En Sıkı Düşman

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

ben ne drizzt'in ne conan'ın nede bruneur battlehammer'ın öfkesiyle yüzleşmek istemezdim en çamuru ise artemis sanırım uyuz herif hiç bırakmıyor adamın peşini .işin felsefesine girersek en büyük düşman geçmişte yaptığınız kötülüklerin ödenmesi gereken bedelleridir ve en nihayetinde egonuzdur ego :D hapseder sizi eylemlerin köleliğine ben idosuna.tabularınızın esiri olursunuz gerçek benliğinizi ,gücünüzü kaybedersiniz.beyniniz istediği kadar özgür olsun ruhunuz tutsak olduğu sürece zihninizde ne yarar bu dünya bu yaşam :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

tifileray wrote:benim aklıma gelen en sıkı düşman soth ve melkor.
Lord Soth demişsin ama Soth bile Raistlin karşısında eğilmiştir...
Ve Raistlin ile Soth Arasında şöyle bir diyalog geçer..

"Tek bir sözle öldürebilirm. Düşmanlarımın ortasına alev topu fırlatabilirim. Sadece Temaslarıyla yok edebilen bir bölük iskelet komuta ediyorum. Hizmetinde olduklarımı korumak için buzdan bir duvar yükseltebilirim. Görünmez olanlar benim gözlerime görünür. Sıradan büyü benim varlığım karşısında ufalanır" "Ama bir usta karşısında da eğilmeyi bilirim"[/i] işte bunda sonra Vaybe dedim.. :D[/u]
"For Blood And Honor"
Helm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helm »

Bence insanın en kötü düşmanı içindeki ''Büyük güç ' arzusudur.Ã?ünkü güç herzaman aydınlık yoldan geçmediği gibi ona sahip olmanın kısa yolu karanlık yoldan gitmektir.Özellikle büyü ile ilgilenen kişiler için geçerlidir.Tabi bu benim fikrim.Sonuçta aydınlık yoldan gitmek herkesin tercihi değildir.

Ayrıyeten bence ''büyü'' de insanın en büyük düşmanıdır.Ã?ünkü büyü yapmaya yeni başladığınızda büyü size çok masum gözükür.Ama aradan yıllar geçince dönüp arkanıza baktığınızda görürsünüzki hiçbir şey göründüğü gibi değildir.Ve sonra bir bakarsınızki büyü hayatınızı mahfetmiş ve sizi deliye çevirmiştir.Ama ona sahip olduktan sonra bırakmanızda imkansız denecek kadar zordur.Ã?ünkü siz onu bıraksanızda o sizi bırakmaz.Bunları tecrübelerime dayanarak söylüyorum ama doğru olduklarını asla bilemeyiz benimde bilge biri olmadığım işe katılırsa..
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Valla Drizztten sıkı düşman olmaz.Baktın adam peşine takıldı af dilersin "gözünün yağını yiyim drizzt abi"dersin affeder canım ciğerim yüzeye çıkmış kara derili elfim.
En kötüsü kötü yönelimi olan insanları düşman edinmek.Denildiği gibi Artemis Entreri'nin düşmanlığı fecii olabilir.Paranoyak olunur maazallah.Szass Tam'danda korkmak lazım nazik falan ama öfkelenirse aman aman benden uzak allaha yakın.Sonra efendim Tempus'un öfkesini düşünmek bile insanı korkutuyor.Sonra Guenwhyvar varki şirindir falan ama o pençeler deler geçer adamı.
Başkaa Lord Soth'dan korkmak lazım.Gerçi bütün undeadlerden korkmak lazım diyebiliriz.
Onun dışında Darksun'a gidersek Rajaat'tın öfkesinden korkmak lazım.Adam salar şampiyonları ortaya hangi birinden kaçacaksın?
Post Reply