haritalar , diyarlardan kahramanların belki de makotları olmalı bence.Bu türe şeyler yerine daha çok çizgi roman kahramanları var bana sandığımdan çok daha az hitap etti gerekli şeyler...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
ya beyler kusura bakmayın ama benim hiç hoşuma gitmedi tanışmalar...özellikle te sturm la kitiaranın olayı...tamam ilginç olailir de bi yerden sonra sıkıcı olmaya başladı...Tabi bu benim düşüncem
Evet eski seviyesini korumuyo kitaplar... ekonomik sebepler yüzünden çıktıkları belli oluyor... ama hepsini de çöpe atamayız.. yine de birçok kitaptan hala daha iyiler.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k