Frp'de Tanrı Mevzusu.

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?ook güzeel ben hint mitolojisini geçekten çok güzel okumuştum. Ama tanrıları da nesneleri de hem birbirine ait hem de ne kadar farklı olduklarını çok güzel gösteriyorlar mütiş bir şe dorusu önerecein kitap varsa bulursan alırım vallah.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Arcuna
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arcuna »

bu arada yeni nickim budur (nezihbil di eskiden) . bhagavad-gita tanrının şarkısı (yol yayınları) kapağında kocaman bir ohm ( om ) işareti var. yunan mitine hiç benzemiyor daha çok lao-tzu gibi . erdemlilik ve bilgelikten bahsediyor. mit olmasını sağlayacak pek az şey var. bunlardan bir tanesi tanrıyla yaptığı sohbet.ama guzel kitap.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ohm işretini senden duydum ilk kez yaaa aslında bence neden bu işareti şeye aktarmıyoruz galerilere olur mu bence çok da güzel olur diyorum ben ve size de fikrinizi sormadan edemiyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Evet aslında tanrılar divine ve arcane magic'te aşmış büyücüler olarak görünüyor.

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Evet aslında tanrılar divine ve arcane magic'te aşmış büyücüler olarak görünüyor.
aslında tanrılık bundan çok daha fazlası. tanrıları ve yarı tanrıları divine being yapan sadece güçlü büyüleri diildir. ilahi bi mertebeye ulaşmak için gerekenler bundan fazla olduğundan dolayı nice güçlü büyücüler tanrı değillerdir. bkz. halaster...
War, war never changes...
Post Reply