Ufak bi Öadır
ona yaklaşan cübbeli bir adam wardı kukuletası başında yanında dururken kukuletasını kaldırdı burası Lord Dragonfire'ın tapınağıdır ben ise onun 2. başrahibi just_win hoşgeldin tapınağımıza onun ulu gücünü hissetmen senin Dragonfire'a bir bağlantın olduğunu gösterir
Dragonfire'ın inananı mı olmak istiyorsun freya ona sonsuz bağlılığını sunup onun için gerekirse ölmek istiyor musun? bana bunu cewapla freya eğer öyleyse bundan son derece hoşnut olurum.
Dragonfire'ın inananı mı olmak istiyorsun freya ona sonsuz bağlılığını sunup onun için gerekirse ölmek istiyor musun? bana bunu cewapla freya eğer öyleyse bundan son derece hoşnut olurum.
çok zaman geçti çok şey değişti...
Karanlık iyice çökmüştü artık.Sabahleyin YesTErFoX'un beynini yakan güneş yerini Ay'la değiştirmişti.YesTERFoX ayı görmek için kafasını kaldırdı ama ağaçlardaN hiçbir şey göremedi.Zaten önünüde zor görüyordu.Görüş mesafesi en fazla 2 metreydi.Aniden 100 metre kadar uzağında bir çadır gördü.İlk önce kendi kendine düşündü.Daha demin önündeki ağaçları zor seçen YesTERFoX 100 metre kadar ilerdeki çadırı nasıl seçmişti.Hatta gördüğünede emin değildi sanki içinde bir şeyler olmuştu da farkettirmişti bu çadırı.İlk başta şaşırdı ama çadıra yaklaştıkça bu şaşkınlık yerini bir korkuya bıraktı.Ã?ünkü etrafta hiçbir şey yokken bu küçücük çadırın burda ne işi vardı.YesTERFoX'un alt dudağı titremeye başladı.Sonra bunları düşünmekten vazgeçti.Ã?adıra iyice yaklaşmıştı.Gerçekten çok heyecan vericiydi.Kendini rahatlatmak için gökyüzüne baktı ama gökyüzüde insanı hiç rahatlatacak vaziyette değildi.Nihayet çadıra varmıştı.YesTERFoX derin bir nefes alarak yüzünü ovuşturdu ve bütün cesaretini toplayıp çadırın içine girdi.Küçücük çadırın içinin sonu gözükmüyordu.YesTERFoX etrafı iyice süzmeye koyuldu.Herşey düzenli ve yeniydi.Aniden gözüne bir şey takıldı.Bu YesTERFoX'un 80-90 metre kadaruzağında olan eski bir taş kolondu.Ama bu taş kolondan başka bir tane yoktu.Tekti.Bu taş kolonun neyi tuttuğunu anlayamamıştı ve ucu da yükseklerde gözükmüyordu.YesTERFoX buranın büyülü olduğunu anlamıştı.Ama bayağı uzağında duran bu taş kolonun üstündeki oymalar sanki hemen yanındaymış gibi gözüküyordu.Aniden kolonun üstündeki oymalar hareket etmeye başladı ve YesTERFoX bu oymaları seyre daldı.
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
hoşgeldin yesterfox diye bir ses duydu bu kişi buraya içindeki inançla geldiğini biliyorsundur herhalde bir kişi içindeki inançla buraya ihtiyaç duyarsa karşısında görür tapınağımızı nerede olursa olsun zira bu tapınağımızın büyülü özelliklerinden biridir içindeki inancın kuwweti cidden büyük we paladinliğe de çok yatkın ama söyle bana güvenin nasıl tanrımıza sonsuza kadar sadakatini besleyip sonsuza kadar inanacak mısın söyle bana son anında bile onun düşüncesini aklında barındıracak mısın ona asla karşı çıkmayıp her zaman onu sawunacak mısın bunların cewabını bana wer yesterfox bunu bekliyorum derken karşısında yürüyen bir cübbeli adam geldi we yaklaştığı sıra kukuletasını açtı gülümsüyordu yesterfox cesaret wermek istercesine...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Squan çadıra gelmişti.İçine bir huzur dolmuştu.Gözlerini kapattı ve bu anı biraz daha uzatmaya karar verdi.Sonra gözlerini açtı.İçeriye doğru bir hamle yapmıştı.İçerisi kalabalık gözüküyordu.Başrahip ortada diğer iki yanındada tanımadığı başka iki kişi vardı.Köşeye doğru ilerleyerek onları izledi.BaşrahiBin işini bitirmesini bekliyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
YesTERFoX oymaları seyrederken bir şeyler duydu bu inancıyla ilgiliydi bu yüzden biraz şaşırdı.YesTERFoX aniden geriye birkaç adım attı.Daldığı oymalardan kendini aldı ve kendisine doğru gelen cübbeli bir adam gördü.YesTERFoX biraz ürktü ama korkusunu göstermek istemedi.Ã?ünkü bir paladin olmak istiyordu hiçbir şeyden korkmak istemiyordu bir paladin gibi korkusuz olmak istiyordu.Karşısındaki adam artık iyice yaklaşmıştı.YesTERFoX adamın gülümsediğini görünce oymaları seyrederken duyduğu herşeyi hatırladı ve içinde bir güven doğdu.Artık korkmuyordu.
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
Squan başrahibin kendisini çağırdığını gördü.Nezaketle başını sallayarak rahibin önüne kadar gitti.Selam vererek;
-Nasılsınız sayın rahip??
Just win de onun selamına karşılık vermişti.Squanın yüzüne gülümseyerek bakıyordu...
-Nasılsınız sayın rahip??
Just win de onun selamına karşılık vermişti.Squanın yüzüne gülümseyerek bakıyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
winterwolf
- Kullanıcı

Korucu, ikinci başrahip olduğunu öğrendiği sahış diğerleri ile ilgilenirken düşüncülere dalmıştı. O yıllarda diğer akıllı ırklardan uzakta yaşamıştı. Onları ve tanrıları önemsememiş, sadece edindiği bir kaç hayvan dostuyla iletişim kurmuştu. Umursamamanın onu tanrılar ve diğer ırklardan saklayacağına inanmış, tüm hayatanı bunun çevresinde oluşturmuştu. O, bir inancın parçasını içinde hissedebilecek biri değildi. Ya da yanılıyor muydu??? Rahibin söylediğine göre burası ihtiyaca karşılık veriyordu. Weodner'in içinde cidden böyle bir ihtiyaç var mıydı???
"İzninizle rahip..."yarım-elf adı anımsamak için bir an durdu "...rahip Just_win. Bir süre düşünmem gerek."dedi ve çadırın çıkışına doğru yöneldi.
Düşünmeliydi. Uzuuun uzuuuun düşünmeli...
rp dışı: Arkadaşlar ben bir hafta kadar tatile gidiyorum 8-J
. O sırada sanmam ki siteye girebileyim. O yüzden Weodner bir hafta kadar düşüne dursun 
"İzninizle rahip..."yarım-elf adı anımsamak için bir an durdu "...rahip Just_win. Bir süre düşünmem gerek."dedi ve çadırın çıkışına doğru yöneldi.
Düşünmeliydi. Uzuuun uzuuuun düşünmeli...
rp dışı: Arkadaşlar ben bir hafta kadar tatile gidiyorum 8-J
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
squan eğitimine içerde benim odamda başlayacaksın we sınaw olmayacaksın daha sonra eğitimine başlarız
we ardından da weodnere dönüp sen düşüne dur weodner ama senin gibi bir yeteneği kaybetmek istemediğimi bilesin bunun yanında söylediğim bütün şartalara uymalısın uyduğun takdirde ise de tanrımızın bize bahşettiği lütufları farkedip kullanabileceksin...
we ardından da weodnere dönüp sen düşüne dur weodner ama senin gibi bir yeteneği kaybetmek istemediğimi bilesin bunun yanında söylediğim bütün şartalara uymalısın uyduğun takdirde ise de tanrımızın bize bahşettiği lütufları farkedip kullanabileceksin...
aferin yesterfox korkma zira korkmamalısın paladinlik hiçbir şeyden korkmamayı we olanlara karşı her zaman ayakta dimdik durabilmeyi gerektirir bu nedenle korku senin bir daha arkadaşın olamayacak we eğer paladin olmak istiyorsan -ki sezdiğim budur- karargahı ziyaret edip unholy ile konuşman gerekecek o tapınağımız koruyucusu olan yüce paladindir we o senin hocan olacak onu tanı we say o senin komutanındır...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya bugün olayların ne kadar hızlı geliştiğine inanamadı.Biraz önce bi tanrıya inanmıştı....Onun gibi bir katile bu yakışmazdı...Durdu ve düşündü,ya bu tamamen bir kurmaca ise,ya yalan ise...İçinden geçirdi...
"Keşke tanrımız bir işaret gönderse,ama canımızı yakmayacak.Sadece düşmanlarımıza neler yapabileceğini görmek istediğimden,lütfen tanrı Dragonfly,bana cevap verin"
Sonra Baş Rahibe döndü,
-Tanrım için birşeyler yapmak istiyorum.Düşmanlarımızı,kafirleri yok etmek istiyorum,ne yapabilirim?Bir Assasin olabilirmiyim?Yada büyücü, eğitimim var bu konuda....Hangisi olmamı tercih edersiniz Baş rahip?Ama sakın bana rahip olmamı önermeyin...
"Keşke tanrımız bir işaret gönderse,ama canımızı yakmayacak.Sadece düşmanlarımıza neler yapabileceğini görmek istediğimden,lütfen tanrı Dragonfly,bana cevap verin"
Sonra Baş Rahibe döndü,
-Tanrım için birşeyler yapmak istiyorum.Düşmanlarımızı,kafirleri yok etmek istiyorum,ne yapabilirim?Bir Assasin olabilirmiyim?Yada büyücü, eğitimim var bu konuda....Hangisi olmamı tercih edersiniz Baş rahip?Ama sakın bana rahip olmamı önermeyin...
Jacta alea est.
just winin odasında eğitim alacaktı.Sınavda yoktu.Zaten olsada bir şey fark etmezdi.O tanrısı için her şeye katlanırdı.Just win in işlerini bitirmesini bekledi.Ã?adırın çok sayıda odası vardı ve hangisi hangisi olduğunu bilmiyordu.Rahibin çadırdakileri kutsadığını ve eğitim için komutana gönderdiğini gördü.Tekrar köşeye çekilerek rahibin işini bitirmesini bekledi...