En iyi evil büyü??
tıpkı bir knorometre gibi değil mi. onu ancak sayabilir ve ben zamanı yönetiyorum diye kendini avutabilir. inkar ediyorsun diyorsun ben neden kabul etmediğimi belirttim ve siz ancak sen istesen de istemesen de diye yetersiz bir cevap veriyorsunuz açıklayın bana nasıl oluyor da hüküm sahibi oluyor dragonfire zamanın üzerinde. daha önce bana zamanın varlığınbı açıklayın da ordan başlayalım isterseniz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
ne yani paladineey şimdi bu güneş dursa zaman duracak mı? yani senin efendin güneşe hükmesiyor o da zamanı belirliyor öyle mi?
peki bu güneş denilen yıldız yok olsa zaman duracak mı? yoksa dünya ters tarafa dönmeye başlarsa zaman tersine mi dönecek...
ahhh siz ölümlüler bir türlü kurtulamadınız şu batıl inançlarınızdan.
peki bu güneş denilen yıldız yok olsa zaman duracak mı? yoksa dünya ters tarafa dönmeye başlarsa zaman tersine mi dönecek...
ahhh siz ölümlüler bir türlü kurtulamadınız şu batıl inançlarınızdan.
güç amacın, k
güç amacın, k
ama benim bildiğim örnekler doğru olur mesela üçgenin içaçılarının 180 derece olduğu bir üçgen ölçerek gösterilir bir kare değil. sen bana zamanla tamamen alakasız şeylerle cevap veriyorsun ki bununn sana hatırlattığım için uıtanıyorum. zamanla güneş arasında alaka kurabilmen beni bile şaşırttı normal şartlarda bırakırdım herkes bu saçma örnekle dalga geçsin diye ama bu kez seni uyardım. ve ben neden saçma olduğunu da açıkladım. var sa bir itirazın dediklerime onları söyle bakalım. önceki mesajımda söylediklerimden birisi yanlış mı söyle.. ya d a kabul ety bir knorometreden öteye gidemeyeceğinizi.
güç amacın, k
güç amacın, k
çok ilginç bir olay....
peki sana birşey hatırlatmak istiyorum. hala birşey açıklamıyorsun sadece kafanda oluşmuş dogmaları bana söyleyip duruyorsun. senin böyle düşündüğünü bu başlığı okuyan herrkes biliyor zaten neden açıklayıp duruyorsun ki. bana bunu ispatlayacak şeyler söyle mesela. bana bu zamanın var olduğunu dinamik olduğunu ispatla. ben sana söylüyorum akışkan gibi görünmesinin zamanın bir sebebi vardır o da etki tepki. her olay başka bir olaya gebe her olay bi olayın sonucu. ve etki tepki devamlı olduğundan devamlı değişim var ama etki ve tepkinin toplamı asla değişmez ve her olay evrende aynı tepkiyi alır aynı etkiden. bizim varlığımız yaşamımız sadece bir döngünün parçası ve bu sonsuz döngüye değil hükmetmek anlamak bile knorometreniz için olanaksızmış ki onun üzerinde hüküm çıkarıyor kendine...
yeminer the lich
peki sana birşey hatırlatmak istiyorum. hala birşey açıklamıyorsun sadece kafanda oluşmuş dogmaları bana söyleyip duruyorsun. senin böyle düşündüğünü bu başlığı okuyan herrkes biliyor zaten neden açıklayıp duruyorsun ki. bana bunu ispatlayacak şeyler söyle mesela. bana bu zamanın var olduğunu dinamik olduğunu ispatla. ben sana söylüyorum akışkan gibi görünmesinin zamanın bir sebebi vardır o da etki tepki. her olay başka bir olaya gebe her olay bi olayın sonucu. ve etki tepki devamlı olduğundan devamlı değişim var ama etki ve tepkinin toplamı asla değişmez ve her olay evrende aynı tepkiyi alır aynı etkiden. bizim varlığımız yaşamımız sadece bir döngünün parçası ve bu sonsuz döngüye değil hükmetmek anlamak bile knorometreniz için olanaksızmış ki onun üzerinde hüküm çıkarıyor kendine...
yeminer the lich
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Slm.En güçlü büyü Finger of Death olabilir ancak NWN oynadıysanız orda son düşman bana dakkada bi WEIRD yaptığı için oyumu weird'a veriyorum.(death immunity vardı iiki)
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Weird bu ama bana hiç de evil bi büyü gibi gelmiyo açıkçası. ha, iyi büyüdür o ayrı.Weird
Illusion (Phantasm) [Fear, Mind-Affecting]
Level: Sor/Wiz 9
Targets: Any number of creatures, no two of which can be more than 30 ft. apart
As phantasmal killer, except it can affect more than one creature. Only the affected creatures see the phantasmal creatures
attacking them, though the character sees the attackers as shadowy shapes.
If a subject"s Fortitude save succeeds, the subject still takes 3d6 points of damage and is stunned for 1 round. The subject"s
Strength score also drops 1d4 points for 10 minutes. A stunned creature can"t act and loses any Dexterity bonus to AC.
Attackers gain +2 bonuses to attack it.
Finger of Death konusunda yeminere katılıyorum, power word:kill varken finger of death o kadar güçlü gözükmüyo ama onu yapacak büyücü nerde?
War, war never changes...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Weird en evil olmayabilir ama Power Word Kill kesinlikle diil.Bi kere adamların 100'den az canı olması lazım ki bu büyüyü yapabilen bir büyücünün en az 150 canlı adamlarla kapışması lazım(exp meselesi)
He o zaman oyumu Time Stop'a veriyorum.Daha şeytani ne olabilir.Kimse kıpırdamıyo,bi tek sen kıpırdıyorsun.Bunun bir savaşta nası olcağını düşünün.Karşınızda sap gibi durmuş adamlar!
Meteor Swarm'ın da hakkını yememek gerek.Yani dünyada kaç tane 20d6 vuran büyü var ki!?
He o zaman oyumu Time Stop'a veriyorum.Daha şeytani ne olabilir.Kimse kıpırdamıyo,bi tek sen kıpırdıyorsun.Bunun bir savaşta nası olcağını düşünün.Karşınızda sap gibi durmuş adamlar!
Meteor Swarm'ın da hakkını yememek gerek.Yani dünyada kaç tane 20d6 vuran büyü var ki!?
öncelikle, power word:kill hakkında bişiy söyliyim. belki gözden kaçmıştır diye. PW:k, 100 HPden az karakterlere karşı etkilidir; fakat bu 100 HP değeri, o karakterin anlık HPsine bağlıdır. yani, normalde 150HP li bi fighter, çeşitli nedenlerden ötürü 100 HPnin altına inmişse, PW:k, bu karakter üzerinde etkilidir. hani, belki dikkatlerden kaçmıştır die şeettim.
time stop ve meteor swarm da gayet güçlü büyüler ama, şahsi olarak benim evil'dan annadığım bu değil. tartışmaya derinlik kazandırması bakımından horrid wiltingi önereyim. biliyorum, en güçlüsü diil; ama gayet hoştur ve bence evil'dır.
time stop ve meteor swarm da gayet güçlü büyüler ama, şahsi olarak benim evil'dan annadığım bu değil. tartışmaya derinlik kazandırması bakımından horrid wiltingi önereyim. biliyorum, en güçlüsü diil; ama gayet hoştur ve bence evil'dır.
War, war never changes...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

İşte en evil büyü geldi.(tabi bence)
IMPLOSION(bilmeyenler için bakınız Cleric 9.level büyüleri)
artık bu da evil diilse daha ne olsun.Adam hiçbir şeyden habersiz--eğer spell penetration'unuz varsa bu bi ejderha bile olabilir-- dururken birden bir büyü sözü duyuyo ve bu duyduğu son şey oluyo.Süperrrr...

IMPLOSION(bilmeyenler için bakınız Cleric 9.level büyüleri)
artık bu da evil diilse daha ne olsun.Adam hiçbir şeyden habersiz--eğer spell penetration'unuz varsa bu bi ejderha bile olabilir-- dururken birden bir büyü sözü duyuyo ve bu duyduğu son şey oluyo.Süperrrr...
Horrid wilting bana da oldukça uygun geldi ama power world kill in save inin olmaması ve direk olarak 100 hp nin altındakileri öldürmesi bana oldukça uygun gibi geldi. evil bir büyü olduğunu düşünüyorum ve büyücülere karşı kullanılabilecek en iyi büyülerden hatta savaşçılara karşı bile.
güç amacın, k
güç amacın, k