Bursada Frp...
biz 18:00 gibi şibumi'de buluştuk...
ancak çok gürültülü bir ortam olduğu için de yaklaşık 19:45 gibi kalktık ve KA-Pub'a gittik...
ilk buluşmadan ilk önemli sonuçlar...
bir aksilik olmazsa 01.07.2004'te www.frpbursa.com sitesini yavaş yavaş canlandırıyoruz...
içerik henüz tam kesinleşmedi ama ilk etapta oynadığımız oyunların hikayelerini, kahramanların kendi ağzından yazmayı planlıyoruz...
sonra istek ve ihtiyaca göre içerik genişleyebilir...
artık bir sonraki buluşmayı daha sakin bir yerde organize edip daha fazla katılımcının olmasını umut ediyorz...
ancak çok gürültülü bir ortam olduğu için de yaklaşık 19:45 gibi kalktık ve KA-Pub'a gittik...
ilk buluşmadan ilk önemli sonuçlar...
bir aksilik olmazsa 01.07.2004'te www.frpbursa.com sitesini yavaş yavaş canlandırıyoruz...
içerik henüz tam kesinleşmedi ama ilk etapta oynadığımız oyunların hikayelerini, kahramanların kendi ağzından yazmayı planlıyoruz...
sonra istek ve ihtiyaca göre içerik genişleyebilir...
artık bir sonraki buluşmayı daha sakin bir yerde organize edip daha fazla katılımcının olmasını umut ediyorz...
Re: Bursada Frp...
Ani ben bursalıyım bursadayım hala...Sharkey wrote:Bursaya geleli yaklaşık 2 ay oldu... Geldiğim yerde de benden başka Frp ile ilgilenen bir Allahın kulu bile olmadığından Bursaya geldiğim için çok mutlu idim... Henüz bir oyun deneyimim olmadı yinede baya bişiler okudum ettim vs vs vs ... Fakat hala Bursada Frp ile ilgilenen birini bulabilmiş değilimBursalı arkadaşlar nerelerde takılırlar ne yaparlar, ne ederler bi yazim dedim... Birde aralarına benim gibi tecrübesiz bir oyuncuya yer varmıdır merak ettim
Aloooo
Beyler 60s benim mekanımdır sahibini de tanıyom isterdseniz böyle bir ortam yarata biliriz. sorun olmaz ama yardımıznız gerekli...
bu bahsi gecen 60s wildin oradakimi?(arap sükrünün altı?)
eger oraysa, nası frp oynamayı dusunduunuzu cidden merak ettim *:O*
yani son ses haggard, cradle felan calarken frp bi garip olur gibime geldide :cikcik
60sda benim bildigim bi turkce oyun seti var, ki turkceside acaip komik cin alinin maceralarına donmus guselım frp..
tabi yinede hiç yoktan iidir.. de ne biliim...
eger oraysa, nası frp oynamayı dusunduunuzu cidden merak ettim *:O*
yani son ses haggard, cradle felan calarken frp bi garip olur gibime geldide :cikcik
60sda benim bildigim bi turkce oyun seti var, ki turkceside acaip komik cin alinin maceralarına donmus guselım frp..
tabi yinede hiç yoktan iidir.. de ne biliim...
Re: Aloooo
feryat wrote:Beyler 60s benim mekanımdır sahibini de tanıyom isterdseniz böyle bir ortam yarata biliriz. sorun olmaz ama yardımıznız gerekli...
durum biraz karısık galiba..akinnika wrote:bu forumun sayfaları arasında bir yerlerde başka arkadaşlar 60's in sahibinin değiştiğini ve artık frp oynanmadığını yazmıştı...
Herkese Selamlar arkadaşlar bende BURSAdanım ve sizlerle tanışıp Rp lere katılmak istiyorum Qu'el'saruk ile tanıştım zaten tanırsınız büyük ihtimalle hadi baa bilgi verin bni zahmet buluşma ne zaman felansa
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
ARKADAşLAR YİNE BEN Bursada bir çok Mekanımız var ve çok rahat rp kasabileceğimiz yer ve hepsinin sahibini tanıyorum olmassa benim altıparmakta kendi cafem var
burada kasarız ama bi iletişim zinciri gerekli herkes tel numarasının harbi adını soyadını mail adresini beni cagri_pacin@mynetl.com adresine atsın ama başlığını Rp die belirtsin veya daha önceden böyle bişi yapıldıysa bana haber verilsin fprbursa.com adresinede yardımımı yaparım ne gerek ise hayde biraz canlanalım...
burada kasarız ama bi iletişim zinciri gerekli herkes tel numarasının harbi adını soyadını mail adresini beni cagri_pacin@mynetl.com adresine atsın ama başlığını Rp die belirtsin veya daha önceden böyle bişi yapıldıysa bana haber verilsin fprbursa.com adresinede yardımımı yaparım ne gerek ise hayde biraz canlanalım...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Sen kendini bir tanıt hele....
Ve neredensin anladığım kadarıyla 60s senin mekanın bende oralarda takılırım....
Papirüs zeppelin felan.....
Teknik konularda yardımcı olabilirim...
Arşiv derseniz ne istiyorsunuz onu belirtin....
Arşive yardımcı olabilecek Qu'el'saruk die bi abimiz var Resim yada Döküman tarzında veri bulabileceğinni söyledi...
Top şimdi sizde hade bakalım...
Ve neredensin anladığım kadarıyla 60s senin mekanın bende oralarda takılırım....
Papirüs zeppelin felan.....
Teknik konularda yardımcı olabilirim...
Arşiv derseniz ne istiyorsunuz onu belirtin....
Arşive yardımcı olabilecek Qu'el'saruk die bi abimiz var Resim yada Döküman tarzında veri bulabileceğinni söyledi...
Top şimdi sizde hade bakalım...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Merhaba,findor wrote:Bursada bir çok Mekanımız var ve çok rahat rp kasabileceğimiz yer ve hepsinin sahibini tanıyorum olmassa benim altıparmakta kendi cafem var
burada kasarız ama bi iletişim zinciri gerekli...
bu birçok mekandan birinde buluşalım öyleyse...
senin için hangisi uygun? Hangi gün uygun? İstersen Etkinlikler sayfasındaki Bursada Buluşmalar başlığına cevap bırakabilirsin, buluşma organizasyonlarını oradan takip edelim...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -