Ufak bi Öadır
bu arada aslında zamanı olmayan bir sınawı da olacak bu sınaw ise werdiğim eğitim sonucu ortaya çıkacak bir sonuç sınawın anlattığım yöntemlerle bize kazandıracağın bir inanan olacaktır
tabii ki seninle özel bir yerrde konuşarak bu eğitimi wermeliyim
RP DIşI: arkadaşlar bu eğitimi forum dışı wereceğim lütfen eğitim werilmedi ki tartışması yapmayın.
tabii ki seninle özel bir yerrde konuşarak bu eğitimi wermeliyim
RP DIşI: arkadaşlar bu eğitimi forum dışı wereceğim lütfen eğitim werilmedi ki tartışması yapmayın.
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya durdu,buz mavisi gözlerini ejdere doğrulttu."Bir ejder ha dostum dedi,bu büyü ne kadar güçlü olabilir"
Sonra tekrar çadıra girdi,içinden çok kötü bir düşünce geçiyordu...Baş rahibe döndü...
"Baş Rahip Just_Win,ben Freya Imp'Lancer tanrımıza karşı çıkanları öldürmek istiyorum....Karargaha falan gitmeden,hemen şimdi.Tanrımız için bunu yapacağım!Onları yok etmeye başlayan ilk kişi ben olacağım !"dedi....
Herkes şaşırmış gözlerle Freya'ya bakıyordu....Freya bağırdı ve
"Kim benimle gelmek istiyor?" dedi
Sonra tekrar çadıra girdi,içinden çok kötü bir düşünce geçiyordu...Baş rahibe döndü...
"Baş Rahip Just_Win,ben Freya Imp'Lancer tanrımıza karşı çıkanları öldürmek istiyorum....Karargaha falan gitmeden,hemen şimdi.Tanrımız için bunu yapacağım!Onları yok etmeye başlayan ilk kişi ben olacağım !"dedi....
Herkes şaşırmış gözlerle Freya'ya bakıyordu....Freya bağırdı ve
"Kim benimle gelmek istiyor?" dedi
Jacta alea est.
FREYA DİYE GÃ?RÃ?LDEDİ YÃ?CE RAHİP SEN NASIL OLUR DA BİZİM TANRIMIZA İNANMIYOR DİYE BAşKA İNSANLARI KATLETMEYE KALKARSIN Ã?STELİK SENİN GİBİ ASİL BİR İNSAN NASIL BÃ?YLE YANLIş BİR DÃ?şÃƒ?NCEYE KAPILIR NASIL BÃ?YLE BİR KATLİAMDAN BANA BAHSETME CÃ?RETİNİ BULURSUN Ã?STELİK DE GÃ?RDÃ?ğÃ?NÃ?N BİR İLÖZYON BİLE OLDUğUNU BİLMEDEN DERHAL KENDİNİ TOPLA FREYA OLUP OLMADIK Ã?LÃ?MLER HAÃ? DE GEREKLİ DEİL KİMSE BİR DAHA BU GİBİ DÃ?şÃƒ?NCELERLE KARşIMA Ã?IKMASIN ASLA SADECE BİZE SALDIRILIRSA BÃ?YLE BİR OLAY OLABİLİR AKSİ TAKTİRDE HİÃ?BİR İNSANA SALDIRILMAYACAK BİZİM İNANCIMIZDAN DEİL DİYE ANLAşILDI MI???
RP DIşI: ARKADAşLAR BUNDAN SONRA MANTIKLI şEYLER YAZALIM Ã?ADIRIMIZA NE O Ã?LE GOLD DRAGONDA GELMEK YA DA DİERLERİNİ KATLETMEK LÃ?TFEN 2 DÃ?şÃƒ?NÃ?P 1 YAZALIM
RP DIşI: ARKADAşLAR BUNDAN SONRA MANTIKLI şEYLER YAZALIM Ã?ADIRIMIZA NE O Ã?LE GOLD DRAGONDA GELMEK YA DA DİERLERİNİ KATLETMEK LÃ?TFEN 2 DÃ?şÃƒ?NÃ?P 1 YAZALIM
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya durdu,düşündü tanrımız dedi...Tekrar soğukkanlılığını koruyarak..Rahip bizim tanrımız kim ki?Biz bu konuda bilgilendirilmedik...Neye inanıyoruz,Dragonfire'ye.Ama o kim?Diğerleri ona niye inanmıyor?Cezalandırılmaları gerekir......Ama biliyorsun ki rahip, onlar kötüler ve aynı şeyleri düşünüyorlar.Ve biz yapmassak onlar yapacak...Biz yaparsak biz avantajlı olacağız,değil mi?
Jacta alea est.
bu söz konusu olamaz sen neden bahsediyorsun freya biz katil miyiz biz
biz sence dier kişileri katlederek çıkar kazanmaya çalışacak kadar düşük sewiye miyiz biz bunları yapar mıyız yapabilir miyiz freya lütfen aklını kullan
freyanın madalyonu sarfettiği sözler karşısında zayıflaşmaya maddesel oluşumunu kaybetmeye başlamıştı freya inancını hatırlamazsa onu kaybediyordu
biz sence dier kişileri katlederek çıkar kazanmaya çalışacak kadar düşük sewiye miyiz biz bunları yapar mıyız yapabilir miyiz freya lütfen aklını kullan
freyanın madalyonu sarfettiği sözler karşısında zayıflaşmaya maddesel oluşumunu kaybetmeye başlamıştı freya inancını hatırlamazsa onu kaybediyordu
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya madalyonuna baktı Dragonfire adına,neler oluyordu,buda neydi.Birden konuya yoğunlaştı,yoğunlaştı ve evet ! Öldürmekten başka yollarda vardı.Freya bir assasin olduğundan bunu unutmuştu.Ama şimdi hatırladı..Biliyordu rahibin karşısında küçük düşmüştü.Ama..
"Rahip,şimdi anladım!Öldürmekten başka yollarda var.Onları olmassa döndürebiliriz.Zorla olmayabilir.Onlar kaybeder.Ama deneyebiliriz...Cezaya gerek yok.Tanrımızda bunu ister değilmi?Değil mi Lord Dragonfire?Ben,ben rahip,ama olamam başaramam.Sizin gibi yeni kişiler katabilirmiyim inancımıza?Rahip olabilirmiyim?Yoksa kendime hakim olamayacağım.Tanrımıza yararlı olamama düşüncesi beni kahrediyor Rahip.Hem savaşçı,hem rahip olabilirmiyim?Savaş çıktığında gidebilirim.Ama çıkana kadar tapınakta sizin yanınızda tanrımıza yeni kişiler katmak istiyorum.....
"Rahip,şimdi anladım!Öldürmekten başka yollarda var.Onları olmassa döndürebiliriz.Zorla olmayabilir.Onlar kaybeder.Ama deneyebiliriz...Cezaya gerek yok.Tanrımızda bunu ister değilmi?Değil mi Lord Dragonfire?Ben,ben rahip,ama olamam başaramam.Sizin gibi yeni kişiler katabilirmiyim inancımıza?Rahip olabilirmiyim?Yoksa kendime hakim olamayacağım.Tanrımıza yararlı olamama düşüncesi beni kahrediyor Rahip.Hem savaşçı,hem rahip olabilirmiyim?Savaş çıktığında gidebilirim.Ama çıkana kadar tapınakta sizin yanınızda tanrımıza yeni kişiler katmak istiyorum.....
Jacta alea est.
ne istersen onu olabilirsin freya we o konuda da aklının başına gelmesi beni çok mutlu etti tabii ki eğer rahip olmak istersen olabilirsin majentaya bak o bir büyücü fakat aynı zamanda da bir ruhban
eğer istiyorsan sen de öyle olabilirsin ama öncelikle Lord Dragonfire'a sormalıyım bir assassini rahip yapmamda bir sakınca war mıdır diye...
eğer istiyorsan sen de öyle olabilirsin ama öncelikle Lord Dragonfire'a sormalıyım bir assassini rahip yapmamda bir sakınca war mıdır diye...
Bu diyarlara geleli fazla olamıştı, Thlyrotel izlemesi gereken bir yazgısı olduğunu biliyordu; iyilik ve adalet adına izlenen bir yol... ve bu güne kadar kadar tanıdığı hiçbir tanrıda bu yolun izlerini görememişti, bu yüzden kendini doğaya adamış, onu bir tanrı gibi sevmişti, taaki Lord Dragonfire'ın yolunu duyana kadar; elf bu yolun kendi ilkeleriyle çatışmayacağını biliyordu taa genç elf yüreğinde hissediyordu bunu...
Sonra Thlyrotel diz çöktü, imanla yüreğini açtı ve haykırdı
"Ey Lord Dragonfire! eğer sesimi duyuyorsan sana bağlılığımı sunuyorum bundan böyle yayım emrindedir; tabii bu genç elfi kabul edersen..."
Sonra Thlyrotel diz çöktü, imanla yüreğini açtı ve haykırdı
"Ey Lord Dragonfire! eğer sesimi duyuyorsan sana bağlılığımı sunuyorum bundan böyle yayım emrindedir; tabii bu genç elfi kabul edersen..."
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Bu kadar düşünceli olduktan ve Lord Dragonfireye açıkça inancını sunduktan sonra kabul etmemesi için fazla bir sebep yok.Bu arada rahip Just_Win nerede?
Durdu,etrafına bakındı.Rahibi gördü.
-Başrahip,bakarmısınız.Burada bir inanan adayı var.Adı Thlyrotel ona inancın tam olarak ne olduğunu açıklarmısınız?Çok hevesli gibi gözüküyor.
Sonra Thlyrotel'e döndü ve göz kırptı.Oldu bu iş dermişçesine...
Durdu,etrafına bakındı.Rahibi gördü.
-Başrahip,bakarmısınız.Burada bir inanan adayı var.Adı Thlyrotel ona inancın tam olarak ne olduğunu açıklarmısınız?Çok hevesli gibi gözüküyor.
Sonra Thlyrotel'e döndü ve göz kırptı.Oldu bu iş dermişçesine...
Jacta alea est.
-şeftalisi baldan tatlı eminem vaay vayy...
Yorgunluk ve neşe...
şaşkın ozan sesi gümüş gözleri kar tanesi...
hadi insanoğulları baksanıza onun keyfine...
Ne olduğunu anlamadığı için orada bulunan ozan freya ya bakıp
-Yardım lazım mı? diye sordu.
Yorgunluk ve neşe...
şaşkın ozan sesi gümüş gözleri kar tanesi...
hadi insanoğulları baksanıza onun keyfine...
Ne olduğunu anlamadığı için orada bulunan ozan freya ya bakıp
-Yardım lazım mı? diye sordu.
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı